Ero sivun ”Reikan ja Hiron pennut” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(→‎Muuta: Lisäsin maininnan Orionin 16. osassa olleesta virhetiedosta, jonka mukaan yksi pennuista olisi kuollut.)
Rivi 51: Rivi 51:
 
==Muuta==
 
==Muuta==
 
*[[Ginga Densetsu Weed]] -mangan osassa 37 Moss kutsui pentuja nimillä Ichibō, Nibō, Sanbō ja Yonbō, mutta nämä eivät ole pentujen oikeat nimet, vaan eräänlaiset hellittelynimet "Ykkönen", "Kakkonen", "Kolmonen" ja "Nelonen" (''ichi'', ''ni'', ''san'' ja ''yon'' tarkoittavat yksi, kaksi, kolme ja neljä).
 
*[[Ginga Densetsu Weed]] -mangan osassa 37 Moss kutsui pentuja nimillä Ichibō, Nibō, Sanbō ja Yonbō, mutta nämä eivät ole pentujen oikeat nimet, vaan eräänlaiset hellittelynimet "Ykkönen", "Kakkonen", "Kolmonen" ja "Nelonen" (''ichi'', ''ni'', ''san'' ja ''yon'' tarkoittavat yksi, kaksi, kolme ja neljä).
*[[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on [[Yoshihiro Takahashi]]n virhe.
+
*[[Ginga Densetsu Weed: Orion]]in 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
 +
*Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on [[Yoshihiro Takahashi]]n virhe.
  
 
== Kuvia ==
 
== Kuvia ==

Versio 8. helmikuuta 2018 kello 15.33

Reikan ja Hiron pennut
Reikahiropennut.jpgHiropojat5.jpg
Nimi
Japaniksi 麗華とヒロの子犬たち
Ääntäminen reeka to hiro no koinutachi
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuisia (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli uros
Turkinväri kaksi vaaleankellertävää, yksi tummankellertävä ja yksi punaruskea-valkoinen
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit

Reikan ja Hiron neljä pentua ovat kaikki uroksia, mutta niiden kaikkien nimet eivät ole tiedossa. Vain kahden pennun nimet ovat tiedossa, Kinin ja Taman.

Pennuista yksi on emonsa tapaan punaruskea-valkoinen ja loput kolme muistuttavat isäänsä. Tama on vaaleankeltainen punaruskeilla korvilla, Kin on tummempi keltainen (alun perin vaaleampi) ja viimeinen on kokonaan vaaleankeltainen, samaa sävyä kuin isänsä.

Pennut ovat noin puoli vuotta Weedin ja Koyukin pentuja vanhempia, mutta heiltä puuttuu taistelukokemus täysin. He ovat myös oppineet huonoja tapoja isältään ja ovat hyvin ilkikurisia. Ginga: The Last Warsissa aikuistuneet pennut ovat selvästi rauhoittuneet, lukuun ottamatta vanhinta Kiniä, ja ovat hyvin halukkaita taistelemaan vaikka heillä ei kokemusta olekaan.

Ginga Densetsu Weed

Pennut syntyvät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen. Hiro nimeää pennuista kaksi, Kinin ja Taman.

Pennut pitävät Mossista, joka onkin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut, erityisesti Kin, oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittävät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiusaavat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaiseman hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Hiron ja Reikan perhe selviää hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsee Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautetaan.

Viimeisessä taistelussa pennut jäävät kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, vaikka he ovat Orionia useamman kuukauden vanhempia. Pennut eivät kuitenkaan ole kokeneet taisteluita, toisin kuin Orion veljineen, ja ovat siksi häntä kokemattomampia.

Ginga: The Last Wars

Pennut ovat kasvaneet jo isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun poikiensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan heitä, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Reikan pojat sekä Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Muuta

  • Ginga Densetsu Weed -mangan osassa 37 Moss kutsui pentuja nimillä Ichibō, Nibō, Sanbō ja Yonbō, mutta nämä eivät ole pentujen oikeat nimet, vaan eräänlaiset hellittelynimet "Ykkönen", "Kakkonen", "Kolmonen" ja "Nelonen" (ichi, ni, san ja yon tarkoittavat yksi, kaksi, kolme ja neljä).
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on Yoshihiro Takahashin virhe.

Kuvia

Reikan ja Hiron pentujen kuvagalleria