Ero sivun ”Hōgen” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Ginga-97 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Admin tekemään versioon.)
Rivi 39: Rivi 39:
 
Hōgen pakkovärvää joukkoihinsa 150 kotikoiraa, jolloin hänen armeijansa koko nousee kolmeensataanviiteenkymmeneen. Hänellä on myös tukena veljensä 200-päinen armeija, jonka hän lähettää valloittamaan Ōun armeijan [[vuorilinna]]n.
 
Hōgen pakkovärvää joukkoihinsa 150 kotikoiraa, jolloin hänen armeijansa koko nousee kolmeensataanviiteenkymmeneen. Hänellä on myös tukena veljensä 200-päinen armeija, jonka hän lähettää valloittamaan Ōun armeijan [[vuorilinna]]n.
  
Gin, Hiro ja Reika onnistuvat pakenemaan Hōgenin päämajasta [[Rossi]]n, [[Tomi]]n ja [[Lefty]]n avustamana. Gin jää majaan, koska ei pystynyt kävelemään. Kun pako oli huomattu, Hōgen lähetti [[Matsu]]n johtaman joukon ottamaan karkurit kiinni ja tappamaan ne. John ja muut saavutettiin, ja Lefty, Tomi ja Rossi tapettiin. Lopulta taisteltuaan pitkään yksin, John on niin huonossa kunnossa, että hänen suuresta haavastaan pilkottaa ulos suolenpätkä. Hōgen saapuu paikalle ja kuolemaisillaan oleva John saa ärsytettyä Hōgenia niin paljon, että tämä repii Johnin paksusuolen ulos ja kiduttaa tätä kunnes tämä näyttää kuolleen.
+
John, Hiro ja Reika onnistuvat pakenemaan Hōgenin päämajasta [[Rossi]]n, [[Tomi]]n ja [[Lefty]]n avustamana. Gin jää majaan, koska ei pystynyt kävelemään. Kun pako oli huomattu, Hōgen lähetti [[Matsu]]n johtaman joukon ottamaan karkurit kiinni ja tappamaan ne. John ja muut saavutettiin, ja Lefty, Tomi ja Rossi tapettiin. Lopulta taisteltuaan pitkään yksin, John on niin huonossa kunnossa, että hänen suuresta haavastaan pilkottaa ulos suolenpätkä. Hōgen saapuu paikalle ja kuolemaisillaan oleva John saa ärsytettyä Hōgenia niin paljon, että tämä repii Johnin paksusuolen ulos ja kiduttaa tätä kunnes tämä näyttää kuolleen.
  
 
Hōgen, joka oli tottunut murtamaan vastustajansa sekä henkisesti ja fyysisesti, ahdistui siitä ettei kykenyt murtamaan Johniä henkisesti. Hän tunsi pelkoa, mutta hänen alaisensa eivät huomanneet sitä.
 
Hōgen, joka oli tottunut murtamaan vastustajansa sekä henkisesti ja fyysisesti, ahdistui siitä ettei kykenyt murtamaan Johniä henkisesti. Hän tunsi pelkoa, mutta hänen alaisensa eivät huomanneet sitä.

Versio 27. kesäkuuta 2014 kello 10.31

Hōgen
Hougengdw.jpgHöögen.jpg
Nimi
Japaniksi 法玄
Ääntäminen hoogen
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: periaate/laki, mystinen
Muuta
Kotipaikka Pohjois-Alpit
(jap. 北アルプス), myöhemmin Etelä-Alpit (jap. 南アルプス)
Ääninäyttelijä Kōji Ishī
Ulkonäkö
Rotu tanskandoggi
Sukupuoli uros
Turkinväri harlekiini
Silmät keltaiset (manga), kellanvihreät (anime)
Muut tuntomerkit revenneet korvat, kaksi arpea vasemman silmän alla ja kaulassa.
Ginga Densetsu Weed
Ikä 4 vuotta
Liittouma Genba, Kamakiri, Sniper
Kuolinsyy Shōji Sudō ampui (manga),

kuolee salamaniskuun (anime)


Hōgen on Ginga Densetsu Weedin päävihollinen. Hänellä on pikkuveli, Genba, joka on ainoa, jota kohtaan hän tuntee minkäänlaista lähimmäisenrakkautta.

Hōgen on erittäin julma ja sadistinen johtaja, sillä hän laittaa usein alaisensa rääkkäämään vastustajan puolikuoliaaksi ja haluaa häväistä ja nöyryyttää vihollisiaan. Hän laittaa usein alaisensa hoitamaan likaiset työt puolestaan. Tästä huolimatta Hōgen on kuitenkin myös itse hyvin vahva taistelija sekä taitava strategi. Hän on kuitenkin hyvin ylimielinen eikä ilmeisesti katso jokaista rivikoiraa arvolleen sopivaksi vastustajaksi. Kuten veljellään, Hōgenilla on irstas mieltymys narttuihin.

Ginga Densetsu Weed

Menneisyys

Hōgen syntyi veljensä kanssa Pohjois-Alpeilla, pimeässä vajassa, jonne kasvattaja oli lukinnut heidät yhdessä kahdeksantoista muun koiran kanssa. Ensimmäisen kuuden kuukauden ajan koirat saivat ruokaa, mutta sitten kasvattajaa ei enää näkynyt. Koirat alkoivat nähdä nälkää. Hōgen ja Genba hallitsivat pientä ryhmää pelolla ja lopulta söivät kaikki muut koirat, useimmat elävältä.

Kun tanskandoggiveljekset olivat noin yksivuotiaita, kasvattaja palasi viimein, jolloin veljekset tappoivat hänet. He hyökkäsivät myös poliisikaksikon, Tanuman ja Shōjin, kimppuun ja tappoivat Tanuman. Samalla he pääsivät viimein karkuun ja vapauteen.

Hōgen ja Genba keräsivät muutamassa vuodessa itselleen laumat ja saivat kierojen lurjuksien maineen. Hōgenista tuli Japanin Alppien pomo ja hän teki päämajansa Etelä-Alpeille. Hänen alaisuudessaan toimi mm. 200 sotilasta ja vasalli nimeltä Nero.

Ginin ja seurueen vangitseminen

Hōgen alkoi havitella koko Japanin herruutta. Ensimmäiseksi hän päätti vallata Ōun, jonka johdolla oli paljon mainetta ympäri maata. Kuullessaan Ginin, Akamen ja Johnin liikkuvan maillaan, Hōgen joukkoineen piirittää heidät. Hän onnistuu vangitsemaan Gin, Johnin sekä heitä auttaneen Hiron, uhatessaan tappaa Reikan, jos he eivät antautuisi. Vangit viedään vuoristomajaan vartioitaviksi, kun taas Reikasta Hōgen tahtoisi puolisonsa.

Hōgen pakkovärvää joukkoihinsa 150 kotikoiraa, jolloin hänen armeijansa koko nousee kolmeensataanviiteenkymmeneen. Hänellä on myös tukena veljensä 200-päinen armeija, jonka hän lähettää valloittamaan Ōun armeijan vuorilinnan.

John, Hiro ja Reika onnistuvat pakenemaan Hōgenin päämajasta Rossin, Tomin ja Leftyn avustamana. Gin jää majaan, koska ei pystynyt kävelemään. Kun pako oli huomattu, Hōgen lähetti Matsun johtaman joukon ottamaan karkurit kiinni ja tappamaan ne. John ja muut saavutettiin, ja Lefty, Tomi ja Rossi tapettiin. Lopulta taisteltuaan pitkään yksin, John on niin huonossa kunnossa, että hänen suuresta haavastaan pilkottaa ulos suolenpätkä. Hōgen saapuu paikalle ja kuolemaisillaan oleva John saa ärsytettyä Hōgenia niin paljon, että tämä repii Johnin paksusuolen ulos ja kiduttaa tätä kunnes tämä näyttää kuolleen.

Hōgen, joka oli tottunut murtamaan vastustajansa sekä henkisesti ja fyysisesti, ahdistui siitä ettei kykenyt murtamaan Johniä henkisesti. Hän tunsi pelkoa, mutta hänen alaisensa eivät huomanneet sitä.

Vuorilinnan valtaus ja menetys

Hōgen yhdistää voimansa sekä Sniperin että Kamakirin joukkojen kanssa. Hän siirtää päämajansa Genban valloittamaan vuorilinnaan ja jättää vanhan päämajansa Sniperin komentoon.

Matkalla Hōgenin joukot raahaavat mukanaan Ginin näköistä ruumista, jota Hōgen ja muut luulevat Giniksi (todellisuudessa Gin karkasi ja ruumis on Sniperin tuoma korvike). Ruumiin nähdessään monet koirat antautuvat ja liittyvät Hōgenin joukkoihin, jolloin hänen armeijastaan tulee 700-päinen.

Vuorilinnalla Hōgen valitsee itselleen kenraalit sotilaidensa joukosta: Tōbē, Batto, Kaito ja Buruge. Kun hänen veljensä vammautuu Ōun joukkojen hyökkäyksessä, Hōgen näkee kuoleman armollisena keinona ja itkien tappaa hänet. Raivoissaan hän karkoittaa Tōbēn, joka ei onnistunut suojelemaan Genbaa vihollisilta. Tämän jälkeen Hōgen lähettää joukkonsa etsimään ja tuhoamaan Ōun joukot, ja lähes kuolee itse Weedin hyökätessä Battōgalla.

Alueen ihmiset kokevat Hōgenin koirat vaarallisiksi ja räjäyttävät vuorilinnan. Hōgen selviää, mutta menettää suuren osan alaisistaan. Hänen kenraalinsa puolestaan menevät Ōun puolelle. Hōgen päättää paeta, mutta Ōun joukot saavat hänet kiinni. Hōgen käyttää Meliä panttivankina ja haastaa Weedin kaksintaisteluun. Hōgen häviää taistelun ja Weed säästää hänen henkensä.

Kuolema

Mangassa nöyryytetty ja kostonhimoinen Hōgen on lähtemässä Ōuusta Weedin säästettyä hänen henkensä, mutta juuri silloin häntä pitkään jahdannut Shōji Sudō tulee paikalle ja ampuu hänet. Ensimmäinen laukaus osuu koiraa päähän ja mies ampuu vielä koiran ruumista useita kertoja.

Animessa Hōgenin kuolema on hyvin erilainen. Kaksintaistelun hävinnyt Hōgen kiipeää vuorilinnan huipulle muiden keskittyessä Weediin ja Giniin. Muut koirat huomaavat hänet, jolloin hän nauraen uhkaa tappaa kaikki yksitellen. Lähes heti sen jälkeen salama osuu Hōgeniin vuorilinnan päällä tappavin seurauksin ja rauha palaa Ōuun. Ōun soturit hautaavat Hōgenin.

Kuvia

Hōgenin kuvagalleria