Shōji Sudō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shōji Sudō
AkiraOsamuSudou.jpg
Tiedot
Japaniksi 章治須藤
Ääntäminen shoodzi sudoo
Sarja Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 21
Liittouma Tanuma, Daisuke, Hidetoshi
Sukupuoli mies

Shōji Sudō on entinen poliisi. Hän jahtaa pakkomielteisesti Hōgenia ja Genbaa. Hän onkin sitkeänä etsivänä saanut lempinimen Mamushi-Shōji.

Ginga Densetsu Weed

Shōji jäljitti petoksesta epäiltyä koirankasvattajaa nuoren työtoverinsa Tanuman kanssa. He päätyivät Etelä-Alpeille ja löysivät sieltä hylätyn rakennuksen, jota oli käytetty kennelinä. Sen sisältä he löysivät kaksi tanskandoggia, Hōgenin ja Genban, syömässä entisen omistajansa, eli etsityn kasvattajan ruumista. Miehet ryntäsivät sisään, jolloin koirat hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Tässä rytäkässä Tanuma sai surmansa ja Shōji menetti oikean silmänsä.

Shōji syytti itseään Tanuman kuolemasta, ja vannoi löytävänsä ja tappavansa Hōgenin ja Genban. Hän ei kehdannut kohdata Tanuman vanhempia, eikä käynyt tämän haudalla, ei ennen kuin tappaisi kyseiset koirat. Hän jahtasi Hōgenia ja Genbaa kokonaiset kolme vuotta.

Lopulta Shōji päätyy Ōuun, jossa oli hetkittäin ammuttu villikoiria. Hän menee matkustajakoti Fujiwaraan ja kyselee Daisukelta ja Hidetoshilta etsimistään koirista. Shōji tahtoisi jatkaa matkaansa Futago-solaan, vaaroista välittämättä, mutta Daisuke ja Hidetoshi saavat hänet jäämään yöksi. Aamulla Shōji saa kuulla, että viranomaiset aikovat tuhota paikalliset villikoirat räjähteillä, mutta Shōji ei juuri luota siihen. Shōji jää matkustajakotiin vielä yhdeksi yöksi odottamaan räjähdyshetkeä. Hän tahtoo nähdä Hōgenin ja Genban ruumiit, ja vannoo tappavansa koirat, jos räjähdys ei sitä tee.

Shōji, Daisuke ja Hidetoshi pääsevät helikopterin kyytiin ja seuraavat räjähdyksen valmisteluja. Shōji näkee Hōgenin vuorilinnan luona ja näkee sen poistuvan paikalta juuri ennen räjähdystä. Räjäytyksen jälkeen miehet palaavat majatalolle, mutta yhtäkkiä Shōji ajaakin pois ja vuokraa moottorikelkan. Hän ajaa Futago-solan suuntaan löytääkseen Hōgenin ja varmistaakseen sen kuoleman.

Hōgenin sijaan Shōji löytää aluksi haavoittuneen Tesshinin ja tätä suojelevan Mossin. Hän ei ole kiinnostunut koirista, mutta kuulee sitten koirien ulvontaa joen suunnalta. Hän näkee Weedin ja Hōgenin kaksintaistelussa, ja jää seuraamaan mittelöä. Kun Hōgen häviää ja karkotetaan, Shōji ajaa kelkallaan tanskandogin eteen. Hōgen yrittää hyökätä, mutta Shōji ampuu sitä päähän. Hän ampuu kuollutta koiraa vielä useita kertoja, palaa takaisin kelkalleen, vilkaisee Ōun koiria ja poistuu.

Muuta

  • Shōjilla mainitaan olevan aikuiseksi kasvanut tytär. Shōji oli toivonut Tanumasta sulhasehdokasta tyttärelleen.

Kuvia

Shōji Sudōn kuvagalleria