Nyūdōunsai Sanada

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nyūdōunsai Sanada
Unsaihanse.pngUnsaivakavana.jpg
Nimi
Japaniksi 真田 入道雲斎
(Sanada Nyūdōunsai)
Ääntäminen niuudoounsai sanada
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
sanada: klaanin nimi

nyūdō: pappi,
mies jolla paljaaksi ajeltu pää

unsai: "pilvi" ja "uskonnollinen puhdistus"

Muuta
Kotipaikka Naganon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri vaaleanruskea-valkoinen,
tummanruskea kuono
Silmät mustat
Muut tuntomerkit kulmakarvoja muistuttavat kuvioinnit, pisteitä kuonon päällä ja sen etuosassa, kaksi arpea oikeassa kulmakarvassa, kaksi arpea vasemmassa etujalassa, yksi oikeassa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 5
Ikä 18 vuotta
Liittouma Sanadan ninjakoirat, Orion, Tenka
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Ikä 19 vuotta
Liittouma Sanadan ninjakoirat, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 19,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit

Nyūdōunsai Sanada, lempinimeltään Unsai, on Sanadan ninjakoirien johtaja. Häntä kutsutaan arvonimellä “oyakata-sama" (jap. お館様).

Unsai ja hänen klaaninsa suosivat neutraaliutta ja he välttävät sekaantumasta muiden ryhmien kiistoihin ja tekemisiin. Vaikkakin toisinaan koomisessa roolissa, Unsai on hyvin viisas ja vahva taistelija. Ninjakoirana hän osaa kiipeillä puissa, ja hän osaa myös seistä takajaloillaan.

Menneisyys

Kolmevuotias Unsai. Huomaa tummat kuvioinnit.

Unsai eli nuorena Kawasemin kanssa.

Hänen ollessa vasta kolmevuotias nuori uros, metsästyskoira Ben toi haavoittuneen Crossin hänen luokseen, sillä hän tiesi Unsain olevan luotettava ja oikeudenmukainen. Unsai piti Crossista hyvää huolta ja ihastui tähän. Ben saapui tapaamaan Crossia aina kun pystyi, ja Unsai ymmärsi pian, että Cross rakasti Beniä eikä häntä.

Parannuttuaan Cross lähti ilmeisesti Benin luo ja he liittyivät Ōun armeijaan.

Ōun ylipäällikkö, Riki, pyysi Unsaita liittymään taisteluun Akakabutoa vastaan, mutta Unsai tapojensa mukaan kieltäytyi.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Unsai esiintyy sarjassa ensimmäisen kerran ajaessaan Kurokirimarun, Tsumujin ja Kōsetsun pois mailtaan. Kai-veljekset yrittivät neuvotella Unsaista Kurohabakin liittolaisen, mutta Unsai ei hyväksynyt heidän julmuuttaan ja halusi myös pysyä neutraalissa kannassaan.

Myöhemmin Orion, Izō, Sasuke, Tyson ja Heizō saapuvat Unsain alueelle, koska he olivat löytäneet Setsuman haavoittuneena matkallaan Kōgaan. Setsuma oli ollut saalistamassa villisikaa Unsain syntymäpäivän kunniaksi. Unsai käskee alaisensa auttamaan tätä.

Unsai kertoo tulijoille, että hän on seurannut yhteiskuntaa jo pitkän aikaa ja on nähnyt sen parhaimmat ja pahimmat yksilöt. Hän ei usko Kurohabakin valtaan. Hän huomaa Orionin olevan aivan Rikin näköinen ja ottaa tämän selkäänsä. Hän kantaa Orionin valtavan setrin latvaan ja kysyy tältä, minkä vuoksi hän elää. Orion vastaa haluavansa tulla vahvemmaksi ja että hän tahtoo löytää veljensä. Orion kysyy Unsailta saman kysymyksen ja hän vastaa, että hänen tarkoituksensa on suojella maansa koiria.

Setsuma ja villisika tuodaan Naganoon ja koirat alkavat syödä. Unsai kertoo muille, että on tavannut Rikin, mutta ei liittynyt hänen joukkoonsa klaaninsa periaatteen vuoksi. Hän ei myöskään liity Orionin joukkoihin, mutta varoittaa häntä "valkoisesta paholaisesta", joka nykyään hallitsee Kōgaa.

Unsai joukkoineen pelastaa myöhemmin Tesshinin, joka on yksin jäänyt puolustamaan Tochigin aluetta Masamunen joukoilta. Myöhemmin Unsai tapaa yksin harhailevan, kuolemaa toivovan Masashigen ja opettaa tälle elämänviisauksiaan. Tenka yrittää eräässä vaiheessa hypnotisoida Unsain, mutta se ei ilmeisesti toimi, sillä Unsai rikkoo katsekontaktin aivastamalla koomisesti.

Viimeisessä taistelussa Unsai avustaa Ōun sotureita ja muun muuassa pelastaa Rigelin, jonka Masamune pudotti rotkoon. Samalla hän tapaa Crossin monen vuoden jälkeen ja on yhä rakastunut tähän. Hän estää myös Matheusta tekemästä itsemurhaa Masamunen kuoltua. Lopuksi hänen nähdään poistuvan paikalta yhdessä Tenkan kanssa.

Ginga: The Last Wars

Reika saapuu pentujensa kanssa Naganoon tapaamaan Sanadan ninjakoiria. Reika ja pennut kertovat Monsoonin valloittaneen Ōuun paratiisin. Unsai ja Kawasemi keskustelevat hetken, mutta suostuvat sitten auttamaan, erityisesti koska kyseessä ei ole koirien välinen kiista.

Nokizaru-klaani kokoontuu pian Naganoon. Unsai ja Kenshin päättävät toimia yhdessä auttaakseen Ōuun koiria. Heidän yllätyksekseen, myös Tenka saapuu paikalle auttamaan, mukanaan 200 kotikoiraa.

Myöhemmin Sirius, Shigeki ja eräs kolmas koira saapuvat Naganoon raportoidakseen nykytilanteesta Unsaille. He yllättyvät nähdessään suuren armeijan ja Unsai kertoo odottavansa Orionin ja Yamabikon joukkoja. Sirius vaikuttaa levottomalta ja kysyy, onko koko joukko lähdössä Ōuun. Hän myöntää olevansa huolissaan koston kierteestä ja uhrimäärän lisääntymisestä, myös karhujen kannalta. Unsai ei ymmärrä Siriuksen mielipidettä ja kysyy häneltä jyrkästi, olisiko hän valmis antamaan armoa karhulle, vaikka se tappaisi hänen isänsä ja äitinsä. Sirius ei vastaa.

Orionin ja Yamabikon joukkojen saavuttua yhdistynyt koira-armeija lähtee kohti Ōua.

Unsai johtaa joukkoja ja he pysähtyvät Kunimi-solassa. Hän määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Hän johtaa itse etelään suuntaavaa kolmatta ryhmää ja ottaa mukaansa Tsubakuron ja Setsuman.

Myöhemmin yöllä kolme Monsoonin alaista hyökkäävät puista Unsain, Tsubakuron ja Setsuman kimppuun, mutta he välttävät osuman. Koirat hajaantuvat ja Unsai käskee heitä kokoontumaan Futago-solaan. Unsai juoksee itään karhujen jahdatessa Tsubakuroa ja Setsumaa, mutta yhtäkkiä Monsoon itse ilmestyy Unsain taakse.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Unsai asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Ollessaan ilmeisesti reviirintarkistusreissulla Jeromen, Kurotoran, Sunnyn ja Marun kanssa, he tapaavat Mihon ja tämän isoisän.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Nyūdōunsai Sanadan kuvagalleria