Shūsaku

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shūsaku
Shuusakuväri.jpgShuusakuu.jpg
Nimi
Japaniksi 周作
Ääntäminen shuusak'
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ääninäyttelijä Kunihiro Kawamoto
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen (manga),
siniharmaa-valkoinen (anime)
Silmät oranssit (manga),
siniset (anime)
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13, jakso 17
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit

Shūsaku on yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta ja yksi kolmesta, jotka ovat vielä elossa.

Hän on mm. Izōn, Shinsakun, Miun, Denshichin, Kazukin ja Saburōn veli. Hänellä oli puoliso, joka joutui Masashigen joukkojen tappamaksi.

Ginga Densetsu Weed

Metsästäessään karhua veljiensä kanssa, Shūsaku jää jalastaan kiinni karhun purressa tätä, mutta paikalle saapuva Shigure pelastaa hänet. Shiguren kerrottua Genban vallaneen vuorilinnan, Shūsaku ja hänen kuusi veljeään lähtevät isänsä luvalla Ōuun taistelemaan Genbaa ja tämän veljeä Hōgenia vastaan. Voitettuaan Hōgenin, veljekset palaavat Mutsuun isänsä luo.

Muutaman kuukauden kuluttua saapuu kuitenkin avunpyyntö Hokkaidōsta: Hakurō on lähettänyt poikansa Suzakun pyytämään heitä auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Shūsaku veljineen lähtee Hokkaidōlle auttamaan Ōun joukkoja. Osa veljeksistä menehtyy ja haavoittuu sodassa, mutta loput palaavat kotiin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Shūsaku asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shinsakun, Miun, Denshichin, Saburōn ja Kazukin – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä, Shūsakun puolison, sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen. He joutuvat perääntymään ja viimeisenä keinona aiheuttavat lumivyöryn, jossa Shinsaku ja Kazuki kuitenkin saavat surmansa.

Tämän jälkeen, joukko lähtee Ōusta ja Shūsaku kulkee hetken Orionin matkassa, kunnes jää Fukushimaan turvaamaan alueen Kurohabakilta yhdessä Denshichin ja Miun kanssa.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan, Shūsaku kokoontuu Ginin ja muiden luokse kalliolle.

Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun. Pian Shūsaku ei kykene taistelemaan ja muiden soturien tapaan pystyy vain makaamaan haavoittuneena maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Shūsaku selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Shūsaku asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Shūsakun lähtemään yhdessä Izōn, Miun ja Rigelin kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Nimi

Shūsaku on tunnettu myös nimellä Shirosaku. Tämä on kuitenkin pelkkä animeversiosta väärinkuultu "Shūsaku".

Kuvia

Shūsakun kuvagalleria