Tsumuji

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tsumuji
Tsumuji-01.png
Nimi
Japaniksi 旋毛
Ääntäminen tsumudzi
Merkitys hiuspyörylä
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kainkoira
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit tummat silmänaluset, kaksi raitaa molemmissa poskissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Kurokirimaru, Kōsetsu, Kurohabaki, Masamune
Kuolinsyy hukkui (osa 21)

Tsumuji oli Masamune Kurohabakin alamainen, arvoasteikossa vasallien, eli Masashigen ja Matheuksen, alapuolella. Hänellä oli kaksi veljeä, Kurokirimaru ja Kōsetsu.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tsumuji veljineen nähdään ensimmäisen kerran, kun Sasuke, Izō ja Shirozaru näkevät heidät metsästämässä karhua.

Veljekset nähdään myöhemmin, kun he Masamunen käskystä yrittävät taivutella Sanadan ninjakoirat puolelleen, mutta Sanadan koirat suuttuvat nähdessään miten julmasti he tappoivat raskaana olevan karhuemon. Rangaistukseksi tehtävässään epäonnistumisesta, veljekset joutuvat kouluttamaan nuorten koirien ryhmää.

Veljekset löytävät myöhemmin Terumunen ja Rigelin. Kurokirimaru tappaa Terumunen viiltämällä Ningatōlla syvän haavan tämän rintakehään. Tämän jälkeen veljekset ottavat Rigelin koulutettavaksi. Masashige, joka on veljesten tietämättä vaihtanut puolta, tulee paikalle ja lähettää veljekset Masamunen luo. Myöhemmin Masashige paljastuu ja veljekset tappavat hänet.

Myöhemmin Tsumuji menettää toisen korvansa taistelussa Orionin joukkoja vastaan. Taistelun päätteeksi virta vie hänet mukanaan ja hän hukkuu.

Tsumujin alkuperäinen ulkonäkö.

Muuta

Tsumuji ja hänen veljensä olivat ensiesiintymisessään hyvin erinäköiset, mutta heidän ulkonäkönsä vaihtuivat nykyiselleen muutamassa sivussa. Heillä oli myös muutaman osan aikana hieman erilaiset silmät – ei iiristä, vain pienet mustat pupillit.

Kuvia

Tsumujin kuvagalleria