Rara (Akamen lapsenlapsi)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rara
Raragdwo2iro.jpgKotirara2.jpg
Nimi
Japaniksi 羅々
Ääntäminen rara
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanji: silkkiharso
Muuta
Kotipaikka Iga, Mien prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit, Muu, Shirozaru
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Ōun soturit, Shirozaru, Muu

Rara on Akamen lapsenlapsi, joka muodostaa kolmikon veljiensä Shirozarun ja Muun kanssa. Hän on veljeksistä nuorin.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Rara syntyi Miessä kotikoirana, eikä hänellä ollut valan takia lupaa ryhtyä Igan ninjakoiraksi. Kun Akamen luullaan kuolleen Ōun tulivuorenpurkauksessa, Rara on vapaa lähtemään Shirozarun ja Muun kanssa Ōuun.

Rara pelastaa Shirozarun ja Muun kanssa Sasuken, kun Kamakirin pojat käyvät sen kimppuun. Rara on myös mukana pelastamassa Bellaa. Hän ja Muu vievät Bellan turvaan Miehen, ja samalla Rara palaa omistajansa luo, vahtiakseen naapurin omistukseen sijoittamaansa Bellaa.

Rara ilmeisesti palasi Ōuun huomattuaan Bellan karanneen.

Ginga: The Last Wars

Rara on tarinan alussa Mien Akame-vuorella veljiensä, Weedin pentujen ja muutaman muun koiran kanssa.

Myöhemmin, Akame juoksee ilmoittamaan, että Monsoon alaisineen ovat hyökänneet Ōuun. Rara lähtee heti joukkojen kanssa liikkeelle. He odottavat Kioton vuorilla Yamabiko Kurohabakin joukkoja, mutta kahden päivän kuluttua he päättävät jo lähteä edeltä Ōuun. Orionin ja Yamabikon joukot yhdistyvät myöhemmin ja saapuvat Naganoon Unsain luokse. Yhdistynyt koira-armeija lähtee sitten kohti Ōua.

Kun joukot pysähtyvät Kunimissa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Unsai määrää Raran veljineen länteen suuntaavaksi neljänneksi ryhmäksi ja Muu ilmeisesti toimii sen johdossa.

Yöllä Muun ryhmä kohtaa Crossin, Marun ja Sunnyn, jotka pitävät majaansa Daisuken luona. He kertovat Crossille muun muassa tiedusteluryhmistä, jotka suuntaavat Futago-solaan, ja saavat itse Crossilta tietoja tilanteesta. Veljekset syövät Daisuken tarjoamaa koiranruokaa ja ovat sitten lähdössä, mutta yhtäkkiä Bob ilmestyy kallion päälle. Cross yrittää suostutella tämän tulemaan alas, mutta Bob pakenee. Cross käskee Raran, Shirozarun ja Muun Bobin perään, mutta sanoo myös heille, etteivät he olisi liian rajuja tätä kohtaan.

Kuvia

Raran kuvagalleria