Rocket

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rocket
Rocket-väri-gtlw.pngRocket10.jpg
Nimi
Japaniksi ロケット
Ääntäminen roket
Merkitys raketti
Muuta
Kotipaikka Wakayaman prefektuuri
Ääninäyttelijä Takeshi Maeda
Ulkonäkö
Rotu borzoi
Sukupuoli uros
Turkinväri keltaruskea-valkoinen
Silmät oranssi-keltaiset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 7, jakso 6
Ikä 5-6 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Saburō, Jet, Missile, ent. Hōgen
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 6 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 7 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 7,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit

Rocket on vanhin "Rocketin veljeksistä", Jetin ja Missilen isoveli. Myöhemmin hänestä tuli Ōun soturi ja samalla Ōun armeijan nopein juoksija.

Hän on kohtelias, rauhallinen ja uskollinen, mutta ärsyyntyy nähdessään koiria, jotka jättävät ystävänsä pulaan.

Menneisyys

Rocket veljineen hylättiin pentuina vuorille, joilta Saburōn joukot löysivät heidät ja ottivat joukkoonsa. Myöhemmin Saburōlta kuitenkin kaapattiin valta, ja uudet hallitsijat Sakon ja Ukon kiduttivat veljeksiä, mahdollisesti heidän poikkeavan ulkonäkönsä takia. Eräällä kerralla Saburō kuitenkin otti veljesten paikan ja sai surmansa.

Veljekset pakenivat alueelta ja päätyivät asumaan Wakayamaan. Tapahtuneen seurauksena he oppivat pitämään selviytymistä kaikkein tärkeimpänä, joten he koulivat itsestään nopeita juoksijoita ja alistuivat vahvempien alaisuuteen.

Ginga Densetsu Weed

Viisi vuotta myöhemmin Rocket, Jet ja Missile johtivat pientä laumaa Wakayamassa, mutta toimivat Hōgenin alaisuudessa tiedustelijoina.

Veljekset saivat kerran tehtäväkseen vakoilla Ōun sotureita. Eikä aikaakaan, kun Rocket ja hänen veljensä löysivät Weedin joukot, jotka olivat etsimässä lisää koiria laumaansa. Veljekset onnistuivat kidnappaamaan Weedin ja eksyttivät samalla hänen ystävänsä. Rocket yritti kuulustella Weediä, mutta tämä päättikin puolustaa itseään ja kävi pelottomasti Rocketin kimppuun. Katsoessaan Weediä silmiin, Rocket tunnisti hänet Ōun johtajan, Ginin pojaksi. Veljekset olivat juuri suunnittelemassa Weedin viemistä Hōgenin luo, kun Jerome ilmestyi paikalle. Rocket, Jet ja Missile yrittivät yhteisvoimin peitota Jeromen, mutta epäonnistuivat. Pian myös muut Weedin ystävät löysivät paikalle ja silloin borzoiveljekset päättivät ottaa jalat alleen.

Rocket ymmärsi, että Jerome oli ollut valmis kuolemaan Weedin puolesta, jolloin hän ymmärsi Saburōn sankariteon uudessa valossa. Hän uskoi nyt, että Saburō oli halunnut opettaa veljeksille elämistä pelkän selviytymisen sijaan, ja tovereiden puolesta uhrautumista. Rocket päätti hyvästellä veljensä ja liittyä Ōun joukkoon sen alivoimasta huolimatta. Weed hyväksyi Rocketin mukaan joukkoon, vaikka hänen ystävänsä suhtautuivatkin ajatukseen todella epäluuloisesti - olihan Rocket vielä hetki sitten kuulunut vihollisten puolelle. Rocketin pelastettua Weedin ja GB:n hengen, he kuitenkin myönsivät olleensa väärässä Rocketin suhteen. Myöhemmin Rocket sai kuulla Hōgenin tappaneen hänen veljensä.

Ajan myötä Rocketista tulee yksi Weedin läheisimmistä ja luotetuimmista ystävistä.

Hōgenin kuoltua Rocket jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultuaan paikalle. Venäjän sotakoirien hyökätessä Hokkaidōon nopea Rocket toimii viestinviejänä. Hän lähtee etsimään Weediä, joka on reissussa rakastettunsa Koyukin kanssa. Löydettyään Weedin, Rocket kertoo mitä Hokkaidōn johtajalle, Hakurōlle, on käynyt. Lisäksi hän kertoo Victorin vanginneen Jeromen.

Victorin kuoleman jälkeen Rocket auttaa Mari-nimistä koiraa ja osallistui taisteluun hybridikarhuja vastaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Rocket ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Rocket hyppää rotkoon pelastaakseen putoavan Andyn viimeisessä taistelussa Masamune Kurohabakia vastaan. Hän selviää, mutta murtaa jalkansa.

Ginga: The Last Wars

Rocket nähdään ensimmäisen kerran, kun hän lähtee kielekkeeltä alas auttaakseen Weediä ja muita, jotka ovat joutuneet karhun yllättämiksi. Rocket juoksee kohti kivikkoa, eikä hän huomaa kolmea Akakabuton jälkeläistä, jotka piilottelevat suurten kivien takana. Akame huomaa karhut ylhäältä käsin ja huutaa Rocketille varoituksen. Yllättäen karhut eivät kuitenkaan hyökkää Rocketin kimppuun, vaan jäävät paikoilleen.

Kun haavoittuneet Hiro ja George saapuvat kallion luokse, yksi Rocketia pidätelleistä karhuista hyökkää heidän kimppuunsa. Rocket kuitenkin pelastaa Hiron hengen hyökkäämällä karhun kaulaan kiinni ja Hiro saa tilaisuuden tarttua karhun etutassusta kiinni. Yhdessä Georgen kanssa Rocket auttaa Hiroa, joka saa tapettua karhun. Rocket palaa kalliolle muiden luokse, kun loput karhuista perääntyvät. Kun Jerome on Lydian kuoleman takia tekemäisillään itsemurhahyökkäyksen, Rocket estää häntä Tesshinin ja Akamen kanssa.

Pian tämän jälkeen karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Rocket haavoittuu, mutta ei vakavasti.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun, ja Monsoonin alaiset haavoittavat Rocketia kurkkuun. Hetken kuluttua Ōun soturit pystyvät vain makaamaan haavoittuneina maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Rocket, Ken ja Kyōshirō selviävät hengissä, onnistuvat pakenemaan ja piilottelevat karhujen partioilta rotkon seinämässä. He laskeutuvat alas ja kulkevat joen vierellä luolalle, jossa Burun, Dodon ja Shōjin ruumiit ovat. Kyōshirō kiipeää myöhemmin ylös selvittämään meteliä ja joutuu viiden karhun piirittämäksi. Hän onnistuu pakenemaan Bobin ilmestyttyä paikalle, mutta karhut jahtaavat häntä yhä. Rocket saapuu paikalle ja ottaa Kyōshirōn selkäänsä. Hän hyppää Kyōshirō mukanaan rotkoon ja sekä karhut että Bob olettavat heidän menehtyneen.

Virtaus vie Rocketia ja Kyōshirōa kauemmas, mutta lopulta Shion ja Gennai pelastavat heidät. Kaksikko tunnistaa Gennain ja he kertovat, mitä Ōussa on tapahtunut.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Rocket asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Rocketin lähtemään yhdessä Georgen ja Kagetoran kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Sitaatteja

Rocketin sitaattisivu

Kuvia

Rocketin kuvagalleria