Tonov

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tonov
Tonov 4.png
Nimi
Japaniksi トーノフ
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri mustavalkoinen
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 60
Ikä vastasyntynyt
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 3-7 kuukautta
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1 vuotta
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset, Ōun soturit, Reika
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 3 (takauma)
Kuolinsyy Aka-arin joukot tappoivat (takauma)

Tonov oli Jeromen ja Lydian poika. Hän oli Lenovin, Tetsuon, Akiran, Marun ja Sunnyn veli.

Ginga Densetsu Weed

Tonov sisaruksineen syntyi Futago-solassa alkusyksystä, kolme päivää Weedin ja Koyukin pentuja myöhemmin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tonovin perhe ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Gin ja Akame jakavat lauman kahtia sen toivossa, että edes jompikumpi puolisko selviäisi hengissä.

Tonov ja hänen koko perheensä selviää hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsee Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautetaan.

Ginga: The Last Wars

Tarinan alussa Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan.

Yksi jättiläiskarhuista iskee Lenovin maahan ja lävistää tämän kynsillään. Lenov huutaa emoaan apuun ja Lydia juoksee poikansa avuksi Crossin ja muiden pentujensa varoituksista välittämättä. Lenov menehtyy nopeasti haavoihinsa, mutta Lydia ei suostu jättämään poikaansa, vaan hyökkää karhun kuonoon ja alkaa sitten kantaa Lenovin ruumista turvaan. Karhu iskee kyntensä Lydian selkään ja lävistää nartun selkärangan ja sisäelimiä. Tetsuo ja Akira yrittävät auttaa emoaan ja hyökkäävät karhuja kohti, mutta heidät tapetaan hetkessä. Akame, Akakamakiri ja Vanhin juoksevat apuun ja taistelevat karhuja vastaan sillä välin, kun loput pennuista ja Cross auttavat Lydian turvaan kalliolle, jossa Gin ja suurin osa muista laumalaisista ovat. Jerome saapuu paikalle ja saa kuulla kolmen pentunsa kohtalosta. Lydia lausuu viimeiset sanansa ja menehtyy itkevän perheensä ympäröimänä.

Jerome päättää tehdä itsemurhahyökkäyksen ja syöksyy karhuja kohti. Akame, Rocket ja Tesshin kuitenkin pysäyttävät hänet. Tesshin muistuttaa Jeromea eloonjääneistä pennuistaan, jotka ovat jo seuraamassa isänsä esimerkkiä taistelutaidottomuudestaan välittämättä ja valmiita kuolemaan kostaakseen emonsa kuoleman. Jerome ymmärtää virheensä ja kertoo pennuilleen toimineensa väärin, jolloin koirat palaavat takaisin kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, hyökkäävät, jolloin Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Crossia, Reikaa ja tämän pentuja sekä Tonovia sisaruksineen turvaan. Maru ja Sunny eivät kuitenkaan halua jättää emoaan ja päättävät jäädä suojelemaan tämän ruumista henkensä uhalla. Cross tahtoisi hakea kaksikon, mutta Akame sanoo kyynelehtien, että heidän taivuttelemiseen ei ole aikaa. Cross lähtee tästä huolimatta hakemaan Marua ja Sunnya, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa muun ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Tonov jää Reikan ja tämän pentujen luo. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Reika kertoo Orionille Jirōmarun, Kōtan ja Tonovin kuolleen Aka-arin armeijan hampaissa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Tonovin kuvagalleria