Koyuki (Weedin puoliso)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Koyuki
Koyukivari.jpgKoyuki40-6.jpg
Nimi
Japaniksi 小雪
Ääntäminen kojuki
Merkitys kevyt lumi
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri,
myöhemmin Futago-sola
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli narttu
Turkinväri valkoinen
Silmät kullankeltaiset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 1 – 1,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Weed, Kotetsu, Chako, Sirius, Orion, Rigel, Bella
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 – 2 vuotta
Liittouma Weed
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Ikä 2,5 vuotta
Liittouma Bella

Koyuki on entinen kotikoira ja Weedin puoliso. Hän on Siriuksen, Rigelin, Bellan ja Orionin emo. Koyukilla on myös pikkuveli Kotetsu ja isosiskopuoli Chako.

Hän on lempeä koira, joka välittää paljon läheisistään eikä halua pahoittaa kenenkään mieltä. Hän muistuttaa Weedin emoa, Sakuraa, sekä ulkonäöltään että luonteeltaan.

Ginga Densetsu Weed

Weedin ensitapaaminen

Koyuki oli akitalainen kotikoira, joka lähti etsimään karannutta pikkuveljeään, Kotetsua, vuorille ja jäi kiinni ketunrautaan. Hänen onnekseen Weed, GB, Sasuke ja Kyōshirō löysivät hänet. Weed auttoi Koyukin pois raudoista ja saattoi hänet takaisin omistajansa luo. Weed myös lupasi tuovansa Kotetsun takaisin kotiin.

Koyuki ei saanut Weediä mielestään ja kertoi hänestä isosiskopuolelleen Chakolle. Koyuki ja Chako lähtivät yhdessä etsimään Weediä ja Kotetsua, ja löysivätkin heidät, mutta Yūsuke jengeineen oli käynyt heidän kimppuunsa. Chako pakeni paikalta hakeakseen apua, mutta Koyuki jäi auttamaan Weediä ja Kotetsua. Hän ei kuitenkaan ollut kovin hyvä taistelija, minkä takia joutui ongelmiin yrittäessään kurittaa Yūjia. Weed sai tilanteen lopulta haltuun ja tilanne ratkesi Ginin saavuttua Mossin ja muiden kanssa paikalle.

Koyuki, Chako ja Kotetsu yöpyvät Ōun armeijan luona, sillä Kotetsu oli menettänyt häntänsä Yūsuken hampaissa. Seuraavana aamuna Weed ja Sasuke saattavat kolmikon koteihinsa. Weed alkaa viettää paljon aikaa Koyukin ja Kotetsun kanssa, ja Weedin ja Koyukin tunteet toisiaan kohtaan vain syvenevät. Koyuki on tietoinen siitä, että hänen omistajansa aikoo lähettää hänet pois jalostuskoiraksi, mutta ei kerro asiasta Weedille ja päättää nauttia onnestaan nykyhetkessä. Lisäksi Gin on huolissaan siitä, että Weed on ehkä kiinnostunut Koyukista vain siksi, koska tämä muistuttaa Sakuraa. Gin kertoo asiasta Koyukille ja Koyuki alkaa uskoa, että Weed ei ehkä ole oikeasti rakastunut häneen. Myös Weed alkaa vältellä Koyukia puhuttuaan Ginin kanssa.

Lopulta sovittu päivä koittaa ja Koyukia aletaan viedä pois rekan kyydissä. Kotetsu kuitenkin juoksee kertomaan Weedille ja Weed lähtee pelastamaan Koyukia. Hän hyppää samaisen rekan kyytiin, joka vie Koyukia pois, ja kertoo Koyukille todella rakastavansa tätä. Weed vapauttaa Koyukin häkistään ja päättää lähteä Ōusta elääkseen yhdessä Koyukin kanssa.

Pohjois-Alpeilla

Koyuki ja Weed menevät yhdessä Pohjois-Alpeille vieraillakseen Sakuran haudalla ja nauttivat ensirakkaudesta. Koyuki hautaa kalan haudan lähelle ja pahoittelee Sakuralle, ettei ollut paikalla auttamassa häntä.

Weed on todella onnellinen Koyukin kanssa, mutta Koyuki on hiljaa huolissaan siitä, että Weed laiminlyö ylipäällikön tehtäviään. Useat koirat, mukaan lukien Kotetsu, saapuvat kertomaan Hokkaidōlle hyökänneistä Venäjän sotakoirista. Weed ei kuitenkaan tahdo lähteä ja jättää Koyukia mistään hinnasta. Koyuki ymmärtää tämän johtuvan Weedin traumaattisesta lapsuudesta ja Sakuran kuolemasta, mutta ei puhu asiasta ääneen, koska ei halua pahoittaa Weedin mieltä. Lopulta GB saa taivuteltua Weedin lähtemään ja Weed jättää Koyukin Kotetsun vartioitavaksi.

Sisarukset jäivät Pohjois-Alpeille odottamaan Weedin paluuta ja vaikkakin surullinen Weedin lähdöstä, Koyuki oli helpottunut, kun Weed viimein lähti täyttämään velvollisuutensa.

Hybridit

Venäjän sotakoiria vastaan käydyn taistelun jälkeen Koyuki ja Kotetsu nähdään metsässä pyydystämässä kaniinia ja he kohtaavat vieraan pennun. Vähän ajan päästä paikalle ilmaantui hybridikarhu, ja sen perässä neljä koiraa, jonka johtajaa he aluksi erehtyivät luulemaan Weediksi ilmeisen yhdennäköisyyden takia. Pian paikalle saapui myös itse Weed ja selvisi, että Weediä muistuttava koira oli Weedin kuolleeksi luultu veli, Joe. Joe esitteli vieraan pennun pojakseen Kōshirōksi. Pian koirien omistaja kutsui niitä, ja he lähtivät pois paikalta.

Myöhemmin, kun Weed lähti tapaamaan veljeään, Koyuki ja Kotetsu jäivät kahdestaan metsään. He törmäsivät Ligerin metsästysryhmään, joka suunnitteli vihaamansa hybridin kaatoa. Liger päätti käyttää Koyukia ja Kotetsua syötteinä, ja he joutuivat suureen vaaraan. Jerome, Lydia ja Weed tulivat kuitenkin pian apuun.

Weed joukkoineen päätti seuraavaksi auttaa Joen metsästysryhmää kukistamaan hybridit. Koyuki jäi turvaan erääseen luolaan Kōshirōn, GB:n, Sasuken, Lydian ja Kotetsun kanssa, mutta myöhemmin suurin hybrideistä löysi heidät. Koyuki yritti hyökätä karhun kimppuun, mutta vain kimposi siitä pois. Tämän jälkeen Koyuki ja haavoittunut Lydia vietiin ihmisten hoiviin.

Pentujen syntymä

Hybridikarhu-taistelun päätyttyä Weedin uskottiin kuolleen ja Koyuki oli vähällä tehdä itsemurhan hyppäämällä kalliolta, mutta Joe esti häntä. Lydia muistutti Koyukia siitä, että tappamalla itsensä hän tappaisi samalla myös pentunsa, ja paljasti näin kaikille Koyukin olevan tiineenä. Koyuki oli palaamassa Ōuun muiden kanssa, kun yhtäkkiä Weed tulikin elossa heidän luokseen. Koyuki ja Weed halasivat onnellisina toisiaan.

Palattuaan Ōuun, Koyuki synnytti parin kuukauden kuluttua neljä pentua.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Daisuke ja Hidetoshi ovat kalastamassa, kunnes Koyuki ja Weed pentuineen saapuvat paikalle. Daisuke tarjoaa pennuille kalaa, mutta Koyuki huolestuu ja koirat palaavat takaisin laumansa luo.

Myöhemmin, kun Koyukin pennut ovat Sasuken ja Joen kanssa leikkimässä, suuri tulivuorenpurkaus ja maanjäristys tuhoavat Ōun paratiisin ja koirat joutuvat eroon laumasta. Sekasorron keskellä Gin jakaa Ōun lauman kahtia Akamen kanssa ja Koyuki liittyy Ginin johtamaan puoliskoon. Koyuki kuitenkin erkanee laumasta mennäkseen etsimään pentujaan, mutta joutuu maanvyöryn alle, josta Weed ja Kyōshirō auttavat hänet pois. Koirat päätyvät jokeen ja ajautuvat sen rannalle. Koyukin haavat eivät ole kovin pahat ja hän juoksee entisen omistajansa, Shinmei Saitōn, luo hakemaan apua.

Koyuki päätyy Shinmein hoiviin yhdessä jalastaan haavoittuneen Weedin kanssa. Verkkoaidan läpi Koyukia ja Weediä käyvät tervehtimässä Kotetsu ja Rigel, ja myöhemmin Orion. Kun Weedin jalka paranee, hän lähtee vuorille auttamaan muita Ōun sotureita, Koyukin jäädessä turvaan omistajansa luo.

Ginga: The Last Wars

Koyuki on tarinan alussa Mien Akame-vuorella aikuistuneiden pentujensa kanssa.

Akame juoksee ilmoittamaan Monsoonin hyökkäyksestä ja menettää uupumuksesta tajuntansa, jolloin Koyuki ja Bella jäävät huolehtimaan hänestä.

Koyukin poikien lähdettyä Ōuun, Akame herää aikaisin viidennen päivän aamuna ja yrittää heti lähteä Orionin luo, Koyukin ja Bellan estelyistä huolimatta.

Muuta

Ginga Densetsu Anju to Jirōmarussa esiintyy samanniminen koira.

Kuvia

Koyukin kuvagalleria