Sunny

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sunny
Sunnyväri.jpgSunnyy.png
Nimi
Japaniksi サニー
Ääntäminen sanii
Merkitys aurinkoinen
(englannista)
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-vaaleanruskea
Silmät mustat
Muut tuntomerkit mustat kuviot silmäkulmissa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 60
Ikä vastasyntynyt
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 3-7 kuukautta
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1 vuotta
Liittouma Jerome, Lydia, sisarukset, Ōun soturit, Cross
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Jerome, Ōun soturit

Sunny on Jeromen ja Lydian poika. Hän on Lenovin, Tetsuon, Akiran, Tonovin ja Marun veli.

Ginga Densetsu Weed

Sunny sisaruksineen syntyi Futago-solassa alkusyksystä, kolme päivää Weedin ja Koyukin pentuja myöhemmin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Sunnyn perhe ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Gin ja Akame jakavat lauman kahtia sen toivossa, että edes jompikumpi puolisko selviäisi hengissä.

Sunny ja hänen koko perheensä selviää hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsee Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautetaan.

Ginga: The Last Wars

Tarinan alussa Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan.

Yksi jättiläiskarhuista iskee Lenovin maahan ja lävistää tämän kynsillään. Lenov huutaa emoaan apuun ja Lydia juoksee poikansa avuksi Crossin ja muiden pentujensa varoituksista välittämättä. Lenov menehtyy nopeasti haavoihinsa, mutta Lydia ei suostu jättämään poikaansa, vaan hyökkää karhun kuonoon ja alkaa sitten kantaa Lenovin ruumista turvaan. Karhu iskee kyntensä Lydian selkään ja lävistää nartun selkärangan ja sisäelimiä. Tetsuo ja Akira yrittävät auttaa emoaan ja hyökkäävät karhuja kohti, mutta heidät tapetaan hetkessä. Akame, Akakamakiri ja Vanhin juoksevat apuun ja taistelevat karhuja vastaan sillä välin, kun loput pennuista ja Cross auttavat Lydian turvaan kalliolle, jossa Gin ja suurin osa muista laumalaisista ovat. Jerome saapuu paikalle ja saa kuulla kolmen pentunsa kohtalosta. Lydia lausuu viimeiset sanansa ja menehtyy itkevän perheensä ympäröimänä.

Jerome päättää tehdä itsemurhahyökkäyksen ja syöksyy karhuja kohti. Akame, Rocket ja Tesshin kuitenkin pysäyttävät hänet. Tesshin muistuttaa Jeromea eloonjääneistä pennuistaan, jotka ovat jo seuraamassa isänsä esimerkkiä taistelutaidottomuudestaan välittämättä ja valmiita kuolemaan kostaakseen emonsa kuoleman. Jerome ymmärtää virheensä ja kertoo pennuilleen toimineensa väärin, jolloin koirat palaavat takaisin kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, hyökkäävät, jolloin Gin päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Crossia, Reikaa ja tämän pentuja sekä Sunnya sisaruksineen turvaan. Sunny ja Maru eivät kuitenkaan halua jättää emoaan ja päättävät jäädä suojelemaan tämän ruumista henkensä uhalla. Cross tahtoisi hakea kaksikon, mutta Akame sanoo kyynelehtien, että heidän taivuttelemiseen ei ole aikaa. Cross lähtee tästä huolimatta hakemaan Sunnya ja Marua, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa muun ryhmän kanssa.

Karhut piirittävät Crossin ja pennut, mutta he pääsevät pakoon muiden Ōun sotureiden avustuksella. Monsoonin alaisuudella toimiva koira, Bob, lähtee heidän peräänsä. Cross kuitenkin lyö Bobin helposti maahan ja jatkaa sitten pakoa pentujen kanssa. Cross vie pennut Daisuken luokse ja piilottelee talon alla. Sunny ja Maru ovat levottomia ihmisten läheisyyden takia, mutta Cross rauhoittelee heitä kertomalla, että tämä ihminen on Ginin kasvattaja ja entinen omistaja. Koirat saavat ruokaa Daisuken perheeltä Bobin tarkkaillessa kauempaa.

Kun Daisuke poistuu, Bob hyökkää paikalle ja käy kiinni Sunnyn kaulaan, mutta Cross hyökkää Bobin kaulaan ja painaa hänet selälleen maahan. Sunny ja Maru purevat kiinni Bobin jalkoihin. Bob alkaa itkeä ja yrittää selittää epätoivoisen tilanteensa, mutta häntä ei kuunnella. Daisuken isä saapuu hämmentyneenä paikalle, jolloin kolmikko päästää Bobin irti. Daisuken vanhemmat haluaisivat auttaa Bobia ja tarjota tälle ruokaa, mutta Bob lähtee. Bob palaa yöllä takaisin ja selittää itkien Crossille, Sunnylle ja Marulle tilanteensa. Daisuke saapuu ulos ja yrittää tarjota Bobille ruokaa nähtyään hänet, mutta Bob yrittää pakoon. Bob muuttaa lopulta mielensä ja alkaa syödä, mutta ei tahdo Daisuken koskevan itseensä. Daisuke lähtee, ja Cross ja pennut selittävät Bobille hänen olevan hyvä ihminen. Bobin kerrottua traumaattisesta menneisyydestään, Cross kehottaa häntä liittymään Ōun armeijaan. Aamulla herättyään Bob kuitenkin lähtee pois.

Myöhemmin yöllä, Muun, Shirozarun ja Raran muodostama tiedusteluryhmä kulkee Daisuken talon ohi ja he kohtaavat Crossin, Sunnyn ja Marun. He kertovat Crossille muun muassa tiedusteluryhmistä, jotka suuntaavat Futago-solaan, ja saavat itse Crossilta tietoja tilanteesta.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Auringon laskiessa ilmeisesti reviirintarkistusmatkalla olleet koirat päättävät levätä, mutta Sunny ja Maru lähtevät etsimään parempaa nukkumispaikkaa. Sunny ja Maru päätyvät vanhalle hylätylle autolle, joka herättää niiden huomion. Sunny kokeilee auton ovenkahvaa, mutta silloin vanha koira nousee auton lavalta ja kertoo auton olevan hänen. Nuoret vihastuvat vanhemman koiran puheista, mutta Kurotora, Jerome ja Unsai saapuvat paikalle. Vanhus pakenee seurassaan olleen pennun kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Sunnyn kuvagalleria