Yūji (GDW)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yūji
Yuuji01.jpg
Nimi
Japaniksi ユウジ
Ääntäminen juudzi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit kolme arpea naaman oikealla puolella, oikea silmä puhki, oikea korva puuttuu
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 36
Liittouma Yūsuke, Hiroshi,
ent. Hōgen, Kamakiri

Yūji oli Kamakirin sotilas Hōgenin valta-aikana. Hän oli osa kolmikkoa, johon kuuluivat myös Yūsuke ja Hiroshi.

Ginga Densetsu Weed

Yūji, Yūsuke ja Hiroshi olivat mukana Ōun armeijan ja Hōgenin armeijan taistelussa. Hōgenin ja Kamakirin kuoltua kolmikko siirtyi Akitan Higashinarusen kylään ja teeskenteli olevansa Ōun sotureita.

Kolmikko alkoi kiristää paikallisilta kotikoirilta ruokaa, mutta Jirō-niminen koira tunnisti heidät Hōgenin entisiksi alaisiksi ja paljasti muille totuuden. Kolmikko tappoi Jirōn hitaasti ja kivuliaasti Kotetsun silmien edessä. He vahtivat kotikoiria ja yrittivät varmistaa, että kukaan ei pääsisi kertomaan heidän pahoista teoistaan Ōun armeijalle.

Eräänä päivänä Kotetsu lähti kotoaan liittyäkseen Ōun armeijaan. Yūji tovereineen sai tietää tästä ja lähti pennun perään aikomuksenaan tappaa hänet. Metsässä kolmikko näki Kotetsun ylipäällikkö Weedin kanssa, ja he päättivät tappaa molemmat. Koyuki ja Chako tulivat paikalle kesken taistelun ja Yūji taisteli lyhyesti Koyukia vastaan. Hän aikoi käyttää narttua panttivankina, mutta pelokkaana muutti mielensä ja lähti juoksemaan pakoon Weedin voitettua Yūsuken. Pelkässä silmänräpäyksessä Weed viilsi kolme haavaa Yūjiin ja poistui sitten paikalta Hiroshin perään. Yūji ei aluksi huomannut olevansa vahingoittunut, mutta haavat aukesivat ja alkoivat vuotaa verta hänen noustuaan ylös.

Yūji ja Yūsuke yrittivät paeta paikalta Weedin ollessa muualla, mutta joutuivat Ōun armeijan piirittämiksi. Moss kuritti rangaistukseksi Yūsukea, ja peloissaan ollut Yūji laski alleen. Weed säästi heidän henkensä ja he pakenivat nopeasti paikalta.

Kuvia

Yūjin kuvagalleria