Terun isä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Terun isä)
Terunisä04.jpg
Nimi
Japaniksi (テルの父)
Ääntäminen teru no chichi
Muuta
Kotipaikka Gifun prefektuuri
Ääninäyttelijä Tadashi Mutō
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen (manga),
tumman- ja vaaleanruskea (anime)
Silmät mustat
Muut tuntomerkit arpi kuonossa, vasen korva purtu irti
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 9, jakso 10
Liittouma Teru, ent. Lecter ja Thunder
Kuolinsyy Lecter tappoi (osa 11, jakso 12)

Terun isä oli nimeämättömäksi jäänyt villikoira.

Hän eli pentunsa Terun kanssa Hida Takayamassa, Gifun prefektuurissa. Hänen puolisostaan ei ole mainintaa ja hän eli yksin pentunsa kanssa ja kohteli tätä kaltoin. Hän esimerkiksi hakkasi häntä eikä antanut hänelle ruokaa.

Ginga Densetsu Weed

Eräällä kerralla, kun isä syytti pentuaan ruokavarkaaksi, Kyōshirō saapui paikalle puolustamaan Terua. Hän pieksi Terun isän ja puri häneltä vasemman korvan irti. Sen jälkeen Kyōshirōn alamaiset heittivät Terun isän koskeen, ja Kyōshirō kielsi häntä tulemasta lähellekään Terua ja hänen laumaansa.

Myöhemmin salamurhaajat Thunder ja Lecter pyytävät Terun isää harhauttamaan Kyōshirōa ja Weediä, jotta he voisivat tappaa ne. Tilanne kärjistyy siihen, että salamurhaajat kiristävät Kyōshirōa uhkaamalla tappaa Terun. Teru isä aikoo paeta paikalta, mutta Ōun soturit pysäyttävät hänet. Erityisesti Jerome puhuu hänelle järkeä ja kehottaa häntä olemaan rohkea edes kerran elämässään ja auttamaan omaa pentuaan.

Lopulta Terun isä ryhdistäytyy ja ryhtyy toimeen. Hän palaa Lecterin ja Thunderin luo ja teeskentelee olevansa yhä heidän puolellaan. Hän hyökkää silmittömän vihan vallassa Lecterin kimppuun, joka piti Terua otteessaan. Lecter on kuitenkin Terun isää paljon vahvempi ja taitavampi taistelija. Hän viskaa isän korkealle ilmaan ja hyökkää sitten Terua kohti. Isä kuitenkin estää häntä saamalla otteen hännästä. Hän yrittää anoa Terulta anteeksiantoa samalla kun Lecter murskaa hänen kuononsa.

Ōun soturit juoksevat paikalle ja ajavat salamurhaajat pois, mutta Terun isää ei voida enää pelastaa. Hän makaa maassa ja pyytää pentuaan luokseen. Kyōshirō heittää vastahakoisen Terun kuolevan isänsä viereen sanomaan hyvästit. Isä ehtii katsoa poikaansa silmiin ja Teru antaa isälleen anteeksi lopulta, juuri kun tämän isä on kuolemaisillaan, sitten Terun isä lysähtää kuolleena maahan.

Kuvia

Terun isän kuvagalleria