Missile

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Missile
Missileväri.pngMissile02.jpg
Nimi
Japaniksi ミサイル
Ääntäminen missail
Merkitys ohjus
Muuta
Kotipaikka Wakayaman prefektuuri
Ääninäyttelijä Tadashi Mutō
Ulkonäkö
Rotu borzoi
Sukupuoli uros
Turkinväri keltaruskea-valkoinen, tummanruskea kuono (manga),
ruskea-valkoinen (anime)
Silmät siniset
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 7, jakso 6
Ikä 5 vuotta
Liittouma Saburō, Rocket, Jet, Hōgen
Kuolinsyy Hōgen tappoi (manga),
Hōgenin joukot tappoivat (anime)

Missile oli yksi "Rocketin veljeksistä", Rocketin ja Jetin veli, ja veljeksistä keskimmäinen.

Animeversiossa ja mangan mustavalkoisissa kuvissa veljesten turkit ovat eri sävyiset, mutta mangan värikuvissa he ovat kaikki keltaruskeita.

Ginga Densetsu Weed

Missile veljineen hylättiin pentuina vuorille, joilta Saburōn joukot löysivät heidät ja ottivat joukkoonsa. Myöhemmin Saburōlta kuitenkin kaapattiin valta, ja uudet hallitsijat Sakon ja Ukon kiduttivat veljeksiä, mahdollisesti heidän poikkeavan ulkonäkönsä takia. Eräällä kerralla Saburō kuitenkin otti veljesten paikan ja sai surmansa. Veljekset pakenivat alueelta ja päätyivät asumaan Wakayamaan. Tapahtuneen seurauksena he oppivat pitämään selviytymistä kaikkein tärkeimpänä, joten he koulivat itsestään nopeita juoksijoita ja alistuivat vahvempien alaisuuteen.

Viisi vuotta myöhemmin Rocket, Jet ja Missile johtivat pientä laumaa Wakayamassa, mutta toimivat Hōgenin alaisuudessa tiedustelijoina.

Veljekset saivat kerran tehtäväkseen vakoilla Ōun sotureita. Missile kidnappasi Weedin ja veljekset alkoivat kuulustella Weediä. Jerome kuitenkin löysi veljekset ja haastoi nämä taisteluun. Jerome haavoittui, mutta ei kuolettavasti. Muut Ōun soturit saapuivat pian paikalle ja veljekset pakenivat. Rocket kuitenkin halusi lopulta liittyä Weedin joukkoon, mutta Missile ja Jet vastustivat ajatusta ja palasivat Hōgenin luo, sillä he uskoivat vain vahvimman oikeuteen. Hōgen oli kuitenkin saanut tiedon Rocketin petturuudesta ja käski alaisensa tappamaan Missilen ja Jetin. Jet kuoli ensimmäisenä, jolloin Missile yritti hyökätä Hōgenia kohti. Tanskandoggi kuitenkin viilsi syvän haavan Missilen rintakehään ja hän menehtyi.

Myöhemmin Missilen henki ilmestyi veljensä Jetin kanssa tukemaan Weediä tämän kaksintaistelussa Hōgenia vastaan.

Kuvia

Missilen kuvagalleria