Denshichi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Denshichi
Denshichi väri.pngDenden.png
Nimi
Japaniksi 伝七
Ääntäminen denshichi
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: legenda, seitsemän
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen t. tummanruskea-valkoinen
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, veljet
Kuolinsyy Akakabuton jälkeläiset tappoivat (osa 1)

Denshichi oli yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta. Hän oli mm. Izōn, Shūsakun, Miun, Shinsakun, Kazukin ja Saburōn veli.

Ginga Densetsu Weed

Metsästysretkellä Denshichi veljineen törmää Shigureen, joka kertoo heille Genbasta, joka on vallannut Vuorilinnan sekä tappanut kolme Shiguren veljeä. Denshichi veljineen rientää kertomaan isälleen tästä, ja Kisaragi kehottaa heitä lähtemään auttamaan. Lopuksi he auttavat Weedin joukkoja päihittämään Hōgenin joukot. Voitettuaan Hōgenin, veljekset palaavat Mutsuun isänsä luo.

Muutaman kuukauden kuluttua saapuu kuitenkin avunpyyntö Hokkaidōsta: Hakurō on lähettänyt poikansa Suzakun pyytämään heitä auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Denshichi veljineen lähtee Hokkaidōlle auttamaan Ōun joukkoja. Osa veljeksistä menehtyy ja haavoittuu sodassa, mutta loput palaavat kotiin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Denshichi asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shūsakun, Kazukin, Miun, Saburōn ja Shinsakun – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen. He joutuvat perääntymään ja viimeisenä keinona aiheuttavat lumivyöryn, jossa Kazuki ja Shinsaku kuitenkin saavat surmansa.

Joukko poistuu Ōusta ja Denshichi kulkee hetken Orionin matkassa, kunnes jää Fukushimaan turvaamaan alueen Kurohabakilta yhdessä Miun ja Shūsakun kanssa.

Ginga: The Last Wars

Denshichi menehtyy aivan tarinan alussa, kun kolme Akakabuton jälkeläistä tappaa hänet käyttääkseen veren hajua muiden koirien houkuttelemiseen. Juoni onnistuu, sillä muut Ōun soturit löytävät Denshichin ruumiin ja joutuvat hyökkäyksen kohteeksi.

Monsoon ottaa Ōun paratiisin hallintaansa ja rakentaa kivenlohkareista vankilan, jonne Ōun soturit vangitaan. Vankila on ruokavarasto ja Denshichin ruumis syödään ensimmäisenä. Karhut repivät sen kappaleiksi Kyōshirōn silmien edessä.

Muuta

  • Denshichin hahmo pysyi koko Ginga Densetsu Weed -mangan ajan nimeämättömänä. Hänen nimensä paljastettiin vasta Ginga Densetsu Weed: Orionissa.
  • Animessa esiintyvä Kisaragin poika, Kichinosuke, muistuttaa ulkonäöltään hieman Denshichiä. Ainoana erona ovat Kichinosuken silmien yläpuolella olevat valkoiset pilkut sekä silmien väri.

Kuvia

Denshichin kuvagalleria