Shinsaku

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shinsaku
Kichinosukegdw.jpg
Nimi
Japaniksi 晋作
Ääntäminen shinsaku
Muuta
Kotipaikka Hakkōda-vuoristo,
Aomorin prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu siperianhuskyn ja alaskanmalamuutin sekoitus
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Muut tuntomerkit mustat silmänympärykset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Ōun soturit, Kisaragi, veljet
Kuolinsyy jäi lumivyöryn alle (osa 5)

Shinsaku oli yksi Kisaragin yhdeksästätoista pojasta. Hän oli mm. Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Kazukin ja Saburōn veli.

Ginga Densetsu Weed

Metsästysretkellä Shinsaku veljineen törmää Shigureen, joka kertoo heille Genbasta, joka on vallannut Vuorilinnan sekä tappanut kolme Shiguren veljeä. Shinsaku veljineen rientää kertomaan isälleen tästä, ja Kisaragi kehottaa heitä lähtemään auttamaan. Lopuksi he auttavat Weedin joukkoja päihittämään Hōgenin joukot. Voitettuaan Hōgenin, veljekset palaavat Mutsuun isänsä luo.

Muutaman kuukauden kuluttua saapuu kuitenkin avunpyyntö Hokkaidōsta: Hakurō on lähettänyt poikansa Suzakun pyytämään heitä auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Shinsaku veljineen lähtee Hokkaidōlle auttamaan Ōun joukkoja. Osa veljeksistä menehtyy ja haavoittuu sodassa, mutta loput palaavat kotiin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Shinsaku asuu yhä Mutsussa isänsä ja veljiensä kanssa, mutta tulee kuuden veljensä – Izōn, Shūsakun, Miun, Denshichin, Saburōn ja Kazukin – kanssa katsomaan Ōun tilannetta tulivuorenpurkauksen jälkeen. He löytävät eksyneen Bellan ja tapaavat sitten Sasuken, Shirozarun, Muun ja Raran. Joukko piilottelee Kurohabaki-klaania, joka on valloittanut Ōun.

Orion, Tyson ja Heizō saapuvat Ōuun ja lähtevät veljeksien kanssa Mutsuun. He löytävät isänsä sekä Izōn puolison ja pennut surmattuina. Vain Kuranosuke on hengissä ja viimeisillä voimillaan kertoo Kurohabakin hyökänneen Mutsuun. Raivostuneet veljekset palaavat Ōuun ja tekevät itsemurhahyökkäyksen Masamune Kurohabakin linnoitukseen.

He joutuvat lopulta perääntymään, mutta Kazuki on haavoittunut eikä pysty juoksemaan kunnolla. Viimeisenä keinona veljekset aiheuttavat lumivyöryn, ja Shinsaku yrittää auttaa haavoittunutta veljeään. Tämän seurauksena sekä Shinsaku ja Kazuki hautautuvat lumimassan alle ja saavat surmansa.

Kuvia

Shinsakun kuvagalleria

Muuta

Shinsakulla on veli, jota animeversiossa kutsutaan myös nimellä Shinsaku.