Heizō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Heizō
Heizou-väri.pngHeizoo1gdwom.jpg
Nimi
Japaniksi 平造
Ääntäminen heezoo
Muuta
Kotipaikka Fukushiman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli uros
Turkinväri kullankelta-valkoinen
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Vanhin, isä, äiti, Taichi, Hiroko, Junpachi, Yoshinao, Tyson, Orion, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Ōun soturit

Heizō on Tysonin ja Orionin hyvä ystävä. Hän on Hirokon ja Taichin isoveli.

Hänen perheensä elää Fukushimassa ja kuuluu Vanhimman laumaan. Heizō ei ole kovin vahva taistelija, mutta hän on oikeudenmukainen ja kulkee uskollisesti Orionin mukana.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Heizō perheineen joutui Hanajiro Shinkichin jengin ahdistelemaksi. Heizōn isä käski häntä viemään äitinsä, nuorimman veljensä Taichin ja siskonsa Hirokon turvaan. Shinkichi lähetti Shirōn ja Yōjin heidän peräänsä, mutta paikalle ilmestynyt Orion päihittää heidät. Pakeneva perhe ottaa punaturkkisen pennun mukaansa ja he päätyvät kosken luo. Viimeisenä keinonaan he hyppäävät veteen.

Myöhemmin, Heizō löytää Orionin joen luota ja vie tämän laumansa luo. Kun Orion aikoo lähteä Ōuun etsimään perhettään, Vanhin päättää määrätä muutaman laumalaisen hänen turvakseen. Heizō tarjoutuu tehtävään, koska Orion oli aiemmin auttanut hänen perhettään. Myös Tyson tulee heidän mukaansa. Matkalla Heizō vaarantaa henkensä pelastaakseen Orionin Ryōn jengiltä ja onnistuu jopa puhkaisemaan Ryōn oikean silmän. Tyson puolestaan kantaa Orionin turvaan. Kolmikko selviää ja jatkaa matkaa.

Ōussa heille selviää, että Masamune Kurohabaki on ottanut alueen hallintaansa, joten he lähtevät muutaman soturin kanssa etsimään apujoukkoja.

Heizōlla ei ole merkittävää roolia, mutta hän kulkee uskollisesti Orionin mukana.

Ginga: The Last Wars

Heizō on tarinan alussa Mien Akame-vuorella Weedin pentujen, Tysonin ja muutaman muun koiran kanssa.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon alaisineen ovat hyökänneet Ōuun. Heizō lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle. He odottavat Kioton vuorilla Yamabiko Kurohabakin joukkoja, mutta kahden päivän kuluttua he päättävät jo lähteä edeltä Ōuun. Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät myöhemmin ja saapuvat Naganoon Unsain luokse. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua.

Kuvia

Heizōn kuvagalleria