Hōgen

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. helmikuuta 2014 kello 18.47 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hōgen
Hougengdw.jpgHöögen.jpg
Nimi
Japaniksi 法玄
Ääntäminen hoogen
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: periaate/laki, mystinen
Muuta
Ääninäyttelijä Kōji Ishī
Ulkonäkö
Rotu tanskandoggi
Sukupuoli uros
Turkinväri harlekiini
Silmät kellanvihreät
Muut tuntomerkit revenneet korvat, kaksi arpea vasemman silmän alla ja kaulassa.
Ginga Densetsu Weed
Ikä 4 vuotta
Liittouma Genba, Kamakiri, Sniper
Kuolinsyy Shōji Sudō ampui (manga), kuolee salamaniskuun (anime)


Hōgen on Ginga Densetsu Weedin päävihollinen. Hänellä on pikkuveli, Genba, joka on ainoa, jota kohtaan hän tuntee minkäänlaista lähimmäisenrakkautta. Hōgen ei tee oikeastaan mitään itse, vaan teettää suurimman osan likaisista töistä alamaisillaan. Ensin alamaiset rääkkäävät jonkun puolikuoliaaksi ja Hōgen vain viimeistelee sen. Tästä huolimatta Hōgen on kuitenkin myös itse hyvin taitava ja vahva taistelija. Jostain syystä hän ei vain katso "arvolleen sopivaksi" teilata jokaista rivikoiraa itse ja käskee siksi muiden hoitaa hommat puolestaan. Hōgenilla on myös tapana testata joukkojensa uskollisuutta laittamalla heidät taistelemaan toisiaan vastaan toisen kuolemaan saakka. Tällaisen kohtalon joutuivat kokemaan muun muassa Rocketin veljet Jet ja Missile, sekä osa Hōgenin oman armeijan koirista.

Ginin ja seurueen vangitseminen

Hōgen saa Ginin ja Johnin vangeikseen uhkaamalla tappaa Reikan, jos he eivät antautuisi. Gin ja John viedään vuoristomajaan vartioitavaksi. John ja Hiro pääsevät karkaamaan ja ottavat Reikankin mukaansa Rossin, Tomin ja Leftyn avustamana. Gin jää majaan, koska ei pystynyt kävelemään. Kun pako oli huomattu, Hōgen lähetti lauman ottamaan karkurit kiinni ja tappamaan ne. John ja muut saavutettiin, ja John, Lefty, Tomi ja Rossi päättivät jäädä taistelemaan. Hōgenin laumanjohtaja Matsu syöksyy Johnin kimppuun, mutta John repii tämän korvan irti. Lefty, Tomi ja Rossi tapetaan yksitellen. Lopulta taisteltuaan pitkään yksin, John on niin huonossa kunnossa, että hänen suuresta haavastaan pilkottaa ulos suolenpätkä. John joutuu Hōgenin joukkojen rääkättäväksi. Hōgen saapuu paikalle ja kuolemaisillaan oleva John saa ärsytettyä Hōgenia niin paljon, että tämä repii Johnin paksusuolen ulos ja jättää kitumaan.

Animessa myöskin John ärsyttää Hōgenia pilkkauksillaan, joten Hōgen ottaa Johnista kiinni ja survaisee tämän läheisen puun oksaan. John ei kuitenkaan kuole heti vaan repäisee oksan vatsastaan ja heittää sen Hōgenin naamaan. Raivoissaan Hōgen ottaa Johnin selkänahasta kiinni ja puree hampaillaan, kunnes päästää tämän irti ja lähtee pois. Weedin laumalaiset saapuvat ja uskottelevat Johnille, että Gin on pelastettu ja Hōgen napattu, ja että he olisivat voittaneet taiston. Tämän jälkeen John kuolee vammoihinsa.

Kuolema

Tiedosto:SalamaniskuTorahampaalla.jpg
Salama iskee Torahampaalla seisovaan Hōgeniin.

Mangassa Hōgen kuolee, kun Shōji Sudō -niminen poliisi ampuu hänet. Näin hän kosti työtoverinsa Tanuman kuoleman, joka oli aiheutunut Hōgenin ja Genban hyökättyä heidän kimppuunsa hylätyllä kennelillä.

Animessa Hōgen kuolee Torahampaan huipulla, kun salama iskee häneen. Hōgen oli kiivennyt sinne muiden huomaamatta, kun Weed ei halunnut tappaa tätä ja makasi Weedin Zetsu Tenrō Battōgan jäljiltä maassa. Gin aikoi itse tappaa hänet mutta Weed raivostui ja tuli väliin, sillä hän ei hyväksynyt sitä. Hōgen nauroi ja uhkasi tappaa kaikki yksitellen. Lähes heti sen jälkeen salama osuu Hōgeniin Torahampaan päällä tappavin seurauksin ja rauha palaa Ōuun.

Kuvia

Hōgenin kuvagalleria