Kaito

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kaito (Tuulenjumala)
15327025.jpg
Nimi
Japaniksi カイト (風神)
Ääntäminen kaito (fuudzin)
Muuta
Kotipaikka Ecchūn provinssi
Ääninäyttelijä Daisuke Ono
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit metalliset etujalat (anime), valkoista naamassa, rinnassa ja mahassa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 19, jakso 17
Liittouma Ōun soturit, ent. Hōgen

Kaito (suomennetussa GDW-animessa Kite), lisänimeltään "Tuulenjumala" , oli yksi Hōgenin neljästä kenraalista ja myöhemmin Ōun soturi.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Kaito liittyi Hōgenin joukkoihin ja pääsee johtamaan yhtä hänen ryhmistään. Tämän arvon hän saavutti, kun kenraaliehdokkaat Tōbē, Batto, Buruge, Mirko, Jaw ja Kintarō oli laitettu taistelemaan keskenään kenraalinpaikoista.

Kun Hōgen pieksee Burugen vuorilinnalle tuoman Kyōshirōn, Kaito joukkoineen huolehtivat tästä Burugen pyynnöstä.

Myöhemmin Hōgen lähettää Kaiton ja Batton etsimään petturiksi epäiltyä Burugea, jolloin tämä törmää Giniin. Gin, Buruge ja Batto puhuvat kukin vuorotellen Kaitolle järkeä ja pitkän taivuttelun jälkeen hän liittyy Ōun puolelle yhdessä Batton kanssa.

Lopputaistelussa Hōgenin yrittäessä kiivetä rinnettä ylös padon yläpuolella, Kurotoran joukoissa kulkeva Kaito yrittää pudottaa Hōgenin alas, mutta epäonnistuu. Niin Kaito kuin Battokin putoavat alas patoon, mutta selviävät hengissä. Myöhemmin Kaito on paikalla katsomassa Weedin ja Hōgenin kaksintaistelua.

Hän esiintyy mangassa uudelleen, paljon myöhemmin, kun Weed hakee joukkoja taisteluun venäläisiä sotakoiria vastaan.

Kaiton metalliset etujalat Ginga Densetsu Weed -animessa.

Anime

Animessa, Kaito oli aikoinaan ollut ihmisten tutkimusten kohde, ja he asensivat sille teräksiset etujalat (ilmeisesti tämä ominaisuus otettiin Sniperiltä, joka ei esiintynyt animeversiossa laisinkaan). Kaito tuntee palavaa vihaa ihmisiä kohtaan ja haluaa kostaa näille, ja on siksi hyvin uskollinen Hōgenille, jolla on sama tavoite.

Lopputaistelussa Weed ja Rocket seuraavat Hōgenia alas rotkoon ja Kaito lähtee perään. Alhaalla rotkossa Rocket taistelee Kaiton kanssa. Weedin battōga heittää Hōgenin alas putouksesta, jonka takia Kaito suuttuu Weedille. Kaito on juuri hyökkäämässä Weedin kimppuun kun tämä vielä toipuu edellisestä iskusta, mutta Tesshin saapuu paikalle ja haastaa kenraalin. Myöhemmin taistelu siirtyy palavaan metsään. Tesshin sytyttää puunoksalla Kaiton etujalkojen karvan palamaan ja alta paljastuvat hänen teräksiset jalkansa. Silloin Tesshin ymmärtää Kaiton vihan ihmisiä kohtaan. Tesshin sammuttaa oksan ja työntää sen Kaiton kaulapannan alle, ja lähtee pakoon. Kaito lähtee Tesshinin perään, mutta jää puiden oksien väliin jumiin ja on vähällä kuristua. Tesshin kuitenkin pelastaa Kaiton, ja saa puhuttua hänet Ōun sotureiden puolelle.

Sasuke vie Kaiton, Burugen ja Batton Ginin luo, joka on parantavassa kylvyssä. GB luulee, että kenraalit ovat tulleet taistelemaan, kunnes GB huomaa koirien ruhjeet ja Sasuke selittää tilanteen GB:lle. Gin pyytää koiria kanssaan kylpemään. Kaito ja muut ihmettelevät, miksi Gin suostuu kylpemään heidän kanssaan, vaikka he olivat olleet Hōgenin puolella ja aiheuttaneet Ginille niin paljon pahaa. Tämän jälkeen Kaito ja muut liittyvät Ginin joukkoihin.

Kuvia

Kaiton kuvagalleria