Hiroshi (GDW)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Hiroshi
Hiroshi03.jpg
Nimi
Japaniksi ヒロシ
Ääntäminen hiroshi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit pienet viikset, pilkkuja silmien alla ja kuonon päässä
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 36
Liittouma Yūsuke, Yūji,
ent. Hōgen, Kamakiri

Hiroshi oli Kamakirin sotilas Hōgenin valta-aikana. Hän oli osa kolmikkoa, johon kuuluivat myös Yūsuke ja Yūji.

Ginga Densetsu Weed

Hiroshi, Yūsuke ja Yūji olivat mukana Ōun armeijan ja Hōgenin armeijan taistelussa. Hōgenin ja Kamakirin kuoltua kolmikko siirtyi Akitan Higashinarusen kylään ja teeskenteli olevansa Ōun sotureita.

Kolmikko alkoi kiristää paikallisilta kotikoirilta ruokaa, mutta Jirō-niminen koira tunnisti heidät Hōgenin entisiksi alaisiksi ja paljasti muille totuuden. Kolmikko tappoi Jirōn hitaasti ja kivuaalisti Kotetsun silmien edessä. He vahtivat kotikoiria ja yrittivät varmistaa, että kukaan ei pääsisi kertomaan heidän pahoista teoistaan Ōun armeijalle.

Eräänä päivänä Kotetsu lähti kotoaan liittyäkseen Ōun armeijaan. Hiroshi tovereineen sai tietää tästä ja lähti pennun perään aikomuksenaan tappaa hänet. Metsässä kolmikko näki Kotetsun ylipäällikkö Weedin kanssa, ja he päättivät tappaa molemmat. Koyuki ja Chako tulivat paikalle kesken taistelun, mutta Chako pakeni nopeasti paikalta, jolloin Yūsuke käski Hiroshin hänen peräänsä.

Hiroshi löysi Chakon piilosta joen luota, mutta Weed tuli paikalle ja työnsi hänet rajusti veteen. Weed käski Hiroshia häipymään, jolloin hän juoksi pois peloissaan.

Kuvia

Hiroshin kuvagalleria