Reikan ja Hiron pennut

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Reikan ja Hiron pennut
Reikahiropennut.jpgHiropojat5.jpg
Nimi
Japaniksi 麗華とヒロの子犬たち
Ääntäminen reeka to hiro no koinutachi
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuisia (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli uroksia
Turkinväri kaksi vaaleankellertävää, yksi tummankellertävä ja yksi punaruskea-valkoinen
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 2
Ikä 2 vuotta
Liittouma Reika

Reikan ja Hiron neljä pentua ovat nimiltään Kinta, Tamasaburō, Kōta ja Jirōmaru.

Kōta on emonsa tapaan punaruskea-valkoinen ja loput kolme muistuttavat isäänsä. Tamasaburō on vaaleankeltainen punaruskeilla korvilla, Kinta on tummempi keltainen (alun perin vaaleampi) ja Jirōmaru on kokonaan vaaleankeltainen, samaa sävyä kuin isänsä.

Pennut ovat noin puoli vuotta Weedin ja Koyukin pentuja vanhempia, mutta heiltä puuttuu taistelukokemus täysin. He ovat myös oppineet huonoja tapoja isältään ja ovat hyvin ilkikurisia. Ginga: The Last Warsissa aikuistuneet pennut ovat selvästi rauhoittuneet, lukuun ottamatta vanhinta Kintaa, ja ovat hyvin halukkaita taistelemaan vaikka heillä ei kokemusta olekaan.

Ginga Densetsu Weed

Pennut syntyivät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen. Hiro nimesi pennuista kaksi, Kintan ja Tamasaburōn.

Pennut pitivät Mossista, joka olikin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut, erityisesti Kinta, oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittivät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiussivat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaiseman hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuivat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Hiron ja Reikan perhe selvisi hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsi Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautettiin.

Viimeisessä taistelussa pennut jäivät kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, vaikka he olivat Orionia useamman kuukauden vanhempia. Pennut eivät kuitenkaan olleet kokeneet taisteluita, toisin kuin Orion veljineen, ja olivat siksi häntä kokemattomampia.

Ginga: The Last Wars

Pennut ovat kasvaneet jo isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun poikiensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan heitä, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Reikan pojat sekä Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Kinta ja Tamasaburō ovat edelleen Reikan kanssa, ja veljekset ovat haavojen peitossa. Kun Orion löytää Kintan, Tamasaburōn ja Reikan, Reika kertoo Kōtan, Jirōmarun ja Tonovin kuolleen.

Tamasaburō kertoo myöhemmin, miten Tonov, Kōta ja Jirōmaru taistelivat ylivoimaista Aka-arin armeijaa vastaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Muuta

GDWO-mangan osassa 16 väitetään yhden pennun kuolleen, vaikka myöhemmin kaikki neljä nähdään elossa.
Reika kertoo Orionille, että pennut nimiltään 白次郎 (vap. kään. Shirojirō) ja 赤姫 (vap. kään. Akahime) ovat kuolleet.
  • Ginga Densetsu Weed -mangan osassa 37 Moss kutsui pentuja nimillä Ichibō, Nibō, Sanbō ja Yonbō, mutta nämä eivät ole pentujen oikeat nimet, vaan eräänlaiset hellittelynimet "Ykkönen", "Kakkonen", "Kolmonen" ja "Nelonen" (ichi, ni, san ja yon tarkoittavat yksi, kaksi, kolme ja neljä).
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin 16. osassa väitetään, että yksi pentu olisi kuollut tulivuorenpurkauksessa. Myöhemmissä osissa kaikki neljä pentua ovat kuitenkin elossa.
  • Ginga Densetsu Weed: Orionin lopussa pennut näyttävät samanikäisiltä kuin Weedin ja Koyukin pennut, vaikka heidän pitäisi olla jo lähes täysikasvuisia. Kyseessä on Yoshihiro Takahashin virhe.
  • Ginga Densetsu Noah'n Manga Goraku -viikkojulkaisulehdessä julkaistussa luvussa mainittiin aluksi, että pennuista yksi oli narttu (päätelty sanasta 姫, hime, prinsessa). Myöhemmin pokkarijulkaisussa pennut ovat kaikki taas uroksia, ja Shirojirōn nimi on vaihdettu Jirōmaruksi ja Akahimen nimi Kōtaksi.

Kuvia

Reikan ja Hiron pentujen kuvagalleria