Ero sivun ”Chako (GDW)” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 31: Rivi 31:
 
Seuraavana aamuna Weed lähti saattamaan Chakoa, Koyukia ja Kotetsua kotiin, ja Sasuke tuli heidän mukaansa. Sasuke kävi välillä tapaamassa Chakoa.
 
Seuraavana aamuna Weed lähti saattamaan Chakoa, Koyukia ja Kotetsua kotiin, ja Sasuke tuli heidän mukaansa. Sasuke kävi välillä tapaamassa Chakoa.
  
Myöhemmin Sasuke päättää jättää ystävänsä ja jäädä elämään Chakon luokse lemmikkinä, mutta Chako päättää heidän suhteensa, sillä oli kuullut GB:ltä Sasuken valheesta. Lisäksi Chako mainitsee pitävänsä miehekkäistä sotureista, erityisesti korkea-arvoisista, eikä Sasuken kaltaisista pelkurimaisista rivimiehistä.
+
Sasuke päättää jättää ystävänsä ja jäädä elämään Chakon luokse lemmikkinä, mutta Chako päättää heidän suhteensa, sillä oli kuullut GB:ltä Sasuken valheesta. Lisäksi Chako mainitsee pitävänsä miehekkäistä sotureista, erityisesti korkea-arvoisista, eikä Sasuken kaltaisista pelkurimaisista rivimiehistä.
 +
Koyuki kuulee Sasuken lähdöstä ja yrittää saada Chakon muuttamaan mieltään, sanoen ettei Sasuken asemalla ole merkitystä. Chakon mielestä Koyuki ei kuitenkaan voi ymmärtää Chakon tilannetta, koska seurustelee itse, ylipäällikön asemassa olevan, Weedin kanssa. Koyuki loukkaantuu ja kertoo ettei voi elää Weedin kanssa, sillä hänet on jo päätetty lähettää uuteen perheeseen, eikä hän uskalla karata ja jättää kotikoiran elämää taakseen.  Chako järkyttyy uutisesta.
 +
 
 +
Myöhemmin Chako ajattelee Sasukea ja heidän riitaansa ja kuulee omistajansa puhuvan puhelimessa. Soittaja on Koyukin uusi omistaja, joka kertoo Koyukin karanneen villikoiran mukaan. Chako arvaa villikoiran olevan Weed, mutta on silti huolissaan, että Koyuki olisi tehnyt harkitsemattoman päätöksen.
 +
 
  
 
== Kuvia ==
 
== Kuvia ==

Versio 9. tammikuuta 2015 kello 17.25

Chako
Chakko.PNG
Nimi
Japaniksi チャコ
Ääntäminen chako
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri
(jap. 秋田県・東成瀬村)
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
(shibaa ja kishua)
Sukupuoli narttu
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Muut tuntomerkit mustat otsatäplät
Ginga Densetsu Weed
Ikä yli 1 vuotta
Liittouma Koyuki, Kotetsu, Sasuke

Chako on akitalainen kotikoira ja Sasuken ihastus. Hän on Koyukin ja Kotetsun isosiskopuoli. Hänellä on eri isä kuin Koyukilla ja Kotetsulla.

Ginga Densetsu Weed

Chakon isäntä ajoi autolla, Chako mukanaan, mutta pysähtyi nähtyään Sasuken tiellä ja otti sen kyytiin. Koirat keskustelivat jonkin aikaa ja Chakoon ihastunut Sasuke valehteli olevansa yksi Ōun armeijan komentajista. Sasuke poistui, kun hänen piti lähteä suorittamaan tärkeää tehtävää.

Kun Yūsuke, Hiroshi ja Yūji saapuivat Chakon kotikylään ja valehtelivat olevansa Ōun sotureita, Yūsuke mieltyi Chakoon. Kolmikko alkoi kiristää kotikoirilta ruokaa ja tappoi Jirōn. Chako ja Koyuki kuulivat myöhemmin Kansukelta, että kolmikko aikoo tappaa kotoaan karanneen Kotetsun, joten siskopuolet lähtivät vuorille etsimään häntä.

Chako ja Koyuki löysivät Kotetsun ja Weedin taistelemassa Yūsuken jengiä vastaan. Koyuki jäi taistelemaan, mutta kehotti Chakoa pakenemaan. Chako pakeni joen luo ja piiloutui kasvien sekaan, mutta hänen peräänsä lähetetty Hiroshi huomasi hänet silti ja yritti väkisin vetää hänet esiin. Silloin Weed tuli väliin, iski Hiroshin jokeen ja käski hänen lähteä. Chako vaikuttui Weedin voimista ja rohkeudesta.

Chako jäi sisaruspuoliensa kanssa yöksi Ōun sotureiden luo. Hän oli iloinen tavatessaan jälleen Sasuken, mutta meni mainitsemaan Sasuken komentajan asemasta GB:lle ja Kyōshirōlle. He eivät paljastaneet totuutta Chakolle, vaan päättivät itse antaa opetuksen Sasukelle. Seuraavana aamuna Weed lähti saattamaan Chakoa, Koyukia ja Kotetsua kotiin, ja Sasuke tuli heidän mukaansa. Sasuke kävi välillä tapaamassa Chakoa.

Sasuke päättää jättää ystävänsä ja jäädä elämään Chakon luokse lemmikkinä, mutta Chako päättää heidän suhteensa, sillä oli kuullut GB:ltä Sasuken valheesta. Lisäksi Chako mainitsee pitävänsä miehekkäistä sotureista, erityisesti korkea-arvoisista, eikä Sasuken kaltaisista pelkurimaisista rivimiehistä. Koyuki kuulee Sasuken lähdöstä ja yrittää saada Chakon muuttamaan mieltään, sanoen ettei Sasuken asemalla ole merkitystä. Chakon mielestä Koyuki ei kuitenkaan voi ymmärtää Chakon tilannetta, koska seurustelee itse, ylipäällikön asemassa olevan, Weedin kanssa. Koyuki loukkaantuu ja kertoo ettei voi elää Weedin kanssa, sillä hänet on jo päätetty lähettää uuteen perheeseen, eikä hän uskalla karata ja jättää kotikoiran elämää taakseen. Chako järkyttyy uutisesta.

Myöhemmin Chako ajattelee Sasukea ja heidän riitaansa ja kuulee omistajansa puhuvan puhelimessa. Soittaja on Koyukin uusi omistaja, joka kertoo Koyukin karanneen villikoiran mukaan. Chako arvaa villikoiran olevan Weed, mutta on silti huolissaan, että Koyuki olisi tehnyt harkitsemattoman päätöksen.


Kuvia

Chakon kuvagalleria