Jinemon Kurohabaki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Jinemon Kurohabaki
Jinemon.jpg
Tiedot
Japaniksi 黒脛巾 陣ェ門
(Kurohabaki Jinemon)
Ääntäminen dzin'emon kurohabaki
Sarja Ginga Densetsu Weed: Orion
Kotipaikka Miyagin prefektuuri
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Kurohabaki, Yoshiko, Daisuke, Hidetoshi, ent. Masamune
Sukupuoli mies

Jinemon Kurohabaki on Kurohabaki-klaanin kahdestoista johtaja ja sen viimeinen elossa oleva ihmisjäsen. Hän oli Kurohabakin koirien omistaja. Masamune Kurohabaki sai huivinsa ja säärystimensä häneltä.

Hän on ylpeä asemastaan ja pukeutuukin vanhanaikaisiin vaatteisiin. Muut ihmiset pitävät häntä lähinnä kylähulluna, joka on aivan liian kiinnostunut historiasta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Jinemon elää Miyagissa ja käy säännöllisesti vuorilla ruokkimassa Kurohabaki-klaanin koiria. Myöhemmin hän löytää tulivuorenpurkauksen jäljiltä tajuttomia Ōun sotureita. Hän lukitsee koirat vanhaan kaivokseen ja käy ruokkimassa niitä.

Hän ihmettelee, minne Masamune ja muut koirat ovat kadonneet, mutta ne palaavat eräänä päivänä Miyagiin. Jinemon ruokkii koiria ja ihmettelee myös, minne Terumune on kadonnut. Hän epäilee vanhan koiran menehtyneen, ja yhtäkkiä Masamune alkaa johdattaa Jinemonia ylös vuorille. Jinemon kulkee perässä ja kun he päätyvät kallion reunalle, Jinemon olettaa Masamunen yrittävän kertoa hänelle Terumunen pudonneen alas. Yhtäkkiä Masamune kuitenkin työntää Jinemonin alas, sillä pitää tätä hyödyttömänä Kurohabaki-klaanin tavoitteen kannalta.

Jinemon loukkaantuu vakavasti ja on vähällä kuolla, mutta hänet löydetään ajoissa ja viedään sairaalahoitoon. Suurin osa miehen sormista ja varpaista oli kuitenkin paleltunut niin pahasti, että ne jouduttiin amputoimaan. Jinemon ei myöskään voi kävellä, vaan joutuu käyttämään pyörätuolia.

Jinemon antaa sairaanhoitaja Yoshikolle kaivoksen avaimen, jotta hän voisi käydä ruokkimassa Ōun sotureita Jinemonin puolesta. Hän tapaa myös myöhemmin Daisuken ja Hidetoshin.

Kuvia

Jinemon Kurohabakin kuvagalleria