Sakura

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2022 kello 10.43 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Sakura
Sakura9.jpgSakura haamu.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen sakura
Merkitys kirsikankukka
Muuta
Kotipaikka Shizuokan prefektuuri
Ääninäyttelijä Rei Sakuma
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kishu
Sukupuoli narttu
Turkinväri valkoinen
Silmät siniset (manga),
ruskeat (anime)
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma Ōun soturit, Gin, Yukimura, Joe, Weed, Saheiji, Smith
Kuolinsyy aliravitsemus (osa 1, jakso 1)

Sakura oli Ginin puoliso sekä Weedin, Joen ja Yukimuran äiti. Hän oli Kōshirōn, Siriuksen, Orionin, Rigelin ja Bellan isoäiti.

Hän ei ollut fyysisesti vahva eikä taistelija, mutta hän oli hyvin rohkea. Hän oli puolisona ja äitinä lempeä ja huolehtiva.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Sakura oli alkujaan kotikoira ja tapasi Ginin, Akamen ja Johnin ensimmäistä kertaa jäätyään kiinni jalkarautaan. Hän luuli Giniä vaaralliseksi villikoiraksi, ja puri häntä itsepuolustukseksi. Sakura menetti tajuntansa Akamen avattua ansan, joten Gin kantoi hänet selässään takaisin omistajansa luokse. Kuukauden kuluttua Sakura kuitenkin lähti omistajansa luota ja saapui Futago-solaan. Hän tahtoi auttaa Ōun paratiisin rakentamisessa ja pääsi laumaan. Hänestä tuli Ginin puoliso.

Sakura kulki myöhemmin Ginin, Johnin, Akamen ja Tesshinin mukana ympäri Japania, kunnes tuli tiineeksi. Tesshin saattoi Sakuran Futago-solaan Ginin määräyksestä, missä hän jäi Smithin vastuulle. Sakura tutustui ja kuukauden aikana ystävystyi Lucy-nimisen koiran kanssa, tietämättä, että toinen narttu todellisuudessa oli kateellinen hänelle ja halusi päästä hänestä eroon. Niinpä Lucy valehteli Sakuralle, että Gin olisi kuolettavasti haavoittunut Pohjois-Alpeilla, ja että Sakuran pitäisi kiiruhtaa puolisona luokse. Sakura huolestui kovasti ja Lucy neuvoi hänet rekkaan, joka veisi Alpeille.

Alpeilla Sakura ei tietenkään löytänyt Giniä, mutta hän synnytti kolme pentua. Seuraavien kuukausien aikana Sakura alkoi heiketä ruoanpuutteesta. Lopulta kävi niin, ettei hän pystynyt huolehtimaan pennuistaan, ja antoi heistä vahvemmat, Yukimuran ja Joen, ystävällisen Saheiji-koiran hoiviin. Sakuran heiketessä jäljelle jäänyt pentu, Weed, joutui huolehtimaan hänestä. Lopulta Sakura menehtyi, Weedin ollessa noin puolen vuoden ikäinen, mutta ehti sitä ennen pyytää GB:tä viemään pennun isänsä luo Ōuun. GB hautasi Sakuran ja noudatti hänen viimeistä pyyntöään.

Myöhemmin Gin, John ja Akame kuulivat Sasukelta Weedistä ja Sakuran kuolemasta.

Weed ja Gin muistelevat Sakuraa usein ja saavat voimaa hänen muistostaan. Kerran Sakura ilmestyi Weedin eteen, kun hän oli hukkumaisillaan, mutta se oli vain harhanäky. Myöhemmin, Weedin ja Hōgenin kaksintaistelussa, Sakuran henki todella ilmestyi Weedille ja auttoi häntä päihittämään pahan tanskandogin ikään kuin kantamalla häntä tuulta pitkin. Tämä mahdollisti Weedin voiton, sillä tuulen avulla hän sai osuttua Zetsu Tenrō Battōgallaan Hōgeniin. Sakura vielä hymyili Weedille ja sitten hän katosi.

Anime

Gin lähtee matkoille ja Sakura toivottaa tälle hyvää matkaa kertoen, että Ginin palatessa hän olisi synnyttänyt tälle terveitä pentuja. Jonkin ajan kuluttua hirviö hyökkää Ōuun, ja Smithiä pyydetään viemään Sakura turvaan. Matkalla Smith kuitenkin pelastaa GB:n jäämästä auton alle, ja menettää kolarissa toisen etujalkansa. Tässä hässäkässä Sakuran ja Smithin tiet erosivat, ja Sakura päätyi Pohjoisille Alpeille synnyttämään pentunsa.

Weed koittaa metsästää sairaalle emolleen ruokaa ja tutustuu GB:hen, joka antaa hänelle saaliinsa. Myöhemmin Weed tapaa myös Smithin, joka kysyy häneltä onko Sakura hänen äitinsä. Weedin vastattua myöntävästi kaikki koirat lähtevät tapaamaan häntä. Smith on äärimmäisen pahoillaan siitä, ettei pystynyt suojelemaan Sakuraa ja kadotti tämän, mutta Sakura sanoo, ettei ole mitään syytä pyytää anteeksi ja ettei hän ole kadottanut uskoaan Smithiä kohtaan, ja nuolee tämän katkennutta jalkaa. Hän pyytää Smithiä viemään Weedin Ōuun isänsä luokse, ja vähän tämän jälkeen hän kuolee. Haudattuaan hänet Smith, GB ja Weed lähtevät yhdessä kohti Ōua.

Gin, John ja Akame törmäävät matkallaan Neron koirajoukkioon, joka on Hookin kimpussa. He käskevät niitä jättämään koiran rauhaan, ja tilanteen ratkettua Hook kertoo Ginille Sakuran kuolleen ja että hänellä on poika, Weed.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Sakuraa muistellaan vielä aloitusluvun kannessa, taivaalla Rikin ja Yukimuran kanssa.

Kuvia

Sakuran kuvagalleria