Teru

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Teru
Iso-teru.jpgTeru2.jpg
Nimi
Japaniksi テル
Ääntäminen teru
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Kotipaikka Gifun prefektuuri
Ääninäyttelijä Mika Itō
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen (manga),
tumman- ja vaaleanruskea (anime)
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 9, jakso 10
Ikä 0-1 vuotta
Liittouma isä, Kyōshirō, Ōun soturit
Kuolinsyy Victor tappoi (osa 47)

Teru oli Kyōshirōn lauman jäsen. Hän oli yksi 11:stä nuoresta koirasta, joista koulutettiin ninjoja Kōgan ninjakoirien Vanhimman johdolla.

Ginga Densetsu Weed

Teru oli alle puolivuotias pentu, joka eli yksin isänsä kanssa, mutta isä oli väkivaltainen. Kyōshirō pelasti Terun, ja otti tämän joukkoihinsa ja antoi hänelle uudeksi nimeksi Kōta (jap. 幸太).

Teru ei tämän jälkeen halunnut olla enää missään tekemisissä isänsä kanssa. Kyōshirōn ja Weedin välille syntyy kamppailu, ja Teru kannustaa Kyōshirōa tappamaan Weedin säälittä. Kyōshirō käskee kuitenkin joukkojensa viedä Terun pois, mistä tämä loukkaantuu syvästi. Weedin ja Kyōshirōn taistelu kuitenkin keskeytyy, kun he lähtevät jahtaamaan Thunderia ja Lecteriä.

Kun Lecter ja Thunder sieppasivat Terun ja uhkasivat tappaa tämän, Terun isä yritti paeta paikalta. Jerome kuitenkin puhui hänelle järkeä ja isä pelasti Terun. Lecter ja Thunder haavoittavat Terun isää kuitenkin niin pahasti, että hän kuolee. Isä pyytää viimeisillä voimillaan Terulta anteeksiantoa ja Kyōshirō sai Terun lopulta järkiinsä. Teru oli järkyttynyt isänsä kuolemasta, mutta tokeni pian ja otti takaisin käyttöön alkuperäisen nimensä. Kyōshirōn ja Weedin joukot yhdistyivät, ja Teru seurasi johtajaansa.

Myöhemmin Wakayamassa Weedin joukot kohtasivat Kamakirin lauman. Teru hyökkäsi Kamakiriä kohti tämän loukattua Weediä, jolloin irlanninsusikoira viilsi Terua kurkkuun ja lähes tappoi hänet. Teru tokeni pian ja laumojen välisessä taistelussa auttoi Reikaa. Weedin joukot joutuivat pakenemaan ihmisten tultua paikalle, mutta haavoittunut Teru ei pysynyt perässä. Ron kuitenkin pelasti hänet ja kantoi takaisin laumansa luo.

Weed päätti myöhemmin jättää laumansa nuorimmat pennut Kōgan ninjakoirien Vanhimman huolehdittavaksi. Teru oli vastahakoinen, mutta totteli. Vanhin opetti Terulle sekä muille pennuille perinteisiä ninjahyökkäyksiä. Terusta kasvoi vahva ja hyvä taistelija.

Kun Kyōshirō palasi myöhemmin etsimään Vanhinta, tämä törmäsi Teruun ja muihin varttuneisiin pentuihin. Teru päätti ystävineen ja Vanhimman kannustamana lähteä Kyōshirōn mukana Hokkaidōon auttamaan taistelussa Victoria vastaan. Hokkaidōssa Terun kaularanka murtui, kun hän suojeli Giniä Victorilta. Terun kuolemaa ei suoraan näytetty, mutta vamma oli kuolettava.

Muuta

Takahashille näyttää tulleen virhe, sillä osassa 48 Daisuke ja Hidetoshi näyttäisivät ottavan Terun mukaansa hoidettavaksi, mutta myöhemmin osassa 52 koira onkin Tābō.

Kuvia

Terun kuvagalleria