Kazuki (GDW ja GDWO)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kazuki
Kazuväri.pngKazuki2.jpg
Nimi
Japaniksi 一生
Ääntäminen kaz'ki
Merkitys yksi elämä, elinikä
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Kuolinsyy jäi lumivyöryn alle (osa 5)

Kazuki oli yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta. Hän oli mm. Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Shinsakun ja Saburōn veli.

Ginga Densetsu Weed

Metsästysretkellä Kazuki veljineen törmää Shigureen, joka kertoo heille Genbasta, joka on vallannut Vuorilinnan sekä tappanut kolme Shiguren veljeä. Kazuki veljineen rientää kertomaan isälleen tapahtuneesta, ja Kisaragi kehottaa heitä lähtemään avuksi. Lopuksi he auttavat Weedin joukkoja päihittämään Hōgenin joukot. Veljekset palaavat Mutsuun isänsä luo Hōgenin kukistuttua.

Muutaman kuukauden kuluttua saapuu kuitenkin avunpyyntö Hokkaidōsta: Hakurō on lähettänyt poikansa Suzakun pyytämään heitä auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Kazuki veljineen lähtee Hokkaidōlle auttamaan Ōun joukkoja. Osa veljeksistä menehtyy ja haavoittuu sodassa, mutta loput palaavat kotiin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kazuki asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Saburōn ja Shinsakun – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen.

He joutuvat lopulta perääntymään, mutta Kazuki on haavoittunut eikä pysty juoksemaan kunnolla. Viimeisenä keinona veljekset aiheuttavat lumivyöryn, ja Shinsaku yrittää auttaa haavoittunutta veljeään. Tämän seurauksena sekä Kazuki ja Shinsaku hautautuvat lumimassan alle ja saavat surmansa.

Muuta

Kazukin hahmo pysyi koko Ginga Densetsu Weed -mangan ajan nimeämättömänä. Hänen nimensä paljastettiin vasta Ginga Densetsu Weed: Orionissa.

Kuvia

Kazukin kuvagalleria