Saburō (Kisaragin poika)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Saburō
Saburouväri.jpgSaburouattack.jpg
Nimi
Japaniksi 三郎
Ääntäminen sab'roo
Merkitys kolmas poika
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 40
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, veljet
Kuolinsyy Monsoon tappoi (osa 2)

Saburō oli yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta. Hän oli mm. Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Kazukin ja Shinsakun veli.

Hän oli sivuhahmo Ginga Densetsu Weedissä, mutta hänellä oli suurempi rooli Ginga Densetsu Weed: Orionissa.

Ginga Densetsu Weed

Saburō veljineen lähtee Hokkaidōon auttamaan taistelussa venäläisiä sotakoiria vastaan. Hän selviää sodasta hengissä ja palaa Mutsuun.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Saburō asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Shinsakun ja Kazukin – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen. He joutuvat perääntymään ja viimeisenä keinona aiheuttavat lumivyöryn, jossa Shinsaku ja Kazuki kuitenkin saavat surmansa.

Myöhemmin, osa Saburōn veljistä jää Fukushimaan, mutta hän seuraa Orionia ja Izōta Tochigiin. Hän ja Shirozaru jäävät tukemaan alueen johtajaa, Tesshiniä, Orionin ja Izōn jatkaessa matkaa.

Saburō taistelee muiden Tesshinin joukkojen rinnalla Masashigen joukkoja vastaan ja onnistuu vahingoittamaan Masashigea pahasti. Masashigesta tehdään panttivanki, jolloin Saburō tahtoisi tappaa hänet kostoksi isänsä ja kahden veljensä kuolemasta.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, Weed johtaa koirajoukon näiden jäljille, mutta haavoittuu ja hänet kannetaan pois taistelusta. Saburō lähetetään kutsumaan taistelemaan jääneet koirat – Izō, George, Hiro, Tesshin, Kagetora, Kyōshirō ja Jerome – takaisin Ginin luo.

Pian tämän jälkeen karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Saburō hyökkää muiden Ōun sotureiden kanssa äkkipikaisesti Monsoonin kimppuun ja menehtyy karhun iskusta.

Myöhemmin Bob ehdottaa Monsoonille Saburōn syömistä, sillä elävät koirat olivat paenneet.

Kuvia

Saburōn kuvagalleria