Kōsetsu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kōsetsu
Kousetsu.png
Nimi
Japaniksi 咬切
Ääntäminen koosets'
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: purra, leikata
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kainkoira
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit hyvin tumma raidallinen turkki, kolme raitaa kummankin silmän alla
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Kurokirimaru, Tsumuji, Kurohabaki, Masamune

Kōsetsu on Masamune Kurohabakin alamainen, arvoasteikossa vasallien eli Masashigen ja Matheuksen alapuolella. Hänellä oli kaksi veljeä, Kurokirimaru ja Tsumuji.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kōsetsu veljineen nähdään ensimmäisen kerran, kun Sasuke, Izō ja Shirozaru näkevät heidät metsästämässä karhua.

Veljekset nähdään myöhemmin, kun he Masamunen käskystä yrittävät taivutella Sanadan ninjakoirat puolelleen, mutta Sanadan koirat suuttuvat nähdessään miten julmasti he tappoivat raskaana olevan karhuemon. Rangaistukseksi tehtävässään epäonnistumisesta, veljekset joutuvat kouluttamaan nuorten koirien ryhmää.

Veljekset löytävät myöhemmin Terumunen ja Rigelin. Kurokirimaru tappaa Terumunen viiltämällä Ningatōlla syvän haavan tämän rintakehään. Tämän jälkeen veljekset ottavat Rigelin koulutettavaksi. Masashige, joka on veljesten tietämättä vaihtanut puolta, tulee paikalle ja lähettää veljekset Masamunen luo. Myöhemmin Masashige paljastuu ja veljekset tappavat hänet. Masashige onnistuu kuitenkin murtamaan nikamia Kōsetsun niskasta.

Kōsetsun veljet hukkuivat joutuessaan erään taistelun päätteeksi virran vietäväksi. Vain Kōsetsu selvisi hengissä, ja osallistuu tämän jälkeen viimeiseen taisteluun. Hän saa kuulla Kenshiniltä ja Yamabikolta Masamunen kuolleen, mutta ei halua uskoa sitä, ja hyökkää Yamabikon kimppuun. Gennai ottaa kiinni Kōsetsun kaulasta ja lähes tukehduttaa hänet, mutta pudottaa hänet sitten takaisin maahan. Kōsetsu hyväksyy lopulta sen, että hänen johtajansa on kuollut.

Muuta

Kōsetsu ja hänen veljensä olivat ensiesiintymisessään hyvin erinäköiset, mutta heidän ulkonäkönsä vaihtuivat nykyiselleen muutamassa sivussa. Heillä oli myös muutaman osan aikana hieman erilaiset silmät – ei iiristä, vain pienet mustat pupillit.

Kuvia

Kōsetsun kuvagalleria