Reika

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Reika
Reika13.jpgReiks.jpg
Nimi
Japaniksi 麗華
Ääntäminen reeka
Merkitys ihastuttava kukka
Muuta
Kotipaikka Naganon prefektuuri,
myöhemmin Futago-sola, Akitan prefektuuri
Ääninäyttelijä Rie Nakagawa
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen akita
Sukupuoli narttu
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Silmät tummanruskeat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 4, jakso 6
Liittouma Ōun soturit, Gin, Hiro, pennut
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Hiro, pennut
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Hiro, pennut, Tonov
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Tamasaburō, Kinta

Reika oli kotikoira Etelä-Alpeilla ja edesmenneen Ōun soturin tytär.

Hän ei osaa taistella, mutta hän on rohkea ja hyvin uskollinen Ōun sotureille, erityisesti Ginille. Hän on luonteeltaan melko tyyni ja järkevä, mutta toisinaan komentaa puolisoaan, Hiroa, hyvinkin tiukasti. Hänellä on Hiron kanssa neljä pentua: Kinta, Tamasaburō, Jirōmaru ja Kōta.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Reika tapaa Ginin, Johnin ja Akamen. Reika neuvoo heille paikan, jossa he voisivat viettää yön ja hankkii heille syötävääkin. Hōgenin joukot saavat kuitenkin selville, missä Gin, John ja Akame majailevat, ja piirittävät heidät Rocketin, Jetin ja Missilen avulla. He ottavat Reikan panttivangikseen ja pakottavat näin Ginin ja muut antautumaan. Reika pääsee kuitenkin pakenemaan yhdessä Hiron kanssa ja tapaavat Weedin lauman. Reika tuntee syyllisyyttä Johnin kuoltua ja kunnioittaa syvästi tämän muistoa.

Reika kulkee Weedin lauman mukana, tukien Weediä ja toimien toisinaan järjen äänenä. Hän myös huolehtii Teru-pennusta. Hän on hyvin huolissaan Ginistä, joka on yhä Hōgenin vankina.

Viimeisessä taistelussa, Reika jää Benin ja Crossin kanssa Georgen vahtimalle alueelle. Hōgen saapuu paikalle ja voittaa helposti Georgen, Benin ja Crossin. Reika yrittää turhaan huutaa apua. Hōgen käskee häntä seuraamaan perässä ellei tahdo kuolla. Reika teeskentelee seuraavansa Hōgenia ja tönäisee sitten tanskandoggin koskeen. Reika yritti hukuttaa Hōgenin, vaikka samalla joutuisi hukuttamaan itsensä, mutta tanskandoggi käytti Reikaa ponnahduslautana ja pääsi ylös koskesta. Reika meni iskusta tajuttomaksi, mutta George pelasti Reikan, voittaen samalla pelkonsa vettä kohtaan.

Reika saa Hiron kanssa neljä pentua ja omistautuu näiden kasvattamiselle. Hän joutuu usein laittamaan puolisonsa kuriin, syystä ja toisesta.

Anime

Animessa Reika ei kulje Weedin lauman mukana vaan matkustaa Hookin kanssa Ōuun, jonne he hautaavat Johnilta irronneen hampaan.

Viimeisessä taistelussa, Reika onnistui pelastamaan Hiron ja Merin Hōgenilta huijaamalla sitä: hän halusi muka pettää Ōun joukot ja seurata Hōgenia tämän tyttöystävänä. Hōgen meni ansaan ja Reika työnsi tämän koskeen. Reika meni kuitenkin tämän jälkeen tajuttomaksi tuntemattomasta syystä ja Hōgen pääsee ylös koskesta käyttämällä Reikaa askellautana.

Jerome pelasti Weedin kanssa Reikan koskesta, ja kutsui Ryūn, Ryōn, Hanjin ja Heitan huolehtimaan Reikasta. Reika antoi kuitenkin Ryūn ja Ryōn mennä Jeromen ja Weedin perään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Reika ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Gin ja Akame jakavat lauman kahtia sen toivossa, että edes jompikumpi puolisko selviäisi hengissä. Reika on perheensä kanssa Akamen ryhmässä.

Reika perheineen selviää hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsee Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautetaan.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, Reika kokoontuu poikiensa kanssa Ginin luokse kalliolle. Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luo, jolloin Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Sunnya, Marua ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan kaksikkoa, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa muun ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Reika huolehtii pennuistaan ja Tonovista. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Reika, Kinta ja Tamasaburō tapaavat Orionin Kanmurin vuorella Fukuin prefektuurissa. He ovat joutuneet pakenemaan Naganon prefektuurista Aka-arin hyökättyä. Jeromen poika Tonov ja Reikan pojat Jirōmaru ja Kōta kuolivat taistelussa ylivoimaista vihollista vastaan. Kinta ja Tamasaburō pääsivät pakenemaan ja veivät emonsa turvaan.

Reika saa vasta tässä vaiheessa tietää miehensä Hiron kuolleen.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Sitaatteja

Reikan sitaattisivu

Kuvia

Reikan kuvagalleria