Sirius

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee hahmoa. "Sirius" voi viitata myös Sirius-tähteen, jota Ginga: Nagareboshi Ginin sudet pitävät suojelustähtenään.
Sirius
Sirius-takakannessa-gtlw.jpgSirius155.jpg
Nimi
Japaniksi シリウス
Ääntäminen sirius
Merkitys Sirius
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (ainakin akitaa ja kishua)
Sukupuoli uros
Turkinväri hopeanharmaa brindle
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 60
Ikä vastasyntynyt
Liittouma Weed, Koyuki, Orion, Rigel, Bella
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 3-7 kuukautta
Liittouma Weed, Koyuki, Orion, Rigel, Bella, Sasuke, Kamakirin pojat, Junnosuke, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Shion, Monsoon
Kuolinsyy Monsoon tappoi (osa 22)

Sirius oli Weedin ja Koyukin vanhin poika. Hän oli Orionin, Rigelin ja Bellan isoveli.

Hän oli huolehtiva, rauhallinen ja oikeudenmukainen, kuten isänsä ja isosisänsä, ja muistutti heitä myös ulkonäöllisesti. Kuten isänsä, hän vastusti väkivaltaa ja tappamista, ja uskoi hyvyyteen.

Ginga Densetsu Weed

Sirius sisaruksineen syntyy Futago-solassa alkusyksystä, sarjan lopun aikoihin. Daisuke nimesi pennun Sirius-tähden mukaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Siriuksesta ja hänen sisaruksistaan on tullut kuuluisia, ovathan he ylipäällikön pentuja. Orion pyydystää jo nuorena jäniksen, mutta Sirius auttaa sen pakoon, koska sillä oli poikasia.

Sirius sisaruksineen oppii Kisaragilta taskurapujen pyydystämisen taidon.

Alku

Sirius elää perheensä kanssa Ōussa, kunnes tulivuorenpurkaus yllättää heidät.

Myöhempinä kuukausina, muita koiria ei näy ja Sasuke yksin huolehtii Siriuksesta, Bellasta ja Rigelistä. Kun Sasukea ei pitkään aikaan kuulu, Sirius lähtee yksin etsimään sitä ja eksyy lumimyrskyyn. Hän on jäätyä hengiltä, kun paikalle ilmaantuu Kamakirin pojat, jotka ottavat hänet mukaansa.

Kamakirin poikien joukossa

Sirius kulkee Kamakirin poikien mukana näiden reviirille. Aluksi häntä pidetään panttivangin asemassa sen varalle, että hänestä saisi irti tietoja. Siriusta aletaan kuitenkin hiljalleen kohdella alaisena, kun Kamakirin pojat huomaavat hänen taistelukykynsä ja älykkyytensä. Siltikin väkivaltainen Akakamakiri saattaa helposti pahoinpidellä häntä. Sirius ei hyväksy veljesten toimia, mutta tuntee tiettyä uskollisuutta ja kiitollisuutta veljeksiä kohtaan, koska ne pelastivat hänet aiemmin. Sirius uskoo myös, että jopa Akakamakiri voi kääntyä hyväksi, ja on valmis tekemään kaikkensa, että se toteutuisi.

Myöhemmin Sirius kulkee muun lauman mukana Ehimeen ja joutuu taisteluun Yamabikoa vastaan. Sitten hän törmää uudelleen Sasukeen, jonka Izō on lähettänyt kahden vakoojan perään. Sasuke koittaa saada Siriuksen lähtemään mukaansa, mutta turhaan. Sirius juoksee itkien pois ja hyökkää jopa veljensä Orionin kimppuun.

Tästä huolimatta Sirius kertoo Tsukikagelle, milloin Kamakirin pojat aikovat hyökätä. Hän on melkein valmis kääntymään Ōun puolelle, mutta päätyy sitten puolustamaan Akakamakiria Ōun joukoilta, ja pysyy Akakamakirin laumassa. Myöhemmin, kun Kamajirō kuolee, Kurokamakiri ja Sirius liittyvät Orionin joukkoihin, Akakamakirin lähtiessä omille teilleen.

Viimeinen taistelu

Orionin joukot palaavat Ōuun ja yhdistyvät siellä Ginin joukkojen kanssa. Sirius käy nopeasti Orionin kanssa tapaamassa vanhempiaan, jotka ovat ihmisen hoivissa. Weed liittyy muiden joukkoon jalkansa parannuttua.

Kun Ōun armeija valmistautuu taistelemaan Masamunen armeijaa vastaan, Weed määrää Siriuksen mukaansa eturintamalle. Sirius osallistuu taisteluun Matheuksen joukkoja vastaan. Taistelun päätyttyä Masamune päätyy itsemurhaan. Sirius peittää Masamunen ruumiin huivilla. Hän osoittaa myötätuntoa surevaa Yamabikoa kohtaan, sillä vaikka Masamune oli paha, hän oli siitä huolimatta Yamabikon veli.

Tämän jälkeen Sirius ja muut pennut seuraavat korppeja ja löytävät Kojūrōn ruumiin. Pennut hautaavat sen yhdessä.

Ōuun saapuu viimein kevät, ensimmäinen, jonka Sirius on kokenut.

Ginga: The Last Wars

Sirius on tarinan alussa Akame-vuorella vuoden mittaisella harjoitusmatkalla yhdessä Orionin, Rigelin, Andyn ja Bonin kanssa. Yamabiko saapuu Shikokusta, jolloin aikuistuneet ystävykset tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon alaisineen ovat hyökänneet Ōuun. Sirius lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle.

Sirius, Shigeki ja eräs kolmas koira lähtevät raportoimaan tapahtuneesta Unsaille. Naganossa heitä on vastassa suuri armeija. Unsai kertoo odottavansa Orionin ja Yamabikon joukkoja. Sirius vaikuttaa levottomalta ja kysyy, onko koko joukko lähdössä Ōuun. Hän myöntää olevansa huolissaan koston kierteestä ja uhrimäärän lisääntymisestä, myös karhujen kannalta. Unsai ei ymmärrä Siriuksen mielipidettä ja kysyy häneltä jyrkästi, olisiko hän valmis antamaan armoa karhulle, vaikka se tappaisi hänen isänsä ja äitinsä. Sirius ei vastaa.

Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät ja saapuvat lopulta Naganoon. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua.

Kun joukot pysähtyvät Kunimissa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Sirius johtaa itään lähtevää toista ryhmää, johon kuuluvat Rigel ja Kawasemi.

Yöllä Tsuyoshi juoksee sattumalta ryhmän luokse ja kertoo etsivänsä Akamea. Tsuyoshi luulee aluksi Siriusta Weediksi, mutta Kawasemi korjaa väärinkäsityksen. Tsuyoshi kysyy sitten Akamen olinpaikkaa, jolloin muut koirat selittävät tilanteen hänelle.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Sirius nähdään useasti muiden koirien muistellessa häntä. Etenkin Orion muistelee veljeään usein.


Kuvia

Siriuksen kuvagalleria