Yūsuke

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yūsuke
Yuusuke.png
Nimi
Japaniksi ユウスケ
Ääntäminen juus'ke
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri mustavalkoinen
Muut tuntomerkit lovi korvassa, kaksi arpea otsassa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 36
Liittouma Hiroshi, Yūji,
ent. Hōgen, Kamakiri

Yūsuke oli Kamakirin sotilas Hōgenin valta-aikana. Hän on Hiroshin ja Yūjin kanssa muodostamansa kolmikon johtaja.

Ginga Densetsu Weed

Yūsuke, Hiroshi ja Yūji olivat mukana Ōun armeijan ja Hōgenin armeijan taistelussa. Hōgenin ja Kamakirin kuoltua kolmikko siirtyi Akitan Higashinarusen kylään ja teeskenteli olevansa Ōun sotureita. Yūsuke iski silmänsä Chakoon.

Kolmikko alkoi kiristää paikallisilta kotikoirilta ruokaa, mutta Jirō-niminen koira tunnisti heidät Hōgenin entisiksi alaisiksi ja paljasti muille totuuden. Kolmikko tappoi Jirōn hitaasti ja kivuaalisti Kotetsun silmien edessä. He vahtivat kotikoiria ja yrittivät varmistaa, että kukaan ei pääsisi kertomaan heidän pahoista teoistaan Ōun armeijalle.

Eräänä päivänä Kotetsu lähti kotoaan liittyäkseen Ōun armeijaan. Yūsuke tovereineen sai tietää tästä ja lähti pennun perään aikomuksenaan tappaa hänet. Metsässä kolmikko näki Kotetsun ylipäällikkö Weedin kanssa, ja he päättivät tappaa molemmat. Yūsuke repii Kotetsulta hännän irti ja yrittää voittaa taistelun kieroilla keinolla, mutta taistelu päättyy, kun Weed onnistuu iskemään Yūsuken puuta päin. Yūsuken leuka menee sijoiltaan ja hän menettää hetkeksi tajuntansa.

Herättyään Yūsuke ja Yūji yrittävät paeta paikalta, mutta Ōun armeija ilmestyy paikalle ja saartaa heidät. Moss kurittaa rangaistukseksi Yūsukea ja Yūjia, mutta heidän henkensä säästetään ja he pakenevat nopeasti paikalta.

Kuvia

Yūsuken kuvagalleria