Kotetsu (GDW ja GDWO)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kotetsu
Kotetsuisoväri.jpgKotetsugdwossa2.jpg
Nimi
Japaniksi 小鉄
Ääntäminen kotets'
Merkitys pieni rauta
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri,
myöhemmin Futago-sola
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät ruskeat t. vaaleansiniset
Muut tuntomerkit tynkähäntä, arpinen keho, palovammoja
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0,5 vuotta
Liittouma Koyuki, Weed, Chako, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Rigel, Masashige, Andy
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit

Kotetsu on Koyukin pikkuveli ja Orionin, Siriuksen, Bellan ja Rigelin eno. Hänellä on myös isosiskopuoli Chako.

Hän ihailee Ōun sotureita, erityisesti Weediä, ja on kiinnostunut villikoiran elämästä. Hän oli pentuaikoinaan hieman ilkikurinen, mutta jo silloin hyvin rohkea ja uskollinen tovereilleen.

Ginga Densetsu Weed

Menneisyys

Kotetsu oli Higashinarusessa asuva nuori kotikoira. Hän asui saman omistajan luona kuin Koyuki ja Chako.

Eräänä päivänä Yūsuke, Hiroshi ja Yūji saapuivat heidän kotikyläänsä ja valehtelivat olevansa Ōun sotureita, vaikka todellisuudessa he olivat Kamakirin entisiä sotilaita. Kolmikko alkoi kiristää kotikoirilta ruokaa ja tappoi Jirōn, koska tämä tiesi keitä he todellisuudessa olivat. Kotetsu näki murhan ja päätti liittyä ihailemiinsa todellisiin Ōun sotureihin tullakseen vahvaksi ja voidakseen lopettaa Yūsuken jengin mielivallan.

Ōun armeijan tapaaminen

Kotetsu karkasi kotoaan ja lähti vuorille. Kolmen päivän kuluttua hän törmäsi osaan Ōun sotureista ja esittäytyi heille kohteliaasti. GB kuitenkin ajoi pennun pois, sillä hän oli vielä liian nuori liittymään armeijaan.

Kotetsu jäi vuorille ja törmäsi Yūsuken jengiin, joka aikoi tappaa hänet. Ylipäällikkö Weed kuitenkin saapui paikalle ja jengi pakeni. Weed lähti saattamaan Kotetsua takaisin kotiin ja kertoi tälle, että hän voisi liittyä Ōun armeijaan kasvettuaan aikuiseksi. Yūsuken jengi ilmestyi uudelleen ja hyökkäsi kaksikon kimppuun tappaakseen heidät molemmat. Yūsuke tarttui Kotetsua hännästä ja katkaisi sen. Koyuki ja Chako, jotka etsivät Kotetsua, saapuivat paikalle ja joutuivat osaksi taistelua. Taistelun aikana Kotetsu auttoi Weediä puremalla Yūsukea kuonoon.

Ōun armeija saapui paikalle, jolloin Yūsuke tovereineen poistuivat. Kotetsu vietiin Ōun joukkojen kotiin ja Akame antoi pennulle ensiapua peittämällä katkenneen hännäntyngän erityisellä kankaalla, jossa on karhunverta ja lääkeyrttiliuosta. Kotetsu, Koyuki ja Chako jäivät yöksi Ōun armeijan luokse. Reikan ja Hiron pennut ottivat tavakseen kiusata Kotetsua muun muuassa puremalla häntä hännäntynkään.

Seuraavana aamuna Weed saattoi Kotetsun ja tämän sisaret takaisin kotiin. Myöhemmin Kotetsu saapui itkien ilmoittamaan Weedille, että Koyukia viedään pois jalostuskoiraksi. Weed lähti Koyukin perään eikä heistä kuulunut pitkään aikaan mitään. Kotetsu lähti etsimään heitä ja löysi heidät Pohjois-Alpeilta. Hän jäi siskonsa kanssa sinne odottamaan Weedin paluuta, kun Weed lähti Hokkaidōon taisteluun venäläisiä sotakoiria vastaan.

Hybridit

Samoihin aikoihin kun Weed palasi, Kotetsu törmäsi siskonsa kanssa Kōshirōon sekä tämän isään, Joeen, joka näytti aivan Weediltä ja paljastuikin tämän veljeksi. He saivat kuulla alueella olevan vaarallisia hybridikarhuja.

Myöhemmin, kun Weed lähti tapaamaan veljeään, Kotetsu ja Koyuki jäivät kahdestaan metsään. He törmäsivät Ligerin metsästysryhmään, joka suunnitteli vihaamansa hybridin kaatoa. Liger päätti käyttää Kotetsua ja Koyukia syötteinä, ja he joutuivat suureen vaaraan. Jerome, Lydia ja Weed tulivat kuitenkin pian apuun.

Weed joukkoineen päätti seuraavaksi auttaa Joen metsästysryhmää kukistamaan hybridit. Kotetsu, Kōshirō, GB, Sasuke ja Lydia lähetettiin turvaan kaupunkiin. He pitivät sadetta kaatuneen puun alla, mutta jatkoivat pian matkaa, sillä he eivät olleet vielä turvassa. He törmäsivät pian Hiroon, jota suurin hybrideistä jahtasi. Kotetsu hyökkäsi kielloista huolimatta uhkarohkeasti karhun kuonoon, mutta se läimäisi hänet sivuun ja teki haavan Kotetsun silmän päälle. Sasuke otti Kotetsun selkäänsä ja lähti pakoon, mutta hybridi lähti seuraamaan. Sasuke ja Kotetsu kierivät rinnettä alas Koyukin ja Kōshirōn luokse. He piiloutuivat lohkareiden väliin, mutta hybridi tavoitteli heitä.

Kun hybridit oli voitettu, Kotetsu lähti muiden kanssa takaisin Ōuun.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kotetsu elää Ōussa ja on Orionin, Siriuksen, Rigelin ja Bellan eno. Hän on kasvanut ja on nyt paljon kypsempi.

Kotetsu selviää tuhoisasta tulivuorenpurkauksesta elossa, mutta hänen kehonsa arpeutuu liekeissä. Paljon myöhemmin, hän pelastaa Kurokirimarua paenneen Rigelin koskesta ja vie turvaan. Rigelin yllätykseksi Kotetsu kuuluu Kurokirimarun laumaan, mutta hän toimii vain vakoojana Ōun armeijan puolella.

Kotetsu liikkuu Rigelin ja Masashigen kanssa. He käyvät mm. tapaamassa Weediä ja Koyukia, jotka ovat ihmisen hoidossa. Masashigen kuoltua Kotetsu ja Rigel hautaavat hänet. Tämän jälkeen Kotetsu ja Rigel tapaavat Andyn. He johdattavat Hidetoshin ja Daisuken kaivokselle, jonne suurin osa Ōun sotureista on vangittu. Kun soturit vapautetaan, Kotetsu liittyy heidän joukkoonsa Andyn ja Rigelin kanssa.

Ginga: The Last Wars

Kotetsu esiintyy Ōun vuorilla kun Monsoon sisaruksineen hyökkäävät. Gin lähettää hänet, Saburōn ja pari muuta koiraa keräämään joukot kokoon. Kotetsua ei enää tämän jälkeen nähdä tarinassa.

Muuta

Shiroi Senshi Yamatossa esiintyy myös samanniminen koira.

Sitaatteja

Kotetsun sitaattisivu

Kuvia

Kotetsun kuvagalleria