Gennai Ogasawara

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 20. maaliskuuta 2019 kello 10.11 – tehnyt Grim (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gennai Ogasawara
Gennaiväri.png Gennai13.jpg
Nimi
Japaniksi 小笠原 玄内
Ääntäminen gennai ogasavara
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
(Kanjit: mystinen, välissä)
Muuta
Kotipaikka Hyōgon prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu pyreneittenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit valtava koko, pitkä ja paksu turkki, tuuheat kulmakarvat, kaksi arpea kasvojen vasemmalla puolella
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 13
Liittouma Shirō, Tsuyoshi, Minoru, Kazuto, ent. Tenka
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Tsuyoshi, Minoru, Kazuto, Shion, Ōun soturit

Gennai Ogasawara on Tenkan luottohenkilö. Hän johtaa joukkuetta, johon kuuluu Shirō, Tsuyoshi, Minoru ja Kazuto. He jättävät myöhemmin Tenkan lauman ja vaeltavat omana ryhmänään.

Gennai on todella suuri ja voimakas koira, ja hän pystyy vahingoittamaan vastustajiaan vain juoksemalla heitä päin. Hän on yllättävän ketterä kokoonsa nähden. Lisäksi hänen paksu turkkinsa suojaa häntä iskuilta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kun Gennai oli vielä pieni pentu, hän ja hänen neljä veljeään heitettiin säkissä Japaninmereen. Tenka löysi säkin ja pelasti Gennain, joka ainoana sisaruksistaan selvisi elossa. Gennaista kasvoi hyvin suuri, todella vahva ja kestävä.

Gennai saa Tenkalta tehtävän tappaa Masamune Kurohabaki. Kun Kenshin, Masamunen alainen, uhkaa kolmea Gennain alaista, tilanne ratkeaa puhumalla. Molemmat johtajat kuitenkin lähettävät luottohenkilönsä uudelleen liikkeelle.

Kun Gennai näkee Kenshinin lauman erään narttukoiran ja sen pentujen ympärillä, hän raivostuu. Hän pieksee Kenshinin alaisia kuin tyhjää. Lähitaistelussa Kenshin onnistuu repimään Gennain toisen kulmakarvan irti, ja käskee Hiroyukin lähteä hakemaan apuvoimia, mutta Gennai saa Hiroyukin kiinni ja tappaa hänet. Käskettyään alaistensa hajaantua, Kenshin hyökkää Gennain kimppuun jäljitellen Masamunen Ningatō-iskua ja onnistuu kaatamaan hänet maahan. Tämä tosin oli huijausta, ja Gennai onnistuu nappaamaan Kenshiniä hännästä. Gennai kantaa Kenshinin hännästään teräväoksaisen puun luo ja lävistää hänet oksaan.

Myöhemmin Gennai taistelee itse Masamunea vastaan, mutta häviää taistelun.

Tenka laumoineen jättää Gennain alaisineen oman onnensa nojaan, hidastamaan vihollista, mutta he myöhemmin löytävät takaisin Tenkan luo. Tenka käskee Gennaita tappamaan haavoittuneen Shirōn. Ymmärtäessään miten Tenka on toistuvasti lähettänyt hänet kuolemanvaaraan ja jopa jättänyt hänet kuolemaan, Gennai päättää jättää Tenkan lauman ja lähtee alaistensa kanssa. Tämän jälkeen Gennai tapaa Blancan, joka pitää koiraemoa ja tämän pentuja panttivankeina. Hän taistelee lyhyen taistelun Blancaa vastaan ja hänet onnistutaan heittämään selälleen, mutta taistelu keskeytyy Blancan kuolemaan.

Gennai nähdään vielä mukana viimeisessä taistelussa.

Ginga: The Last Wars

Kenshinin repimä kulmakarva on kasvanut takaisin puolessa vuodessa. Gennai liikkuu yhä Tsuyoshin, Minorun ja Kazuton kanssa. He ovat kuulleet Ōun kaatuneen Monsoonin hyökkäyksessä.

Sateella he löytävät mökin ja sen sisältä Shionin. Aamulla he keskustelevat ja syövät yhdessä joesta löytämänsä villisian ruumiin. Koko koirajoukko päättää lähteä yhdessä Ōuun. Lähellä Ōua, he pelastavat Rocketin ja Kyōshirōn virtauksesta. Kaksikko tunnistaa Gennain ja he kertovat, mitä Ōussa on tapahtunut.

Gennain mielestä sivullisen Shionin ei ehkä tulisi osallistua tapahtumiin, mutta tämä kertoo olevansa Ginin sukua ja tahtoo löytää juurensa. Muut ovat hämmentyineitä ja Shion päättää lähteä huoletta Futago-solaan, eikä kuule muiden huutoa vesiputouksen pauhulta.

Kyōshirō puhuu ninjakoirien aseesta ja kertoo Gennaille etsivänsä Akamea Vanhimman käskystä. Gennai on vastahakoinen auttamaan, mutta suostuu Kyōshirōn yllytyksestä ja käskee Tsuyoshin, Minorun ja Kazuton etsintöihin. Hän lähtee sitten itse Shionin perään, varmistaen ensin, että Rocket ja Kyōshirō selviävät kahden.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Kuvia

Gennai Ogasawaran kuvagalleria