Lefty

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lefty
Leftygdwm.jpg
Nimi
Japaniksi レフティ
Ääntäminen lefti
Merkitys "vasuri"
Muuta
Kotipaikka Naganon prefektuuri
Ääninäyttelijä Gomi Takanori
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea, mustat kuviot silmien ympärillä
Silmät mustat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 7, jakso 8
Ikä yli 4 vuotta
Liittouma Tommy, Rossi, John, Hiro, Ōun soturit
Kuolinsyy Matsu tappoi (osa 8)

Lefty oli toisen sukupolven Ōun soturi, joka pakotettiin liittymään Hōgenin laumaan.

Ginga Densetsu Weed

Lefty, Tommy ja Rossi elivät Ōun sotureina Futago-solassa, mutta he joutuivat pakenemaan ihmisten hyökättyä sinne. He palasivat kotiseudulleen Naganon prefektuuriin, mutta alueesta olikin tullut Hōgenin aluetta ja he joutuivat pakkovärvätyiksi.

Myöhemmin, kun Hōgen vangitsee Ginin, Johnin, Hiron ja Reikan, Lefty ja muut odottavat tilaisuutta auttaa heidät pakoon. Lopulta he saavat vahtivuoron ja auttavat Johnia, Hiroa ja Reikaa pakenemaan Ginin jäädessä Hōgenin päämajaan omasta tahdostaan. John päättää jäädä hidastamaan takaa-ajajia, jotta Hiro ja Reika pääsisivät pakoon. Lefty, Tommy ja Rossi jäävät hänen rinnalleen kohtaamaan Matsun johtaman vihollisjoukon. Lefty, kuten muutkin, piiritetään nopeasti ja hän joutuu vihollisen hampaisiin.

Matsu pitää kiinni Leftyn kurkusta ja syyttää häntä puolenvaihdosta. Lefty vastaa, ettei koskaan ole vaihtanut puolta, vaan hänen sielunsa on aina ollut Ōun ylipäällikön luona. Matsu ärsyyntyy Leftyn puheista ja puree hänen kurkkunsa auki, tappaen hänet.

Kuvia

Leftyn kuvagalleria