Toshimitsu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Toshimitsu
Toshimitsu-väri-GDN.pngToshimitsu-GTLW2.jpg
Nimi
Japaniksi 敏光
Ääntäminen toshimits'
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: älykkyys, valo(nsäde)
Muuta
Kotipaikka Kōga, Shigan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu Kōgan ninjakoira
(sekarotuinen japaninkoira)
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit harjas päässä
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 12
Liittouma Kōgan ninjakoirat, Vanhin, Tsukikage, Tesshin, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 7
Liittouma Vanhin, Tsukikage, Tesshin, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Vanhin, Tsukikage, Tesshin, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Tesshin

Toshimitsu on yksi seitsemästä Kōgan ninjakoirasta, jotka palvelevat Tesshiniä.

Hän liikkuu Tsukikagen kanssa ja heidän molempien mainitaan olevan Kōgan ninjakoirien parhaimpia taistelijoita. Hän on myös tällä hetkellä ainoa Tesshinin alaisista, joka on vielä elossa.

Ginga Densetsu Weed

Toshimitsun isä kuoli taistelussa Igan ja Ōun joukkoja vastaan tai vaihtoehtoisesti oli yksi niistä uroista, jotka hyppäsivät Kurojakin mukana palavaan kartanoon. Vanhin kasvatti ja koulutti Toshimitsun. Toshimitsu olikin aluksi vihamielinen Ōun joukkoja kohtaan, mutta liittyy myöhemmin heidän puolelleen Tesshinin johdolla.

Viimeisessä taistelussa Hōgeniä vastaan Toshimitsu partioi toisen Kōgan ninjakoiran kanssa (kyseessä on todennäköisesti Tsukikage, sillä he toimivat aina yhdessä). Kun Hōgen yrittää kiivetä seinämää ylös, Toshimitsu ja Buruge päättävät pidätellä häntä kunnes muu armeija tulee apuun. Toshimitsu varoittaa hätäistä Burugea, mutta tämä hyökkää ja putoaa alas. Toshimitsu hyökkää seuraavaksi, mutta hyökkäys epäonnistuu ja hänkin putoaa. Hōgenin kuoltua Toshimitsu jäi johtajansa kanssa Ōuun.

Myöhemmin Toshimitsu lähti Tesshinin ja muiden mukaan Hokkaidōon auttamaan taistelussa venäläisiä sotakoiria vastaan. Tesshin lähetti hänet ja Tsukikagen hakemaan lisäjoukkoja, mutta Victorin joukot kuitenkin huomasivat heidät. Tsukikage toimi syöttinä antaen Toshimitsulle tilaisuuden paeta. Jonkin matkaa juostuaan Toshimitsu törmäsi Kyōshirōn ja tämän laumaan. Hän kertoi Kyōshirōlle vihollisen ylivoimasta ja käski häntä odottamaan lisäjoukkojen saapumista. Kyōshirō ei kuitenkaan totellut ja pelasti puuhun ahdistetun Tsukikagen.

Toshimitsu saapui pian Ōuun ja johdatti Weedin armeijan Hokkaidōlle. Hän sai yhteyden Samuun vihellyksen avulla, ja ninjakoirat alkoivat johtaa Weedin armeijaa rotkolle pelastaakseen Ginin. Matkalla Aram hyökkäsi Weedin joukkojen kimppuun, mutta vihollisjoukko voitettiin melko nopeasti, ja koirat jatkoivat matkaa. He saapuivat rotkolle juuri kun Gin oli kuolemaisillaan. Weed syöksyi alas auttamaan isäänsä, ja Toshimitsu ja Samu hyppäsivät pian perään. Victor hyökkäsi Weedin kimppuun, jolloin Toshimitsu ja Samu yrittivät auttaa johtajaansa. Victor menetti otteensa Weedistä, mutta sai myös ninjakoirat irti itsestään. Victorin joukot pakenivat, ja Toshimitsu jatkoi Weedin joukoissa kulkemista.

Lopulta sota päättyi, kun Aram hukutti Victorin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Toshimitsu joutui hyppäämään Vanhimman, Tsukikagen ja Samun kanssa vesiputoukseen Matheuksen valloitettua Kōgan. He selvisivät hengissä Samua lukuunottamatta, mutta pysyttelivät piilossa. Myöhemmin he saapuivat auttamaan Orionia ja tämän ystäviä taistelussa Matheuksen joukkoja vastaan. Ninjakoirat lähtivät Orionin mukaan, mutta vannoivat hankkivansa vielä kotinsa takaisin.

Myöhemmin Toshimitsu ja Tsukikage auttavat Gennaille hävinneen Kenshinin alas puusta ja myöhemmin auttavat Gennaita vapauttamaan Shirōn, jonka Masamune Kurohabaki on vanginnut.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan, Toshimitsu ja Tsukikage auttavat Reikan ja tämän pojat pakoon, ja kokoontuvat sitten Ginin ja muiden luokse kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Vanhin ja Akame pysyvät tyynesti paikoillaan. Vanhin toruu Tsukikagea ja Toshimitsua ja kutsuu heidät takaisin kalliolle suojelemaan lauman narttuja ja pentuja.

Vanhin ja Akame noudattavat Ginin suunnitelmaa ja alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan Toshimitsun ja Tsukikagen avustuksella. Maru ja Sunny kuitenkin jäävät emonsa ruumiin luo eivätkä suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan pentuja, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan.

Vanhin, Toshimitsu ja Tsukikage saattavat pentuja Akamen kanssa, mutta palaavat sitten kalliolle ja löytävät Ōun armeijan lyötynä. He hyökkäävät raivoissaan kohti Monsoonia, mutta karhu lyö heidät kaikki maahan ja ottaa Ōun paratiisin hallintaansa.

Toshimitsu selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Toshimitsu asuu Tesshinin ja muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Toshimitsun kuvagalleria