Gozaru

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gozaru
Gozaru väri.jpgGozaru4.jpg
Nimi
Japaniksi 御猿
Ääntäminen gozaru
Merkitys kunniakas apina
Muuta
Kotipaikka Gunman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninmakaki
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Silmät mustat
Muut tuntomerkit ruskeat t. vaaleat viikset, punaiset ja karvattomat kasvot
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 31
Liittouma Pepe, Ishizaru, Weed, GB, Sasuke

Gozaru on Shōgunin vastaisen ryhmittymän vanhin ja korkea-arvoisin jäsen. Hän toimi johtoasemassa Pepen isän kanssa.

Ginga Densetsu Weed

Gozaru kuului alun perin Pepen isän johtamaan makakilaumaan, mutta hän ja muutama muu jättivät lauman Shōgunin kaapattua vallan.

Hän pelkäsi aluksi Yukimuraa ja tämän laumaa, ja yritti vältellä heitä. Hän ja muut ryhmän makakit jopa jättivät Pepen vanhempineen koirien hampaisiin. Pepen jouduttua vangiksi Yukimuran taistelukuoppaan Gozaru kerää rohkeutensa ja yrittää puhua koirille järkeä. Hän kertoo, että Shōgun on heidän oikea vihollisensa. Yukimura ei aluksi usko Gozarun puheita, mutta Weedin joukot uskovat ja liittoutuvat Gozarun ryhmän kanssa.

Myöhemmin Tobizaru sieppaa Pepen, ja Gozaru lähtee Weedin ja Jeromen kanssa perään. Hän kuitenkin haavoittuu pahasti Tobizarun iskiessä häntä sirpillä vatsaan. Jerome ja Weed jättävät hänet lepäämään ja lähtevät pelastamaan Pepeä. Jonkin ajan kuluttua Kyōshirō tulee paikalle ja saa kuulla Weedin ja Jeromen lähteneen Shōgunin päämajaan. Kyōshirō ottaa Gozarun selkäänsä ja käskee sen opastaa hänet Shōgunin päämajaan.

Kyōshirō ja Gozaru saapuvat paikalle, kun taistelu Shōgunia vastaan on käynnissä. Shōgun yrittää iskeä heitä kirveellään, mutta Gozaru loikkaa Shōgunin kimppuun ja onnistuu iskemään sitä sirpillä selkään. Gozaru putoaa maahan ja Yukimura vie sen turvaan sivummalle.

Taistelun loppuvaiheessa Yukimura haavoittuu kuolettavasti, mutta myös haavoittaa Shōgunia pahasti päähän. Makakit hyökkäävät Gozarun johdolla Shōgunin kimppuun ja hakkaavat sen hengiltä kivin ja kepein kuolevan Yukimuran katsellessa.

Makakit myös myöhemmin hautasivat Gozarun johdolla Yukimuran ja muut ruumiit.

Kuvia

Gozarun kuvagalleria