Kolmas hybridi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kolmas hybridi
Hybridicolor.JPGThirdhybrid.png
Nimi
Japaniksi 第三ハイブリッド
Ääntäminen daisan haibrid
Merkitys kolmas hybridi
Muuta
Ulkonäkö
Laji jääkarhun ja ruskeakarhun risteymä
Sukupuoli uros
Säkäkorkeus yli 10 metriä
Turkinväri punertava selkä, mustat raidat silmien alla, muu turkki vaalea
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 55
Liittouma ensimmäinen hybridi, toinen hybridi
Kuolinsyy Weed tappoi (osa 59)

Kolmas hybridi oli kolmas ja viimeinen tarinassa esiintyvä merkittävä hybridikarhu. Sen voisi sanoa olleen hybridikarhu-tarinaosuuden päävihollinen.

Se oli hybrideistä suurin ja sen mainitaan olevan jopa itse Akakabutoa suurempi. Se oli myös hyvin vahva ja kestävä: edes Zetsu Tenrō Battōga ja Neck The Killing eivät aiheuttaneet sille pahaa vahinkoa. Se oli lisäksi kahden muun hybridikarhun, ruskeavalkoisen ja valkoisen, isä. Se välitti paljon pennuistaan, mutta oli hyvin vaarallinen muille elollisille. Se söi muun muassa ihmisiä, koiria, kettuja ja pienempiä karhuja.

Ginga Densetsu Weed

Ensiesiintyminen

Kolmas hybridi nähdään ensimmäisen kerran, kun se saapuu raivoissaan paikalle koirien tapettua sen pennun. Koirat yrittävät paeta ja karhu lähes tappaa Joen, mutta Liger hyppää eteen ja joutuu karhun leukoihin. Karhu löi Ligeriä puunrunkoja ja maata vasten ja heitti sitten hänet maahan kuolleena. Karhu juoksee pois huomatessaan helikopterin lentävän metsän yllä.

Myöhemmin Hiro, Ken, Kagetora ja George näkevät hybridikarhun ahdistelemassa pientä orpoa karhunpentua. Se on tappanut karhuemon ja haluaa syödä pennun. Kagetora puree hybridikarhua kuonoon ja pelastaa pennun. Koirat pakenevat ylivoimaista karhua ukkosen ja rankkasateen alkaessa.

Hiro saapuu paikkaan, jossa Lydia, Koyuki, Kotetsu, Kōshirō, GB ja Sasuke ovat piilossa, ja hybridikarhu tulee perässä ja löytää heidät.

Hiro käskee muiden paeta, mutta uhkarohkea Kotetsu hyökkää hybridin kuonoon kiinni. Karhu iskee pennun irti ja lähes murskaa Hiron. Lydia ja Hiro yrittävät estellä karhua, jotta muut pääsisivät turvaan. GB on pelosta kangistunut eikä hyökkää, vaikka Lydia ja Hiro isketään maahan. Karhu seuraa Kotetsu mukanaan paennutta Sasukea kalliolle. Sasuke, Kotetsu, Koyuki ja Kōshirō menevät piiloon kallionkoloon ja hybridikarhu yrittää kaivaa heitä esiin, saaden lopulta otteen Sasuken pannasta. Ryhdistäytynyt GB kuitenkin ryntää paikalle ja pelastaa ystävänsä karhun kynsistä. Karhu iskee GB:n sivuun. Seuraavaksi Koyuki yrittää hyökätä karhun kimppuun, mutta Kagetoran hyökkäessä Koyuki osuu karhun rintaan ja kimpoaa siitä pois. Kagetora on valmis taistelemaan karhua vastaan, mutta yhtäkkiä taivaalta tulee suuri salamanisku ja karhu vierii kivistä rinnettä alas.

Metsästys

Myöhemmin Joen metsästysryhmä löytää hybridikarhun ryöväämässä ketunpesää. Joe hyökkää Neck The Killing -iskulla, mutta se ei vahingoita karhua. Yrittäessään pelastaa Bombia, George vahingoittuu pahasti, kun hybridi iskee kynnen tämän kylkeen. Ken, Kagetora sekä Hiro saapuvat paikalle ja he ottavat yhteen karhun kanssa.

Hybridi juoksee metsään, mutta se nähdään pian uudelleen, kun se surmaa aiemmin nähdyn karhunpennun. Kenin voimakas ulvonta, isältään Beniltä peritty, saa jopa hybridikarhun hämmentymään ja pysähtymään hetkeksi.

Karhu yrittää paeta Weedin ja Joen joukkojen tullessa paikalle. Karhu ja Weed putoavat kalliolta, mutta selviävät lähes vammoitta, ja taistelu jatkuu. Karhu onnistuu kiipeämään takaisin ylös ja juoksee metsään. Koirat seuraavat hybridiä, joka menee väsyneenä makuulle. Myös koirat ovat hyvin väsyneitä ja päättävät levätä ennen seuraavaa hyökkäystä. Karhu herää ennen koiria ja haistaa muita koiria ja ihmisen. Yhtäkkiä GB tulee paikalle ja käy kiinni karhuun. Karhu lyö ja vahingoittaa hänen selkäänsä vakavasti. Karhu pakenee nähdessään Niimiyan aseen kanssa. Mies ampuu karhua muutaman kerran, mutta se ei näytä tekevän vahinkoa. Karhu yllättää Niimiyan takaapäin ja lyö miestä. Mies selviää elossa, mutta menettää hetkeksi aseensa.

Koirat jatkavat taistelua ja karhu tappaa Guilderin ja Jackin. Joe käyttää taas Neck The Killing -hyökkäystään, mutta se ei aiheuta karhulle pahoja vammoja.

Kuolema

Hybridikarhu yrittää jahdata Weediä ja Joea. He saapuvat suurelle jyrkänteelle, jonka pohjalla on vettä ja ihmisten tekemä pato.

Koirajoukko yrittää ahdistaa karhun lähemmäs reunaa, kunnes Hiro käskee muut sivuun ja päättää yksin hyökätä karhun kimppuun. Hiro iskeytyy karhun kimppuun ja molemmat putoavat alas. Karhu kuitenkin pysäyttää pudotuksen ja alkaa kiivetä takaisin ylös. Myös Hiro selvisi osuttuaan kielekkeelle. Joe, Weed, Jerome, Kagetora ja Kyōshirō yrittävät iskeä karhun takaisin alas. Karhu kuitenkin pääsee takaisin ylös ja pudottaa samalla muutaman koiran alas. Joe käyttää jälleen Neck The Killingiä, mutta karhu vahingoittaa häntä. Weed iskee karhua Battōgalla kaulaan, yrittäen tönäistä sen alas jyrkänteeltä, mutta karhu pysyy tasapainossa.

Karhu lähes liiskaa Weedin, mutta silloin vahingoittunut GB ryntää paikalle. GB:n selkä saa jälleen iskun, mutta englanninsetteri onnistuu katkaisemaan karhulta varpaan. Kivun sokaisema karhu putoaa viimein jyrkänteeltä alas ja GB kuolee pian vammoihinsa. Karhu ei kuitenkaan putoa veteen, sillä onnistuu jälleen pysäyttämään pudotuksen ja jatkamaan kiipeämistä.

Jerome ja Joe hyppäävät alas karhun kimppuun, aikomuksena pudottaa se alas. Weed seuraa perässä ja hyökkää Battōgalla. Jerome hyppää sivuun Battōgan tieltä, mutta Joe peittää kehollaan karhun silmät, jotta hänen veljensä isku onnistuisi, ja hyppää sivuun vasta viime hetkellä. Weedin hyökkäys osuu karhua päähän ja vahingoittaa sitä kuolettavasti. Karhu ja Weed putoavat alas ja Jerome hyppää perään auttaakseen johtajaansa. Kaikki kolme joutuvat voimakkaan virran vietäväksi.

Hybridikarhu imeytyy patoaukon suulle kuolleena. Ihmiset löytävät sen ruumiin tullessaan katsomaan, mikä padossa on vikana.

Kuvia

Kolmannen hybridin kuvagalleria