Keskustelu käyttäjästä:GingaChani

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Rick

Mistä päättelet Rickejä olevan kaksi? Kertoisitko mangan sivut, joilta tiedot saa? Onhan Takahashin piirtotyyli voinut vaihtua kesken kaiken (vrt. Ron)? - Admin (keskustelu) 30. heinäkuuta 2014 kello 18.36 (EEST)

Ensimmäiseksi esiintyvä Rick (esim. osa 10, sivut 80 ja 82) muistuttaa jo aika lailla aikuista koiraa. Myöhemmin esiintyvä pentu (esim. osa 17, sivu 29) on paljon nuorempi. Pentu nähdään myöhemmin vanhempana ja sitä kutsutaan myös nimellä Rick. Sama hahmo varmaan pitäisikin olla kyseessä, mutta Takahashi on jostain syystä vaihtanut sen ikää. - GingaChani
Ettei osan 17 pentu ole vain joku random, ja myöhemmin esiintyvä Rick sama kuin osan 10 Rick? - Admin (keskustelu) 31. heinäkuuta 2014 kello 17.12 (EEST)

Tuntemattomien hahmojen kuvat

Jos olisi mitenkään mahdollista, niin laittaisitko tuntemattomille hahmoille parempilaatuisia kuvia, kiitos! - Admin (keskustelu) 30. heinäkuuta 2014 kello 18.44 (EEST)

Sitaatit

Täällä on sitaattisivu-nimiavaruus, joten hahmojen sitaateille voisi tehdä oman sivun. Ja <sup>-koodin sijaan <small> voisi olla parempi. :) - Admin (keskustelu) 29. elokuuta 2014 kello 17.55 (EEST)

Blue

Miksi poistit Muuta-kohdasta tuon arpi-jutun? Se on totta, että Bluella on mangassa arpi joskus oikean silmän päällä ja toisinaan vasemman silmän päällä.

Englanninkielisessä käännöksessä sivut on flipattu, joten arpi tietenkin näyttäisi olevan vasemmalla puolella, mutta alkuperäisessä mangassa se on aina oikealla puolella. Se on kyllä totta, että arpi on unohdettu piirtää muutamassa kohdassa. - GingaChani

Sait ylennyksen

Ylensin sinut ylläpitäjäksi, voit nyt suojata sivuja, poistaa sivuja, palauttaa sivuja aiempiin versioihin ja antaa muokkausestoja vandaaleille. :) - Admin (keskustelu) 29. syyskuuta 2014 kello 22.00 (EEST)

Ohjaussivut

Älä silti poista ohjaussivuja, kaikki kirjoitusasut olen vuosien saatossa kerännyt netistä; ihmiset eivät osaa kirjoittaa japaninkielisiä nimiä. - Admin (keskustelu) 30. syyskuuta 2014 kello 17.30 (EEST)

"Kamakirin pojat"

Älä poista sivua mielivaltaisesti toistamiseen! Muista artikkeleista (tärkeimpänä _etusivu_) on viittauksia siihen. (Kts: http://wiki.hopeanuoli.com/index.php?title=Toiminnot:T%C3%A4nne_viittaavat_sivut/Kamakirin_pojat )Yatski (keskustelu) 30. syyskuuta 2014 kello 23.45 (EEST)

Pidetään joo se Kamakirin pojat -sivu. Artikkeleista jo poistetut linkit voisi palauttaa. Siten sanoista "Kamakirin pojat" pääsee niiden artikkeliin katsomaan, että keitäs ne pojat ovat, eikä Kamakirin artikkeliin, kuten nyt. Kyse on sen pojista, ei siitä itsestään. Lisäksi poikien yhteiskuvat voisi lisätä niiden artikkeliin. Sovitaanko näin? Kiitos! - Admin (keskustelu) 1. lokakuuta 2014 kello 13.11 (EEST)

Huoltokatko

Huikkaa, kun olet "valmis", niin päivitetään wikin ohjelmisto ja pidetään vähän huilia vandaalista pitämällä wiki lukittuna. :) - Admin (keskustelu) 3. marraskuuta 2014 kello 01.20 (EET)

Kuvista

Miksi tallennat uusia versiota kuvista ja poistat edelliset, vaikka tallennat täsmälleen saman kuvan? Minun lisäämät Hakutakan veljien kuvat ovat nimittäin pari ihan täsmälleen samanlaisia, miksi niitä pitää mennä muuttamaan? — Yuriko

Turkkien värit

Miksi poistat turkin värejä, vaikka ne ovat ihan oikein? Esimerkkinä Masaki ja tämän emo. - Hakurojaki

Kyseisten hahmojen turkin väreistä ei ole varmuutta. - GingaChani
Kyllähän sen näkee, jos hahmolla on jonkinlainen kuva. - Hakurojaki

Mel

Mielestäni Mercedes-sivun voisi kyllä siirtää takaisin nimelle Mel. Olisit nyt edes kysynyt, ennen kuin teit noin suuren muutoksen. @_@ - Admin (keskustelu) 13. heinäkuuta 2015 kello 15.25 (EEST)

Anteeksi, mutta Mer on oikea kirjoitusasu ja sivun nimenä voisi pitää hahmon oikean nimen, kuten kaikkien muidenkin hahmojen tapauksessa. - GingaChani
Mutta Mercedes-nimi mainitaan vain kerran. Mielestäni kaikki oli nimen kannalta kunnossa, kun artikkelissa mainittiin Mel, Mer ja Mercedes. Artikkelit ja linkit pitäisi palauttaa ennalleen. - Admin (keskustelu) 14. heinäkuuta 2015 kello 12.44 (EEST)
Mercedes on siitä huolimatta hahmon oikea nimi. Sivu oli aiemmin nimetty Meliksi, vaikka Mer on oikea kirjoitusasu. En näe mikä sivussa on nyt vikana, sillä siinä kyllä edelleen mainitaan Mer, Mel ja Mercedes. - GingaChani

Ihmeellistä pilkkuerotiikkaa. Siirtäkää se takaisin nimelle 'Mel', jona se on tunnettu iät ja ajat. 'Mer'-muoto tuli tietoon vasta pachinko-pelin kuvakaappausten myötä.Yatski (keskustelu)

Voisitko poistaa käyttäjä- ja keskustelusivuni?

Kiitos – Joona (Valita täällä) 17. heinäkuuta 2016 kello 10.51 (EEST)