Lecter

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 17. helmikuuta 2019 kello 18.02 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset) (→‎Anime)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lecter
Lectorgng.jpg
Nimi
Japaniksi レクター
Ääntäminen lektaa
Muuta
Ääninäyttelijä Teruaki Ogawa
Ulkonäkö
Rotu dobermanni
Sukupuoli uros
Turkinväri musta ruskein merkein
Silmät mustat
Muut tuntomerkit typistetyt korvat ja häntä
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 10, jakso 10
Liittouma Sniper, Thunder, Hōgen
Kuolinsyy Jerome tappoi (anime)

Lecter on toinen Killer Fang -palkkamurhaajaveljeksistä. Hän on pikkuveljensä Thunderin kanssa Murder S:n parhaimmat oppipojat.

Lecter on veljeksistä rohkeampi. Kuten veljellään, hänellä on uskomattoman terävät ja vaaralliset hampaat, joiden vihjataan olevan teräksellä päällystetyt. Hänet erottaa Thunderista siitä, että hänen turkkinsa on tummempi ja hänen häntänsä ja korvansa ovat typistetyt.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Murder S:n liittouduttua Hōgenin kanssa, Hōgen palkkasi Lecterin ja Thunderin tappamaan Weedin ja Kyōshirōn. Veljekset pakottivat Terun isän avustamaan heitä tehtävässään. Kun veljekset olivat vähällä hyökätä Kyōshirōn kimppuun, Weed saapui paikalle, jolloin he joutuivat perääntymään. Kyōshirō lähetti Hatchin ja Rickin heidän peräänsä, mutta dobermanniveljekset väijyttivät heidät. Lecter ja Thunder kuitenkin poistuivat taas GB:n ja Rocketin tullessa paikalle.

Pian tämän jälkeen veljekset sieppasivat Terun ja käyttivät häntä panttivankina, mutta päästivät hänet irti saatuaan selville Weedin henkilöllisyyden. Lecter taisteli Kyōshirōa vastaan Thunderin taistellessa Weediä vastaan.

Terun isä varoitti Lecteriä Kyōshirōn kaivamishyökkäyksestä ja Lecter sai nopeasti yliotteen. Hän päästi kuitenkin irti omasta vastustajastaan, kun Weed katkaisi hänen pikkuveljensä kulmahampaat. Tästä raivostuneena Lecter oli hyökätä Weedin kimppuun, mutta Kyōshirō esti häntä. Lecter ja Kyōshirō aloittivat vaarallisen kamppailun, jossa molemmat heistä haavoittuivat. Lecter kuitenkin voitti ja oli vähällä tappaa Kyōshirōn, kun Teru tuli väliin. Lecter otti pennun uudelleen panttivangiksi, mutta pennun isä pääsi tämän lähelle esittämällä olevansa yhä veljesten puolella. Isä hyökkäsi Lecterin kimppuun, mutta jäi heti alakynteen, koska Lecter oli häntä paljon vahvempi, nopeampi ja kokeneempi. Lecter viskasi Terun isän korkealle ilmaan ja murskasi tämän kuonon, mikä johti lopulta isän kuolemaan.

Ōun armeija juoksi tämän jälkeen paikalle, jolloin Lecter aikoi paeta, tosin sitä ennen hän yritti uhkailla armeijaa. Jerome sai Lecterin kiinni ja heitti hänet sitten Hirolle, joka antoi hänelle löylytyksen. Weed antoi Lecterille ja tämän veljelle luvan lähteä, jolloin veljekset poistuivat eikä heitä nähty enää sarjassa.

Anime

Animessa Lecter ja Thunder kuuluvat Hōgenin laumaan. He olivat olleet samalla harjoitteluleirillä Jeromen kanssa ja heidät koulutti arvostettu mafiapomo. Weed murtaa Lecterin hampaat suurella veitsellä, ja myöhemmin Jerome tappaa Lecterin ja Thunderin.

Kuvia

Lecterin kuvagalleria