Kurohabaki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 8. huhtikuuta 2018 kello 18.56 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kurohabakin jäseniä.jpg

Kurohabaki (jap. 黒脛巾, suom. Mustat säärystimet) on ikivanha ninjakoiraklaani, jolla on merkittävä rooli Ginga Densetsu Weed: Orionissa.

Suurin osa Kurohabakin jäsenistä on kainkoiria. Klaani on kotoisin Miyagin prefektuurista.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Ninjaryhmä Kurohabaki-gumi (jap. 黒脛巾組) perustettiin 1500-luvulla ja se toimi sotaherra Masamune Daten alaisuudessa. Kurohabaki tahtoi herrastaan Japanin hallitsijan, mutta tämä toive ei toteutunut. Vuosisatojen kuluessa Kurohabaki pieneni ja pysyi piilossa, mutta klaani piti mielessä tavoitteensa ja kertoi siitä jälkipolville.

Lopulta klaanin ihmiset kuolivat lähes kokonaan, mutta heidän kouluttamansa koirat jäivät jäljelle. Jinemon Kurohabaki, Kurohabakin kahdestoista johtaja, on klaanin ainoa elossa oleva ihmisjäsen.

Klaanin koiria johti rauhanomainen Terumune. Hänen vanhin poikansa, Masamune, sai ilmeisesti nimensä yksisilmäisyydestään, sillä itse Masamune Datekin oli yksisilmäinen. Masamunea koulutettiin ankarasti ja hänessä alkoi ilmetä pahuutta, joten Terumune päättikin tehdä seuraajansa nuoremmasta pojastaan, Yamabikosta. Tästä Masamune raivostui ja hän karkotti isänsä ja otti tämän paikan lauman johtajana.

Vallankaappaus jakoi lauman kahtia: niihin, jotka olivat uskollisia Masamunelle, ja niihin, jotka yhä pitivät Yamabikoa oikeana seuraajana.

Masamune otti tehtäväkseen isänsä ja veljensä surmaamisen sekä Masamune Daten alkuperäisen suunnitelman: hän päätti valloittaa Japanin koiramaailman. Hän valloittaa tulivuorenpurkauksessa autioituneen Ōun ja alkaa sitten kerätä lisää joukkoja armeijaansa. Yamabiko puolestaan pakeni Kojūrōn ja Amonin kanssa Shikokuun. Hän vastustaa Kurohabakin alkuperäistä tavoitetta ja tahtoo tulla rauhanomaiseksi johtajaksi.

Eri ryhmittymät

Masamune Kurohabakin lauma

  • Masashigen lauma - Masamunen vasallin johtama ryhmä, tappoi mm. Kisaragin ja Izōn puolison Sayokon pentuineen.
  • Matheuksen lauma - Masamunen vasallin johtama saksanpaimenkoiralauma.
  • Kurokirimarun, Kōsetsun ja Tsumujin lauma - Masamunen alaisuudessa toimivat veljekset, jotka johtivat nuorten Kurohabakin koirien laumaa. Tappoivat mm. Terumune Kurohabakin ja Masashigen tämän vaihdettua puolta.
  • Nokizaru - Kenshinin johtama lauma, liittoutunut Masamunen kanssa.


Yamabiko Kurohabakin lauma - toimii yhteistyössä Ōun armeijan kanssa, tahtoo Yamabikosta klaanin johtajan.

Terumune Kurohabaki, klaanin entinen ja karkotettu johtaja, liikkui yhdessä Rigelin kanssa, kunnes joutui Kurokirimarun, Kōsetsun ja Tsumujin tappamaksi.