Hook

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hook
SpineHook.pngHook3.PNG
Nimi
Japaniksi フック
Ääntäminen huuk
Merkitys koukku (englannista)
Muuta
Kotipaikka Gifun prefektuuri
Ääninäyttelijä Kan Tanaka
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen labradorinnoutaja
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen, tummanruskeita laikkuja
Silmät punaruskeat
Muut tuntomerkit tikattu arpi kuonon vasemmalla puolella ja vasemmassa poskessa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 2
Ikä 5–6 vuotta
Liittouma Kuro, Weed, Ōun soturit, ent. Vuorten kolmikko
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 6 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 7 vuotta
Liittouma Ōun soturit

Hook on Ōun soturi ja Weedin ystävä.

Ginga Densetsu Weed

Kun Hook oli vasta pieni pentu, ihmiset hylkäsivät hänet ja heittivät hänet ja hänen viisi sisarustaan laatikossa jokeen. Vain Hook ja hänen vanhempi veli Kuro selvisivät rannalle asti. Sen jälkeen he ajautuivat Blue-koiran käskyläisiksi. Vanhemmaksi vartuttuaan Kuro kyseenalaisti Bluen käskyvallan ja sai maksaa siitä hengellään: Blue tappoi Kuron Hookin silmien edessä. Pian tämän jälkeen ihmiset saivat napattua Hookin kiinni, ja hän sai itselleen uuden isännän ja pääsi näin pois Bluen luota.

Myöhemmin, aikustunut Hook päättää lähteä Weedin avuksi pelastamaan Meriä, joka on myös joutunut Bluen orjaksi. Hook toivoo siten voivansa kostaa Bluelle menneisyytensä arvet ja veljensä kuoleman. Bluen menehdyttyä Hook palaa takaisin omistajansa luo, mutta lupaa auttaa Weediä, jos hän joskus tarvitsee häntä.

Kuullessaan Weedin isän olevan Hōgenin vankina, Hook soluttautuu Hōgenin joukkoihin yhdessä Sasuken kanssa tavattuaan tämän värväystilaisuudessa Matsuno Kōenissa. Myöhemmin he näkevät, miten John tapetaan, minkä jälkeen he liittyvät Weedin laumaan keräämään sotilaita taisteluun Hōgenia vastaan.

Kun Hōgen yrittää lopputaistelussa paeta paikalta, Hook määrätään vahtimaan patoa yhdessä Merin ja Burugen kanssa. Kun Hōgen heittää Merin alas vesiputoukseen, Hook hyppää perään pelastaakseen hänet, hetkeäkään epäröimättä. Tämän jälkeen Hook seuraa Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua.

Hōgenin kuoleman jälkeen Hookin rooli tarinassa on hyvin vähäinen. Hän kuitenkin osallistuu Weedin kutsusta taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Hook ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan.

Ginga: The Last Wars

Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Futago-solaan, Hook saapuu Ginin ja muiden luo kalliolle. Karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Hook selviää vammoitta.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun. Pian Hook ei kykene taistelemaan ja muiden soturien tapaan pystyy vain makaamaan haavoittuneena maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Hook selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Kuvia

Hookin kuvagalleria