Shirō (Gennai Ogasawaran alainen)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shirō
Shiroogdwoo.jpg
Nimi
Japaniksi 四郎
Ääntäminen shiroo
Merkitys neljäs poika
Muuta
Kotipaikka Hyōgon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit valkoiset pallokuviot otsassa, osasta 15 eteenpäin revityt korvat, vasen etutassu, oikea silmä ja häntä puuttuvat
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Gennai, Kazuto, Minoru, Tsuyoshi, ent. Tenka

Shirō on Tenkan lauman jäsen ja osa Gennain johtamaa joukkuetta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tenka lähettää Gennain joukot löytämään ja tappamaan Masamune Kurohabakin. Gennai puolestaan lähettää Shirōn vakoilemaan Kurohabakia, mutta Kurokirimaru, Tsumuji ja Kōsetsu yllättävät hänet ja katkaisevat häneltä vasemman etutassun, jotta hän ei pääsisi pakoon.

Shirō otetaan vangiksi ja viedään Masamunen alamaisten, mm. Matheuksen, Jimin ja Keeperin, kidutettavaksi. Kiduttamalla häntä Matheus ja muut yrittävät saada hänet paljastamaan Tenkan lauman sijainnin. Häneltä purraan korvat irti ja häntä poikki. Siltikään, Shirō ei paljasta mitään.

Gennai huolestuu, kun Shirō ei palaa, ja lähtee pienen joukkonsa kanssa etsimään häntä. Matkalla hän tapaa Kōgan ninjakoirat Tsukikagen ja Toshimitsun, jotka ovat tiedustelemassa. Ne eivät olleet menneet väliin, kun Kurokirimaru veljineen sieppasi Shirōn. Nyt ne eivät kuitenkaan halua Gennain menevän Kurohabakin ansaan ja kuolevan turhaan, joten ne lupautuvat harhauttamaan edempänä väijyksissä olevia Masamunen laumalaisia, jotta Gennai voisi mennä Shirōn avuksi.

Gennai saa viime hetkellä pelastettua Shirōn ja he palaavat Tenkan luo, mutta Tenka on tyytymätön lähettämänsä ryhmän epäonnistumiseen ja yrittää määrätä Gennain tappamaan Shirōn. Gennai ei kuitenkaan suostu ja jättää Shirōn parantumaan kuumille lähteille.

Kuvia

Shirōn kuvagalleria