Pepe (makaki)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 8. huhtikuuta 2018 kello 19.07 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Pepe
Pepe väri.jpgPepe2.jpg
Nimi
Japaniksi ぺぺ
Ääntäminen pepe
Merkitys hellittelylyhenne nimestä José, "Herra lisää"
Muuta
Kotipaikka Gunman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninmakaki
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Muut tuntomerkit punaiset, karvattomat kasvot, vaalea vatsa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 30
Ikä n. 1 vuotta
Liittouma isä, äiti, Gozaru, Ishizaru, Tobizaru, Weed, GB

Pepe on makakilauman edellisen johtajan poika ja Shōgunia vastustavan ryhmittymän nuorin jäsen.

Ginga Densetsu Weed

Pepe eli alun perin rauhaisassa makakiyhteisössä isänsä, lauman johtajan, sekä äitinsä kanssa. Hänellä oli hyvin läheinen ystävä ja isovelihahmo, Tobizaru.

Shōgun kuitenkin kaappasi makakilaumassa vallan, ja Pepe vanhempineen pakeni muutaman muun makakin kanssa. Yukimuran laumalaiset hyökkäsivät heidän kimppuunsa ja Pepen vanhemmat saivat surmansa. Myös Pepe joutui hengenvaaraan, mutta Weed, GB, Kyōshirō ja Sasuke saapuivat paikalle ja pelastivat hänet.

Koirat lähtivät viemään Pepeä omiensa luo, mutta matkalla he joutuivat Akazarun joukon hyökkäyksen kohteeksi. Masaru yritti viedä Pepen pois, mutta Ishizaru saapui paikalle ja löi Masarun kuoliaaksi kivellä. Ishizaru otti Pepen mukaansa ja vei hänet Gozarun ja muiden luo. Pepe tahtoi lähteä auttamaan häntä auttaneita koiria, mutta muut estivät häntä. Muiden nukkuessa Pepe lähti liikkeelle ja jäljitti koirat Yukimuran päämajalle. Gozaru saapui paikalle ja yritti taivutella Pepen takaisin muiden luo, mutta Pepe uskoi Yukimuran vanginneen Weedin ystävineen.

Yukimura huomasi apinat, muttei tehnyt aluksi mitään. Gozaru luuli saaneensa suostuteltua Pepen lähtemään takaisin, mutta Pepe lähtikin koirien perään. Silloin Yukimuran väijyksiin käskemä joukko hyökkäsi Shiron johdolla Pepen kimppuun. Ne veivät sen Yukimuran päämajaan ja heittivät sen taistelukuoppaan, jossa Kōichi, Kōji ja Mitsuo olivat. Yukimura käski pentuja tappamaan Pepen, ja pennut kävivät siihen kiinni. Jerome haastoi Yukimuran, mutta tulikin itse heitetyksi kuoppaan, jolloin pennut päästivät irti Pepestä.

Pepe raivostui, kun Yukimura paljasti, että Weed tovereineen sekä pennut olivat syöneet Pepen vanhempien lihaa. Pepe yritti tappaa Kōichin, Kōjin ja Mitsuon, jotka olivat järkyttyneet ymmärrettyään syöneensä Pepen vanhempia. Pepe kuitenkin rauhoittui Gozarun tultua paikalle.

Pepe palasi laumansa luo, mutta lähti etsimään Tobizarua pyytääkseen hänet heidän joukkoonsa. Tobizaru kuitenkin vangitsi hänet ja vei uhrilahjaksi Shōgunille. Pepe onnistui pääsemään irti Shōgunin otteesta ja välttyi tuurilla kirveeniskulta. Shōgunin riuhtoessa kirvestään irti Pepe ehti piiloutua lattian alle. Taistelussa Shōgunia vastaan Pepe sai vietyä Shōgunin kirveen pois taistelupaikalta.

Shōgunin kuoltua Ishizaru lupasi opettaa Pepen hyväksi johtajaksi.

Kuvia

Pepen kuvagalleria