Shirō (Gennai Ogasawaran alainen)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 21. lokakuuta 2016 kello 09.23 – tehnyt Methpring (keskustelu | muokkaukset) (Lisäsin Shirōn vammautumisen ajankohdan)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shirō
Shiroogdwoo.jpg
Nimi
Japaniksi 四郎
Ääntäminen shiroo
Merkitys neljäs poika
Muuta
Kotipaikka Hyōgon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit valkoiset pallokuvit otsassa, osasta 15 eteenpäin revityt korvat, vasen etutassu, oikea silmä ja häntä puuttuvat
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Gennai, Kazuto, Minoru, Tsuyoshi, ent. Tenka

Shirō on Tenkan lauman jäsen ja osa Gennain johtamaa joukkuetta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tenka lähettää Gennain joukot löytämään ja tappamaan Masamune Kurohabakin. Gennai puolestaan lähettää Shirōn vakoilemaan Kurohabakia, mutta Kurokirimaru, Tsumuji ja Kōsetsu yllättävät hänet.
Shirō otetaan vangiksi ja viedään Masamunen alamaisten, mm. Matheuksen, Jimin ja Keeperin, kidutettavaksi. Kiduttamalla häntä Matheus ja muut yrittävät saada hänet paljastamaan Tenkan lauman sijainnin. Häneltä katkaistaan vasen etutassu, purraan korvat irti ja häntä poikki. Siltikään, Shirō ei paljasta mitään.

Gennai huolestuu, kun Shirō ei palaa, ja lähtee pienen joukkonsa kanssa etsimään häntä. Matkalla hän tapaa Kōgan ninjakoirat, Tsukikagen ja Toshimitsun, ja luulee heidän hyökänneen Shirōn kimppuun. Ninjakoirat kuitenkin kertovat Gennaille asioiden oikean laidan ja lupautuvat harhauttamaan edempänä väijyksissä olevia Masamunen laumalaisia, jotta Gennai voisi mennä Shirōn avuksi.

Gennai saa viime hetkellä pelastettua Shirōn ja he palaavat Tenkan luo, mutta Tenka on tyytymätön lähettämänsä ryhmän epäonnistumiseen ja yrittää määrätä Gennain tappamaan Shirōn. Gennai ei kuitenkaan suostu ja jättää Shirōn parantumaan kuumille lähteille.

Kuvia

Shirōn kuvagalleria