Venäjän sotakoirat

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Osa Venäjän sotakoirista Hokkaidōssa. Ensimmäinen oikealta Victor, kolmas vasemmalta Aram.
Sahalinin ja Hokkaidōn sijainti toisiinsa nähden.

Venäjän sotakoirat (jap. ロシア軍用犬, Roshia gunyō ken) on saksanpaimenkoira-armeija, joka koulutettiin Venäjällä sodankäyntiä varten. Ihmiset kuitenkin hylkäsivät heidät karuun luontoon. Koirat ovat kotoisin Sahalinista (ven. Сахали́н, jap. サハリン), joka on lähin Japania oleva Venäjään kuuluva maa-alue.

Sotakoirien johdossa on sotamarsalkka, Maximin ja Lydian isä. Laumaan kuuluu ainakin kolme majuria: Victor, Aram ja Maxim, kolme luutnanttia: Lydia, Bozlev ja Toli kaksi alikersanttia: Kiev ja Ivan, ja kersantti nimeltä Nikol.

Sotakoirien armeija on melko harvalukuinen – vain noin 200-päinen – mutta sen sotilaat ovat hyvin koulutettuja, lojaaleja ja keskivertoa parempia taistelijoita, toisin kuin esimerkiksi useimmat Hōgenin alaisista.

Ginga Densetsu Weed

Sotakoirien päämääränä on valloittaa Hakurōn johtama Hokkaidōn saari, sillä heidän omalla kotisaarellaan on hyvin ankarat elinolot. Sotamarsalkka sekä lauman nuorimmat ja vanhimmat jäivät kotisaarelle odottamaan Victorin, Aramin ja Maximin johtaman armeijan paluuta. Victor on sotamarsalkan tietämättä petturi, joka havittelee Hokkaidōn lisäksi myös sotamarsalkan asemaa. Hokkaidōlla Victor alkaakin kääntää muita sotakoiria marsalkkaa vastaan ja alkaa nimittää itseään marsalkaksi.

Taistelussa sotakoiria vastaan kuolevat mm. Hakurō, Moss, Buruge ja Shinbē. Lopulta sota päättyy, kun Aram uhraa itsensä tappaakseen Victorin hukuttamalla.

Eloonjääneet sotakoirat pyytävät anteeksi Hakurōn pojalta, Suzakulta, ja osa heistä jää Hokkaidōon tukemaan paikallisia koiria. Lydia puolestaan liittyi Ōun joukkoihin. Loput kuusi sotakoiraa – Maxim, Toli, Vasili, Sergei, Lev ja Georgi – uivat takaisin kotisaarelleen raportoidakseen sotamarsalkalle. Vain Maxim, Toli ja Lev selvisivät uintimatkasta hengissä.

Sahalinissa Maxim valehtelee isälleen, että Hokkaidō on karu ja elinkelvoton saari, ja että loput sotakoirista nääntyivät nälkään. Uutiset kuultuaan Maximin isä vakuuttuu siitä, että muiden alistamisen sijaan sotakoirien on parempi jäädä omalle maalleen ja yrittää tehdä siitä mahdollisimman hyvä paikka elää.

Kuvia

Venäjän sotakoirien kuvagalleria