Rick

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rick
Rickväri.pngRickaikuinen.jpg
Nimi
Japaniksi リック
Ääntäminen rik
Muuta
Kotipaikka Ōtsun kaupunki,
Shigan prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit vaaleat täplät otsassa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 10, jakso 10
Ikä 9 kk–1,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Kyōshirō
Ginga Densetsu Weed: Orion
Liittouma Ōun soturit

Rick on Kyōshirōn lauman jäsen. Hän on yksi 11:stä nuoresta koirasta, joista koulutettiin ninjoja Kōgan ninjakoirien Vanhimman johdolla.

Ginga Densetsu Weed

Rick oli hylätty ja/tai pahoinpidelty pentu, joka liittyi Kyōshirōn laumaan.

Kun Kyōshirō ja Weed taistelivat, Kyōshirō havaitsi tunkeilijoita ja lähetti Rickin ja Hatchin heidän peräänsä. He kuitenkin joutuivat jahtaamiensa tunkeilijoiden eli Lecterin ja Thunderin hyökkäyksen kohteeksi. He olivat vähällä saada surmansa, mutta Rocket ja GB tulivat paikalle ja ajoivat dobermanniveljekset pois. Kyōshirōn lauma ja Weed juoksivat pian huutojen johdattamina paikalle. Kun Lecter ja Thunder oli voitettu, Rick liittyi johtajansa mukana Weedin retkikuntaan.

Myöhemmin Weed päätti jättää Rickin ja muut nuorimmat pennut Kōgaan Vanhimman hoiviin, jotta he eivät menehtyisi taistelussa Hōgenia vastaan. Kun suurin osa pennuista nukkui ja Weedin retkikunta oli lähdössä, Rick ja Teru heräsivät ja menivät salaa katsomaan retkikunnan lähtöä. Rick torui Terua itkemisestä ja kutsui Vanhinta kääkäksi. Kōgan ninjakoirien Vanhin piti pennuista huolta ja opetti heille ninjutsua.

Myöhemmin Kyōshirō haki Rickin ja muut aikuistuneet pennut auttamaan taistelussa Venäjän sotakoiria vastaan. Rick osallistui myös taisteluun hybridikarhuja vastaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Rick ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen.

Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Rick, Futoshi ja eräs kolmas Kyōshirōn alainen ovat tämän mukana, kun hän hyökkää Matheuksen kimppuun kaivuuhyökkäyksellään, luullessaan häntä Masamuneksi.

Muuta

  • Yoshihiro Takahashille on ilmeisesti sattunut jonkinlainen virhe, sillä ensiesiintymisessään Rick on huomattavasti vanhemman näköinen kuin muissa esiintymisissään.
  • Rickin nimi on usein käännetty virheellisesti muotoon "Riku". Rikua on myös virheellisesti pidetty Terun isän nimenä.

Kuvia

Rickin kuvagalleria