Shirozaru

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shirozaru
Shirozarugdwo2iro.jpgShirozaru.jpg
Nimi
Japaniksi 白申
Ääntäminen shirozaru
Merkitys valkoinen Apina
(kiinalainen horoskooppimerkki)
Muuta
Kotipaikka Iga, Mien prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät siniset
Muut tuntomerkit pallokuviot otsassa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Muu, Rara
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Ōun soturit, Muu, Rara

Shirozaru on Akamen lapsenlapsi. Hän on Muun ja Raran isoveli ja myös kolmikon johtaja.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Shirozaru syntyi Miessä kotikoirana, mutta kuuli äidiltään tarinoita legendaarisesta isoisästään Akamesta. Shirozaru tahtoi kovasti ryhtyä Igan ninjakoiraksi, mutta hän oli äitinsä kanssa vannonut valan, joka kielsi tämän jyrkästi. Kun Akamen luullaan kuolleen Ōun tulivuorenpurkauksessa, Shirozaru on viimein vapaa lähtemään. Hän ottaa mukaansa Muun ja Raran, ja yhdessä he suuntaavat Ōuun.

Shirozaru pelastaa Muun ja Raran kanssa Sasuken, kun Kamakirin pojat käyvät sen kimppuun. Shirozaru on myös mukana pelastamassa Bellaa. Kun hänen veljensä vievät Bellan Mieen, Shirozaru jää muiden Ōun sotureiden luo etsimään kadonneita jäseniä ja keräämään uusia.

Ginga: The Last Wars

Shirozaru on tarinan alussa Mien Akame-vuorella veljiensä, Weedin pentujen ja muutaman muun koiran kanssa.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon ja sen alaiset ovat hyökänneet Ōuun. Shirozaru lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle. He odottavat Kioton vuorilla Yamabiko Kurohabakin joukkoja, mutta kahden päivän kuluttua he päättävät lähteä jo edeltä Ōuun. Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät myöhemmin ja saapuvat Naganoon Unsain luokse. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua.

Kun joukot pysähtyvät Kunimissa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Unsai määrää Shirozarun veljineen länteen suuntaavaksi neljänneksi ryhmäksi ja Muu ilmeisesti toimii sen johdossa.

Yöllä Muun ryhmä kohtaa Crossin, Marun ja Sunnyn, jotka pitävät majaansa Daisuken luona. He kertovat Crossille muun muassa tiedusteluryhmistä, jotka suuntaavat Futago-solaan, ja saavat itse Crossilta tietoja tilanteesta. Veljekset syövät Daisuken tarjoamaa koiranruokaa ja ovat sitten lähdössä, mutta yhtäkkiä Bob ilmestyy kallion päälle. Cross yrittää suostutella tämän tulemaan alas, mutta Bob pakenee. Cross käskee Shirozarun, Muun ja Raran Bobin perään, mutta sanoo myös heille, etteivät he olisi liian rajuja tätä kohtaan.

Kuvia

Shirozarun kuvagalleria