Tsuyoshi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tsuyoshi
Tsuyoshi-väri.pngTsuyoshi01.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen tsujoshi
Merkitys voima
Muuta
Kotipaikka Hyōgon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea, musta maski ja korvat
Muut tuntomerkit pilkkuja kuonon sivuilla, pallokuviot otsassa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Gennai, Shirō, Minoru, Kazuto, ent. Tenka
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Gennai, Minoru, Kazuto, Ōun soturit

Tsuyoshi on Tenkan lauman jäsen ja osa Gennain johtamaa joukkuetta. Hän jättää myöhemmin Tenkan lauman Gennain johdolla ja liikkuu Gennain, Minorun ja Kazuton kanssa.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tenka lähettää Gennain joukot löytämään ja tappamaan Masamune Kurohabakin. Gennai puolestaan lähettää Shirōn vakoilemaan Kurohabakia, mutta hänet otetaan vangiksi ja viedään Masamunen alamaisten kidutettavaksi.

Gennai huolestuu, kun Shirō ei palaa, ja lähtee pienen joukkonsa kanssa etsimään häntä. Gennai saa viime hetkellä pelastettua Shirōn ja he palaavat Tenkan luo, mutta Tenka on tyytymätön lähettämänsä ryhmän epäonnistumiseen ja yrittää määrätä Gennain tappamaan Shirōn. Gennai ei kuitenkaan suostu ja ymmärtää, että Tenka on toistuvasti jättänyt hänen ryhmänsä kuolemanvaaraan.

Tsuyoshi jättää Tenkan lauman Gennain johdolla ja liikkuu tästä eteenpäin Gennain, Minorun ja Kazuton kanssa.

Ginga: The Last Wars

Tsuyoshi liikkuu Gennain, Minorun ja Kazuton kanssa. He ovat kuulleet Ōun kaatuneen Monsoonin hyökkäyksessä.

Sateella he löytävät mökin ja sen sisältä Shionin. Aamulla he keskustelevat ja syövät yhdessä joesta löytämänsä villisian ruumiin. Koko koirajoukko päättää lähteä yhdessä Ōuun. Lähellä Ōua, he pelastavat Rocketin ja Kyōshirōn virtauksesta. Kaksikko tunnistaa Gennain ja he kertovat, mitä Ōussa on tapahtunut. Kyōshirō puhuu ninjakoirien aseesta ja kertoo Gennaille etsivänsä Akamea Vanhimman käskystä. Gennai on vastahakoinen auttamaan, mutta suostuu Kyōshirōn yllytyksestä ja käskee Tsuyoshin, Minorun ja Kazuton etsintöihin, lähtien sitten itse Shionin perään.

Yöllä Tsuyoshi juoksee yksin ja huutaa, että hänellä on asiaa Akamelle. Hän törmää sitten Siriukseen, Rigeliin ja Kawasemiin, jotka Unsai on lähettänyt tiedusteluretkelle Futago-solan itäpuolelle. Tsuyoshi luulee aluksi Siriusta Weediksi, mutta Kawasemi korjaa väärinkäsityksen. Tsuyoshi kysyy sitten Akamen olinpaikkaa, jolloin muut koirat selittävät tilanteen hänelle.

Kuvia

Tsuyoshin kuvagalleria