Saheiji

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Saheiji
Saheiji-väri.jpgSakkesakachi.jpg
Nimi
Japaniksi 佐平治
Ääntäminen saheedzi
Muuta
Kotipaikka Suwan kaupunki,
Naganon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Silmät mustat
Muut tuntomerkit halvaantunut takaruumis, revenneet korvat, mustat viivat otsassa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 30 (takauma),
osa 31 (varsinainen)
Liittouma Yukimura, Joe, Weed
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 9
Liittouma Kazuma, lauma

Saheiji on Yukimuran ja Joen ottoisä sekä koiralauman johtaja Naganon prefektuurissa. Hän on hyväntahtoinen, kohtelias ja antelias vanha koira.

Ginga Densetsu Weed

Saheiji oli laumanjohtaja, joka Pohjois-Alppien metsissä liikkuessaan tapasi sairastuneen Sakuran ja tämän kolme pientä pentua. Hän otti kaksi vanhempaa pentua, Yukimuran ja Joen, huolehdittavakseen ja kasvatti nämä omina poikinaan.

Myöhemmin heidän kimppuunsa hyökkäsi joukko japaninmakakeja, jotka palvelivat Shōgunia. Joe vietiin pois ja tämän uskottiin kuolleen. Myös Yukimura oli vaarassa menehtyä, mutta viime hetkellä Saheiji hyppäsi väliin ja suojeli kehollaan pentua apinoiden puukartuilta. Saheiji sai pahoja iskuja selkäänsä, ja hänen selkärankansa murtui ja takajalat halvaantuivat täysin.

Kuukausia myöhemmin Saheiji tapasi Weedin, kun Yukimura toi tämän heidän laumansa asuinpaikkaan, hylättyyn kaivokseen. Aluksi Yukimuralla ja Weedillä oli erimielisyyksiä, mutta Saheiji käski Yukimuraa auttamaan Weediä taistelussa Shōgunia vastaan, ja kertoi tälle, ettei ole tämän biologinen isä.

Kun Weedin ja Yukimuran joukot taistelivat Shōgunia vastaan, Saheiji tapasi Ginin johtaman Ōun joukon, joka oli tulossa mukaan taisteluun. Saheiji kertoi Ginille, että Yukimura on hänen poikansa, ja pahoitteli sitä, ettei ollut tullut kertomaan asiasta aiemmin. Hiro kantoi Saheijin selässään taistelupaikalle ja he ennättivät juuri nähdä Shōgunin ja Yukimuran kuoleman.

Saheiji suri Yukimuran kuolemaa. Hän kertoi Yukimuran taistelleen Weedin kanssa siksi, että hän tiesi heidän olevan veljeksiä.

Ginga Densetsu Noah

Saheiji on yhä elossa ja asuu edelleen hylätyssä kaivoksessa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Saheijin kuvagalleria