Shion (SNK)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shion
Shion-väri-gtlw.pngShion-149.png
Nimi
Japaniksi シオン
Ääntäminen shion
Merkitys Siion
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen akita
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Silmät siniset
Muut tuntomerkit pallokuviot otsassa
Tiedot eri osissa
Shion no Kaze
Ikä n. 0,5 vuotta
Liittouma Kinumaru, Billy, Kenta Sugawara, Yōsuke Sugawara
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Ikä n. 1 vuotta
Liittouma Gennai, Ōun soturit, Sirius
Ginga Densetsu Noah

Shion on Shion no Kazen päähenkilö. Jäätyään orvoksi ja autettuaan kiusattua poikaa, Shion alkoi vaeltaa yksin. Shion osaa puhua karhua.

Shion paljastuu legendaarisen Rikin lapsenlapsenlapseksi. Hän on sukua Ginille ja Weedille emonsa Kinumarun puolelta.

Menneisyys

Shion syntyi villikoiraksi. Perhe vaihtoi piilopaikkaa päivittäin. Eräänä päivänä isä Billy kuitenkin katosi etsiessään perheelleen ruokaa ja tämän seurauksena Shionin kahdeksan sisarusta menehtyivät muutamassa kuukaudessa.

Emo Kinumaru ja Shion jäivät yksin Tōunjin metsikköön, viimeiseen Billyn valitsemaan piilopaikkaan, odottamaan Billyn paluuta. Kinumaru oli entinen kotikoira ja sukua Ginille. Shion kuuli emoltaan suvustaan ja Ōun armeijasta.

Shion no Kaze

Shion esiintyy tarinassa ensimmäisen kerran, kun hän on viemässä leipää äidilleen ja Suganon perheen auto vahingossa kolhaisee häntä.

Myöhemmin, Shion ja hänen emonsa ystävystyvät nuorten poikien, Kenta ja Yōsuke Sugawaran, kanssa. Kenta tuo Shionille ja tämän heikentyneelle emolle säännöllisesti ruokaa. Lopulta, Kinumaru heikentyy merkittävästi ja kuolee. Shion taistelee yksin haaskalintuja vastaan kunnes Kenta ja Yōsuke saapuvat paikalle ja hautaavat sen emon.

Kun Kentan kiusaajat usuttavat aikuisen Radin Shionin kimppuun, Shion päihittää sen taistelussa, mikä antaa kiusatulle Kentallekin varmuutta haastaa kiusaajansa. Tämän nähdessään Shion lähtee omille teilleen eivätkä pojat nähneet sitä enää. Shion kulki nyt yksin, mutta se osasi pitää huolta itsestään.

Ginga: The Last Wars

Shion on mökissä pitämässä sadetta, kun Gennai, Tsuyoshi, Minoru ja Kazuto saapuvat paikalle. Shion esittelee itsensä tulijoille.

Aamulla he keskustelevat lisää ja syövät yhdessä joesta löytämänsä villisian ruumiin. Shion saa kuulla Gennain alaisineen olevan matkalla pohjoiseen ja koko koirajoukko päättää lähteä yhdessä Ōuun. Lähellä Ōua, he pelastavat Rocketin ja Kyōshirōn virtauksesta. Kaksikko tunnistaa Gennain ja he kertovat, mitä Ōussa on tapahtunut.

Gennain mielestä sivullisen Shionin ei ehkä pitäisi osallistua tapahtumiin, mutta sitten Shion paljastaa kaikille olevansa Ginin sukua ja hän tahtoo löytää juurensa. Kun muut koirat keskustelevat Vanhimman viestistä, Shion ei kuule heitä vesiputouksen pauhulta, ja lähtee juoksemaan yksin ja huolettomasti kohti Futago-solaa. Gennai lähtee pian hänen peräänsä.

Kuvia

Shionin kuvagalleria